С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 562
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Меци, прекрасни са!Нека е безкрайна любовта ви както са безкрайни халките ви!
Все така влюбени и луди от любов! Hug

# 76
Кафенце, пращам ти цялата си подкрепа и прегръдки!Заболя ме много от случилото се, но ние ще се отдадем на вярата,любовта и куража,нали?В очакването за това прекрасно чудо!Зням,че твоята вест те чака на следващото стъпало и много скоро ще отпуснеш сърцето си и ще се радваш от душа!с обич п.с темата е страхотна
Тони, прегръдким и само напред,мила!Ивап го е казала най-добре!с теб съм!всичко ще бъде наред Heart Eyes Heart Eyes
Честит рожден ден на Биби и Барборанка Hug Hug Hug Желая ви най-вълшебните неща на света Hug Hug
Мецани, страхотни халки...да си ги поставите с много любов и тя да няма край, както нямат край и тези страхотни пръстенчета  Heart Eyes

# 77
Мецани, много са хубави, а ти както винаги със страхотен маникюр  4470

# 78
  • Варна
Честито и от мен на днешните рожденички, Бибито и Бърборанчето   bouquet! Да сте живи и здрави и много сбъднати желания  Hug.
Тони, как няма да пишеш в темата?Аз как писах тук 5 месеца без да бебеправим?
Мецани, много са хубави халките  Flutter.

# 79
МЕЦКА само заради теб се включвам щото днес ми е много уморено но като видях снимките не можах да се въздържа!!!Честити да са ви тези първи доказателства за любов и съвместен живот!!!Ама как си направила и маникюра в тон -евала!!!!Да сте живи и здрави и орисан за много любов и две момиченца -близначета (нали знайш че аз по принцип тъй съм те орисала!)
Честит рожден ден на двете ни сладурки -БИ БИ ТО  и БЪРБОРАНЧЕТО!!!!!Да сте ни живи и здрави и много да ни зарадвате скоро!!!!Весело празнуване!  bouquet  bouquet
ТОНИ -всяко зло за добро!убедила съм се!
 На всички мацки със сърдити половинки ПОЖЕЛАВАМ СКОРОШНО СДОБРЯВАНЕ В РОМАНТИЧНА ОБСТАНОВКА -пък и в кое семейство ги няма караниците???
При мен новото е че милото си дойде и го нападнах със страшна сила Joy!!!той пък събрал материал за цяла армия! Joy-дали има живи бойци от толкова много въздържане  обаче не знам!-ще стане ясно февруари Joy

# 80
Благодаря на всички за хубавите пожелания!
Кафенце  Hug

Бибито  newsm59 жива и здрава и много сбъднати мечти!

Мецани много са хубави халките!

# 81
Меци,  Hug Моят мъж вчера стои срещу мен и ми вика - ама ти имаш като моя пръстен Grinning Живот и здраве, като му дойде времето, да си ги носите с много гордост и любов!

Момичета, направо съм съсипана. Сигурно не е толкова страшно, може би другите неща, които са ми на главата го правят да изглежда още по-зле... Имам си една колежка, която с времето ми стана и приятелка. Тя е по-възрастна от мен, даже от мама е по-голяма. Но станахме много близки с времето. Преди няколко месеца изведнъж дапочна да се държи странно и дистанцирано и дори и да постоплихме отношенията, не беше като преди. Докато днес ми каза, не точно, но намекна, че мисли, че аз съм причина други колеги да се дистанцират от нея... Ох, много е сложно... В общи линии, тя толкова е държала на мен, а аз съм я предала. Много смотано и пубертетско звучи така като го пиша. Но ми стана толкова болно, защото излиза, че тя реално въобще не е опознала човека, който съм... не е разбрала каква съм  Cry
 Ох, извинявайте за тъпия пост, но исках да си го споделя. Най-ужасното е, че бях толкова вцепенена, че стоях като пън и дори не можах да се защитя като хората. Започнах направо дрънкам глупости  Blush а като излязох навън ревнах с всичка сила, още не мога да се успокоя...

# 82
Мецанке, много са хубави халките. Сега ви предстоят най-хубавите моменти по подготовката на сватбата, а самата сватба ще мине толкова бързо..... Laughing

# 83
Здравейте, мили мои! Hug
Не съм Ви забравила, но имам за учене, а и водя люта битка с една депресия в комбина с една страхова невроза... Cry Blush Не знам от хормоните ли съм толкова подтисната, от страха д ане навредя на бебето и на себе си с кръвното ли.... само мога да гадая ooooh! Дано скоро се поосвестя, че се чувствам много подтисната, нещастна и напълно апатична  Cry
Благодаря на всички за хубавите пожелания за именния ми ден! Hug  bouquet Исе, Криси, Нас на Вас, че лично ме поздравихте! Hug И на всички , които ми писаха във ФБ, Скайп, по телефона. Hug
Кафенце, ужасно съжалявам, за това през, което минаваш! Hug Желая ти много сили да минеш през това изпитание и скорошен успех с красив финал! Praynig Hug Hug
Тони, дано скоро мъжът ти да си намери хубава работа, а ти да се пребориш с листериозата и да възобновите опитите, и поне 2 а, ако не и 1 да е успешен! Praynig Hug
Меци, прекрасни халки! Heart Eyes Много щастие Ви желая! Hug
Хубав ден на всички! Hug

# 84
ЕМЧЕ ние хората не можем да си говорим правилно и затова не винаги се разбираме добре!Истината е в това да се говори и да се обсъждят нещата-почакай, поплачи си ,излей се и като се събудиш някоя сутрин а може би още утре ще ти се е избистрило и ще видиш нещата по-добре!Възможно е да е станало страхотно недоразумение както в повечето случаи!Прави ми впечатление че постовете ти преди бяха много по -наперени и оптимистични -я се стегни и си влей доза самочувствие и кураж!Пък и една усмивка ако цъфва от време на време на лицето ти .....ще е просто прекрасно ! Hug
МЕЦКА е един път просто!!!!!!Няма друга такава сладурана!!!!
АНИКА много ти е натоварено затова се чувстваш така-много дини под една мишница и това тежи!За съжаление в днешно време повечето жени учат и работят и са бременни ...а една бременна жена се нуждае от две неща-спокойствие и пприятни мисли докато чака своето чудо!Аз пак горещо препоръчвам чая от жълт кантарион--естествен антидепресант -блогодарение на него спя спокойно и съм жизнена!Попитай лекаря си дали можеш да го пиеш и ако еможе -иди при билкар за да ти каже точната доза-невероятно действа от личен опит го казвам!Но само след като си питал лекаря си заради кръвното ти най-малкото!!!!!иначе моя билкар казва че няма проблеми да се пие и бременна
МОМИЧЕТА сложих си картинка на ДЕМЕТРА-богинята на плодородието за да е на КАДЕМ в тази тема на всички ни!!!!!Картинката е дълга доста-има ли проблем за страниците на темата-пречи ли за самата тема????ако е така ще я махна и ще потърся по-малка да не стои така този чаршаф!

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 15:50 от ALEXIADATA

# 85
Алекс, благодаря ти, мила! Явно наистина нещата, които се случват с мен ми влияят така и на всичко отдавам по-голяма значение, отколкото заслужава. Не ми е толкова мъчно за отишлото си приятелство, аз си имам приятели, имам ви и вас, които ми помагате в много трудни моменти. Болно ме е, че съм неразбрана, че въпреки откритостта ми се явява човек, който не е достигнал до същността ми (може би гордост или пък отново негодувание срещу несправедливостта). И най-лошото е, че това не е просто някой човек, а такъв, който е бил сред бликите ми... Както и да е. И това ще мине.
Аничка, Hug сигурно ти е трудно, но се опитай да не се поддаваш да страшни мисли. Представяй си човечето, което расте в теб и това, че си готова на всичко да се роди и да ресте здраво и щастливо. Това ще ти дава сили  Hug

# 86
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте  Hug

Аничка,мила,всички ще е наред,чуваш ли?....никаквки такива лоши мисли и депресивни състояния Hug Hug Hug

Бърборанка и Бибито,Честит Рожден Ден,да сте живи издрави и само сбъднати мечти ви пожелавам  bouquet

Тони,горе главата,знам ,колко е трудно,но вие заедно ще решите всички проблеми Heart Eyes

Меци,халките са много красиви Peace

Бенджи,само 16 дни Mr. Green,а може и по-малко Hug

Hug Hug Hug за всички

# 87
ЕМКА аз отдавна не съм виждала човек който да е разбрал някого безпогрешно !!!Винаги има недомлъвки и недоразумения заради пустото ни чувство на такт което ни спира във важни моменти да сме по-резки и дори груби но пък разбрани правилно -това си е цяла наука пък ние нали за това сме тук на земята  а не на небето щото не сме ангели!Давай по-спокойно и спри да угаждаш на всички и да бъдеш на разположение на всички!Скоро имаше едно интервю на НЕТИ която казваше че не се разбира със всеки но и че не е нужно просто!!!виж колко простичко и добре казано-и аз съм така от известно време и ми е по-добре!
ОХ много дълъг този чаршаф с ДЕМЕТРА пък така ми харесва и имам  чувството че ще ни донесе късмет!!!какво да правя да го махам ли?

# 88
Момичета, благодаря ви от сърце за хубавите пожелания  Blush . Както се казва, от вашите клавиатури и пръсти  Laughing , в Божиите уши. И да ви се връща двойно. Много ви обичкам  Heart Eyes .

Мецанче, честити ви халкички. Да си ги носите цял живот с много любов, преданност и само с хубави спомени  Hug .

# 89
Ами, Алекс, не знам дали е проблем... просто така излиза, че постовете си стават много дълги  и темата по-бързо се изписва Blush Кафенцето веднъж ни направи забележка, ако цитираме някого, на не вкарваме целия му пост, а само това, към което се отнася написаното от нас...  Blush Някой друг ще каже по-добре от мен дали има проблем  Hug
Благодаря за думите, сега се чувствам много по-добре  Simple Smile В крайна сметка, защо да се измъчвам да търся някаква вина в себе си, която просто не съществува и е само в главата на някого. Вината и грешката са нейни, защото не е опознала мен, въкреки че е имала всички предпоставки за това и сега се оказва лишена от едни искрени и чисти приятелски чувства, които изпитвах към нея. Ох, много пубертетско стана вече  Blush но наистина много се разстроих

ОХ много дълъг този чаршаф с ДЕМЕТРА пък така ми харесва и имам  чувството че ще ни донесе късмет!!!какво да правя да го махам ли?
п.п. Няма ли някоя по-малка снимка   Joy

Общи условия

Активация на акаунт