С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 552
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Слънчо, първо се сополих  няколко дни Blush, след това бях няколко дни отпаднала, виене на свят ......... след това ме почна кашлицата и така всеки ден по нещо  #2gunfire

# 676
  • Пловдив
Здрасти,сладурки!Айде идвам в почетните редици и аз.Бебе правим с милото отново.Имаме едно диваче,но много ни се иска още едно детенце/момиченце ако може/...
От миналия месец почнахме,не стана.Сега ми свърши МЦ преди седмица и сега сме в усилено бебеправене тия дни.
Исках да се запиша при вас най-после и да пожелая на всички да видят мечтаните 2 чертички EFP
Желая го на всяка една персонално!Дано само хубави вести има в темата! Simple Smile
И имам един въпрос-колко време след половия акт може да се направи кръвен тест?С направление ли е?И колко парички е?Въобще не съм запозната с него...
Първия път забременях след месец опити-имах късмета да стане от първия път.Сега незнам дали ще е така,надявам се.Но понеже пуша,ми се иска да разбера че съм бременна максимално рано  за да спра.Преди да знам,че някой живее в мен,някакси немога...уфффф,не ме обвинявайте моля ви.Знам,че не е хубаво да се пуши,но аз съм от онея безнадеждните заклети пушачи.Първия път ги спрях като разбрах,на същия ден.Е,спрях е силно казано,попушвах 1-2 цигари,но имайки предвид че по принцип пуша по кутия и половина дневно...1-2бр са рай Mr. Green
Успех на всички

# 677
  • В къщурката на хълма на феите
Розичка на 10-11ти ден от деня на О. кръвния тест би следвало да е показателен, успех и дано скоро се похвалиш! Hug

# 678
  • Пловдив
Розичка на 10-11ти ден от деня на О. кръвния тест би следвало да е показателен, успех и дано скоро се похвалиш! Hug
mecani,благодаря ти!Дано!Имайки предвид каква злоба се лее около мен,дано не повлияе на плановете ни PraynigЕй,ужасни хора има на тоя свят,момичета...злоба,завист и това е.Ужас,писна ми вече!
Пазете си и  бъдете здрави!

# 679
  • до едно тепе
Здравейте мацкии.
Котенце Честит Рожден Ден! Много здраве и незабравима среща с бебчето smile3525
Desert`Rose добре дошла и не се задържай тук.
Витлеемка честито завършване! Скоро да ни зарадваш и с друга новинааа Wink
Аничка и на теб честит взет последен изпит.Сега се наслаждавай на бременността.
Нас да оздравяваш бързо,че работа ви чака Wink
Аз днес работих ли работих. Влизах да ви наглеждам 2-3 пъти,но нямах време да пиша изобщо.
Лека и бебеносна вечер ви желая и ви  Hug

# 680
  • София
Desert`Rose, добре дошла и много успех!!!

Честито, Catwalk, много щастие ти пожелавам!!!  bouquet

Момичета, как ни е Кафенцето? Обаждала ли се е? Стискам й палци!!!

# 681
  • В къщурката на хълма на феите
* mecani се намърдва удобно под прашеца на ЕлБиЕн Mr. Green

# 682
Аника честито приключване на изпитите! Желая ти много отворени врати от тук нататък.  Hug

Нас бързо оздравяване на теб. Hug

Desert Rose добре дошла и не отдавай такова внимание на човешката злоба и завист. Само така няма да ти навредят. Успех в бебеправенето! Аз се преборих с цигарите и се чувствам отлично. Не можеш да си представиш дори каква огромна е разликата от преди.... Може пък с тази бременност да успееш и ти.  bouquet

Слънчо и мен ме ядоса днес една колежка, но все се опитвам да броя до 10 преди да реагирам, че съм като мълниеносан облак понякога. Важното е да не си го слагаме на сърце. Точно 5 минути ми отне да се съвзема, надявам се, че и на теб бързо ще ти олекне.  Hug

Ехоооо, Кафенцеееее, къде си???   Thinking

# 683
Момичета, минавам само да ви пожелая сладка и бебеносна вечер Simple Smile Мъжото купи днес кростренажор и няколко часа му се радвам..все още само визуално  hahaha Утре уж трябваше да съм почивка, ама се налага да скокна до офиса, че и там ще текнат промени...стискайте ми палци, че има шансове да намажа повиешение на филията  Praynig

# 684
Уффф...ама и аз съм една заспа  Embarassed

Витлиемка, Аника  smile3501 smile3501 smile3501

# 685
  • Варна
Витлиемка, Аника, честито и от мен   bouquet!
Catwalk, честит празник  bdbaloni!

# 686
  • Пловдив
Благодаря за топлото посрещане,момичета. Hug
Rossella,не обръщам уж внимание,но вече е много явно...за една колежка в работата става дума...много е дълго и ще си кажа мъката някой ден,но не сега,че имам бебе да правя Joy
Просто ми омръзна да слушам как нямало да стане,щото при нея не ставало,как нямало пари и държават била в криза и че аз съм луда да искам бебе точно сега...и куп глупости,с които ми се промива мозъка ежедневно...ужасна е!
Лека вечер кукли и много плодовити вечери ви желая! Heart Eyes

# 687
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
Аника, Витлеемка, честито момичета, пожелавам ви с лекота да постигате професионални успехи Simple Smile   bouquet  bouquet
Desert`Rose здравей и дано скоро не си тук, а в някоя от отчетните теми   bouquet Praynig
Аз от малка следвам това мое верою: Животът е твърде кратък, за да го прекарвам в лошо настроение - така че не отдавай никакво значение на думите на колежката, за дане те разстройва. Слънчо това се отнася и до теб, миличка Simple Smile
nas пожелавам ти да се събудиш здрава  Peace

# 688
Добро утро дами !
Сервирам закуската за добър старт на деня

Desert`Rose, добре дошла сред нашите редици    bouquet Ние не сме особено гостоприемни и гоним гостите бързо, бързо, тъй че можеш скоро да се ориентираш към другата темичка  Peace
Момичета, бързо слагайте усмивките  Mr. Green Днес е петък   newsm44

# 689
Добро утро мацки с мисия!  bouquet

Аника, Витлеемка, браво момичета! Честито! Много професионални успехи ви желая! smile3525

Desert`Rose, добре дошла в нашите редици! Simple Smile Пожелавам ти скоро да видиш двете чертички! Успех!
По отношение на злобата и завистта - да, за съжаление много хора са пропити от нея. Напоследък все по-често срещам хора с мото в живота си: "Я не сакам на мен да ми е добре, я сакам на Вуте да му е зле"...много мога да ти говоря на тази тема. В по-младите си години, в началото на професионалната си кариера бях много доверчива и наивна. Освен колеги, аз приемах някои от хората с които работех и като приятели. Кои по-рано, кои по-късно ми показаха, че не са заслужили това мое доверие и че не са ми никакви приятели. След много страдания в резултат на несправедливо отношение и действия към мен, аз стигнах до извода, че на работа не трябва да допускам никого до себе си и моя живот. Сега работя с изключително много хора. Ръководител съм на финансовото направление в голяма производствена компания. Много хора ме уважават и също толкова (убедена съм) са лицемерни и не ми мислят доброто. Никой обаче не знае нищичко за личния ми живот. Може с някои колеги понякога да си говорим общи работи - за виждания за живота като цяло, но нищо повече. Това обаче е моя мироглед и моя начин да се предпазвам от разочарования на работното място. Просто всеки за себе си сам преценява до каква степен да допусне някой колега до себе си и личния си живот.

Росела, чакам да свърши и тоя цикъл. Имам уговорка (по телефон допълнително ще ми кажат на кой ден от цикъла) да отида при Александров. Ще носим материал за спермограма и още същия ден ще ми правят ЦС - разбира се след преглед на УЗ и след като доктора потвърди, че е необходимо да направя ЦС. Утре ще правя контрола - кръвен за стара и нова инфекция от хламидия. С резултата ще се разбере дали сме я излекували гадината. Разбира се ЦС ще ми направят само ако резултатите са ОК. Такива работи при мен - чакам си деня на страшния съд...

Лек и ползотворен ден дами!

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 08:40 от ***Надежда***

Общи условия

Активация на акаунт