С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 564
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • В къщурката на хълма на феите
благодаря ви момичета, от много време не съм била така щастлива и вие сте "виновни" за това Mr. Green - сега си давам сметка колко малко му е нужно на човек, за да е щастлив и доволен Flutter прегръщам ви всички много силно Hug Hug

маникюра не съм го правила аз - имам си човек с достатъчно нерви да го прави така хубав Mr. Green

Алексиадата остай си чаршафа, на никой не му пречи, пък и така си лесно разпознаваема - от далече дето се вика Mr. Green

между другото моя много близка приятелка ми прати една статия, че според китайския календар 2011г. била много подходяща за брак, ама не само .. ей тук ще ви я пусна да можете и вие да си видите прогнозата

# 91
Кафенце, чудесна тема  Hug Нека бъде изпълнена с положителни емоции и  EFP
Бърборанче, Бибито, честит рожден ден  newsm59 Бъдете здрави и нека най-съкровените ви желания се сбъднат  Hug

Мецанииииии, прекрасни халки  Hug Просто нямам търпение да те видя и булка...пу-пу Mr. Green Hug

Прегледа беше днес и с малко думи 'всичко е наред и човечето отговаря на седмиците'  Heart Eyes Благодаря ви от сърце за стиснатите палчета и милите пожелания   bouquet
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 92

Чин, как е тумбачето?Виждам, че има снимчица, ама много е сладък!Погал по коремчето  bouquet
Благодаря, долу-горе добре. Тези дни с леки болки, но се надявам да не е сериозно.

Ема, съжалявам, че се налага да изживяваш такова разочарование. За съжаление често се случва. Често очакваме да ни отвръщат с това, което ние даваме- е, рядко се случва. В живота си имам само 2 наистина близки приятелки освен майка ми, рядко хората са толкова чисти за колкото ги мислим.  Hug

Еcholalia, радвам се, че всичко е наред. В коя седмица си вече?

# 93
ей сложих си едни малък пикльо най-накрая дето се прозява така сладко....
Деметра беше много големичка МЕЦИ но пък премина през темата тъйче.....чакаме резултатите Wink

# 94
Eхолалия много се радвам за вас, че всичко е протекло по план .. обещавам и булка ще ме видиш - то и аз нямам търпение, ама така е то календара не го интересува нетърпението ни Mr. Green Hug
Алексиадата той и този е забележителен Mr. Green

# 95
Чин, тъкмо сложих лентичка...Доста изчаках, но след днес съм по-спокойна.

# 96
Алекс ( ooooh! ), дай ми линк към тази снимка да ти я намаля и ще ти я върна.
Ехолая, честита лентичка  Peace Не се притеснявай, всичко ще бъде наред !

# 97
Чин, тъкмо сложих лентичка...Доста изчаках, но след днес съм по-спокойна.
Честита да ти е, още седмица и в триместъра на "спокойствието" (въпреки, че според мен такъв няма...)

# 98
  • Варна
Мецанке, страхотни халки сте си избрали.  Hug

Ехолалия, честита ти лентичка! Hug Радвам се, че ни носиш хубави новини, дано все така да е.  Praynig

Поспаланчо, Красиалекс, Ети, Дулце, bebyelle, Сюзан, Инка, Аника, ИсиHug Hug Hug

# 99
СЪНИ благодаря но ще си сложа този сънльо дето се прозява така сладичко...пък имам предложение ДЕМЕТРА  да иде на първа страничка със съгласиуеето на КАФЕНЦЕТО  та да носи късмет на всички момичета!!!
ЧИН такива леки болки са имали много мои познати бъдещи мами -споко всичко ще е ок!
МЕЦКО ти се зажени през март пък ще видиш как ще те обсипем с пожелания и хубави думи !теб те имам за четирилистната ни детелинка тук!
ЕХОЛАЛИЯ честита лентичка -дано ти донесе само положителни емоции!!!

# 100
изчетох ви.... Grinning
[b]Честит рожден ден на Би Би То и Бърборанчето  newsm67 newsm67 Бъдете живи и здрави! И дано Господ прочете нашите пожелания, за да ги сбъдне най-скоро  preggo preggo ![/b]
Аничка, наистина ти е доста натоварено. Мисли само за малката мишчица и за това какво щастие е то!  Hug Hug
Краси, Ехолалия, прекрасни новини!   bouquet Погал по пупите!  Hug Blush
Меции, прекрасни са! Не се съмнявам, че ще олицетворят една прекрасна любов!
Тони, пожелавам ти скоро мъжчето да е на много по-добра работа. Успех с лечението и дано всичко се нареди бързичко!  bouquet
Молиии, от кога чакам такава блага вест, че откривате сезона с пълна сила! Късмет, мила!  Flowers Four Leaf CloverДано още този месец сгащите яйчицетоо!  fingerscrossed

# 101
Алексиадата 24/7 съм на разположение за късметлийско отъркване, гушкане и т.н. Mr. Green
Ехолалия честита лентичка! Hug

# 102

ЧИН такива леки болки са имали много мои познати бъдещи мами -споко всичко ще е ок!
Дано.  Praynig  Hug

Днес реших да се разходя и открих един склад с кукички, мъниста и каквото може да ви дойде на ум нещица. Искаше ми се там да си остана. Преди време си бях купила едни дървени кръгчета за декорация, но така и не влязоха в употреба и днес реших да ги направя на обеци. Направих и за мен, и за магазина, а резултатът е този.

# 103
Чинче, супер са  Peace

# 104
Съни, благодаря, имам нужда от странично мнение, защото моето не е обективно. Първо, че съм ги правила аз, второ, че съм маниак на тема обеци - имам 47 чифта вкъщи, повечето от които никога не съм слагала, но ей така.... да имам.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт