С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 549
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Витлиемка, Аника, желая ви успех в професионален план! честито, момичета, усилията ви не са били напразни!  bouquet
Desert`Rose, добре дошла и като чета предисторията, искрено ти пожелавам и втория път да стане бъроз като първия и да се пренасочиш към отчетни Grinning
радвам се , че  е петък- макар че нещо времето напоследък сякаш профучава край мене... newsm78. утре съм на преглед при стаменов- по скоро на обсъждане на неуспешни ятрансфер и много се надявам да ми обърне внимание, а не да ме претупат.... Praynig
Полинка, успех днес на прегледа! Кафенце, и на теб за събота! Peace
момичета, вижте какво си харесах- за себе си или за подарък на приятелка - на една й наближава рождения ден....чух за тази книжка по радиото и ми стана любопитно...http://www.books.bg/books/53/153850.html

# 691
Добро утро! Hug
Петък е!  smile3558 не се презорвайте много днес. Mr. Green
Слънце Hug мерсаЖ за закуската!  bouquet
Поли Praynig за прегледа. Hug
Розичка, добре дошла! Hug И разбира се - Успех! Praynig
Благодаря на всички з ахубавите пожелания и честитки! Hug Hug Hug
Лек и усмихнат ден Ви желая! Hug  bouquet

# 692
Аничка, гледам ти сега данните за бременността...знаеш ли, че терминът ти е на рождения ден на мъжа ми? а знаеш ли, че на 15 август се е родил Наполеон? страхотна дата, а? Hug Heart Eyes Laughing е ,аз не се ожених за един наполено, мъжът ми не е ЧАК толкова властен Simple Smile, но все пак датата е впечатляваща.
искам също да те поздравя, че си вече един ден СЛЕД  десета седмица, а първите десет седмици мен поне много ме плашат...само така, Аничка, до финала! Hug

# 693
Етинка Hug На 15.08. е и Голяма Богородица Heart Eyes Хубав ден е, но не вярвам толкова стриктно да си спази термина човечето Mr. Green
Сега и аз обърнах внимание днес съм в 10 г.с. и 4 дни....още 2 седмици и ще поотдъхна, че енщо ми е свито под лъжичката още Rolling Eyes
 Hug Hug Hug

# 694
  • Варна
Добро утро!  Hug

Съни, благодаря за закуската!   bouquet

Поли, Кафенце, успех на прегледите.  Praynig Praynig Hug Hug

Desert`Rose, добре дошла!  Hug

Ети, успех на утрешната среща със Стаменов.  Praynig Praynig Praynig

Усмихнат петъчен ден ви желая!  Hug  bouquet

# 695
ааа, то били вече цели четири дни, а за го разчетох като 1 - ами още по-добрееее Grinning, стига си се притеснявала, прочети си пак за кураж какво пише под ника ти- Благословена и Вярваща Hug...вс ще бъде наред! Hug

# 696
Здравейте,  момичета  Flutter
Розичка , добре дошла и ти пожелавам сега да се получи толкова бързо, колкото първия път и скоро да си в отчетни.
Роселка , на мен също ми мина бързо.Хич не слушам вече кой какво говори ...
Кафенце, как си?   bouquet
Нас как си днес, оправяй се...  Hug

# 697
Добро утро дами,

успешен ден на всички и много усмивки

Ети, Аничка
Димитър се роди на 15.08  страхотна дата  Wink

# 698
Лита Hug а за кога му беше определн термина? Ти не беше ли със секцио? Hug

# 699
Лита, хахаха, мъжът ми също  Laughing се казва Димитър.... Laughing

# 700
Добро утро момичета,
благодаря ви за пожеланията  Hug Hug Hug

Оххх,ама как ме боли главааа Sick
май прекалих с празнуването  Tired

Лек ден на всички txtloves Two Hearts

# 701
добро утро момичета ,как сте,,,,,аз тази сутрин се събудих ,като парцал  Embarassedболи ме гърло ,кашлям, носа ми е запушен ужа Sad Sickс ей така от веднъж ноправо много ми е криво ,имам чуството защото тия дни лелката ми беше на гости сега вече ми свършва и нещо май ми падна имунитета ,около тези дни винаги е вероятно да хвана нещо,,,,,,,успешен ден момичета Hug аз ще си полежа май повечко

# 702
Desert`Rose welcome

Надежда а дано само хубави новини донесеш  Praynig

Etigra аааааа, как така претупване, ако имаш много въпроси  Naughty

toni_St как си миличка, как са нещата около теб  Hug

maria_84 уф и аз се събудих със запушен нос ама искренно се надявам само с това да си остана. Бързо оздравяване  Hug

Кафенце, наистина липсваш МНОООООГО поне на мен  Sad

# 703
момичета, само да кажа, че ми звъннаха секретарките на Стаменов да ми кажат, че ми отлагат часа ми за неделя... Sad

# 704
Здравейте, милички!
Вчера цял ден съм работила като луда  #Cussing out и не съм влизала, а днес пък ме тръшна грипът. Затова влизам само да ви кажа "здрасти" и лягам да почета книжка.

Котенце, честит празник на патеричка! Да си жива и здрава, много щастлива и горда мама  Simple Smile  bouquet чак сега разбрах кое е това хубаво, усмихнато момиче във фейсбук  Wink
Витлиемка, честито дипломиране!
Етинка, браво на мъжлето! Това хич не е малко!  Simple Smile Късмет в неделя, не е чак толкова далече  Hug
Наде, fingerscrossed
Роселка,  Hug

Няма да ви изброявам всички, но да знаете за всяка една има по една  Hug и една  kiss
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт