С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 563
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Витлиемка браво на теб успехи и всичко най най,,,, sohappy
Аника_Б  браво и на теб всичко най хубаво,както се казва,,,  : smile3501

# 661
Аника, Витлеемка честито момичета, много професионални успехи ви пожелавам и още толкова лични  Hug

# 662
 Crazy
Нещо малко грубо, но се не здържах. Mr. Green

Блондинка влиза в кафе. Поръчва си нормално кафе. Сервитьорката носи поръчката.
Блондинката:
- Извинявайте, но това кафе мирише на пенис...
Сервитьорката се изчервила, грабнала кафето и отишла при бармана.
- Клиентката каза, че кафето мирише на пенис...
...Бармана вдигнал чашата, помирисал я и казал:
- Кажи на клиентката да го пие с другата ръка...

Аника, сега на дипломна ли си Simple Smile?

# 663
  • Варна
Витлиемка, Аника, честито!   bouquet  bouquet

ВасиТу, направо ще ме умориш от смях.  Joy Joy Joy

# 664
Витлеемка , чесито дипломиране, колежке    umnikuu
Аника_Б, честито взимане на последния изпит   bouquet

# 665
catwalk, Честит Рожден Ден! Много късмет, щастие и любов! bouquet

Витлиемка , Аника, браво момичета! Честито! bouquet  Hug

Благодаря на всички, за хубавото настроение, посмях се доста с вашите вицове  Laughing
Иначе днес се отдадох на мързел и релакс  Embarassed въпреки че имам доста неща за вършене, ноо ще почакат до утре. Възползвам се докато мога, че скоро и при мен се почва- лекции, изпити, работа...  Crazy

# 666
Аууууууу вбесих се ... на края на деня чух как едната колежка говорела зад гърба ми и я питам има ли да ми каже нещо и тя нееее.... пфуууу  Sick Sick Sick

# 667
О SlunchoO  то винаги ще се намерят такива доброжелатели ,който да оклюкарят някого, #2gunfire #Cussing out,,,,,,недей и се коси на твой та колежка,,,,,, bash

# 668
Здравейте мацки
Катуолк честит рожден ден и от мен ,много успехи ти желая  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Витлеемка ,Аника браво на вас момичета Hug Hug
Лека вечер на всички  Hug Hug

# 669
Витлиемка , Аника_Б браво сладуркиииии ЧЕСТИТО от тук натам ви желая да станете майки и да направите страхотна кариера  Hug

# 670
Благодаря момичета ,
Rossella,Аника,issi 82,sigma,maria 84,slunchoo,toni_st,echolalia,zvazdi4ka,dianastml,april20   Hug Hug Hug

Аз се наспах и отивам сега и да празнувам smile3508  bigdance2 dance dazzler1 newsm18  Party Time  4uu

# 671
  • Бургас
Момичета, трогната съм от вниманието ви  Embarassed Бъдете здрави и нека мечтите ни се сбъднат.Нещо от мен  Grinning
И  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet lovekiss lovekiss lovekiss babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 672
Котенце, честит рожден ден и тук  Hug Бъди жива и здрава и много много щастлива  Heart Eyes
Складирам си прашец  newsm79

Момичета, аз незнам каква беше тази настинка, все още съм болна и незнам вече какво да пия  #2gunfire
 хубава бебеправеща вечер ви желая  Hug

# 673
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 прахосмууууук

# 674
Събирам си и аз малко рожденически бременен прашец  Grinning newsm79
Нас - кашляш ли , на мен много ми помогна парацетамол в комбивация с геломиртол за кашлицата, много витамин с и чай... Hug да се оправяш бързо...

Общи условия

Активация на акаунт