С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 557
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
 Hug
Добър ден Simple Smile и от мен!
Пожелавам на всяка една хубави, прекрасни емоции днес и повече здраве Simple Smile.
Аз днес съм се разготвила та да видим Simple Smile!

# 706
  • В къщурката на хълма на феите
eeeeй на това се вика БЕБЕ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 707
  • Варна
Много се вълнувам, за това ще споделя   Embarassed, макар че е много рано. Днес ми е 9-ти или 10 ден след ову, направих едно престо и сякаш има за какво да се радвам   Blush. Не ми честитете още, само стискайте палци   Praynig...

# 708
Привет,хубав и усмихнат ден ви желая HugНе се разписвам често,но си ви следя изкъсо Wink
Инка,стискам палци,мила Praynig Hug
Априлче,Емка,скорошно оздравяване ви желая Praynig Hug
Витлеемка,честито дипломиране и успешна реализация  bouquet Hug
Ети,успех в неделя Hug
Тони,как си,как минаха интервютата?
Роселка,Наде Hug

# 709
# 710
Inka Praynig Hug
Eti, ей сега ще дойде неделя Hug Praynig Hug

# 711
  • гр.В.Търново при моя любим
Инка      Flowers Four Leaf Clover Praynig Hug

# 712
# 713
  • Варна
ИнкаPraynig Praynig Praynig

# 714
Инка  Praynig
Кафенцето къде се загуби  newsm78 Шпионирах й профила и днес е била на линия  Thinking Надявам се, че всичко е наред с нея.
Ети, бързо ще мине времето. Надявам се да ти обърнат достатъчно внимание и скоро да сбъднат мечтата ти  Peace  Hug
Момичета, голямо затишие е тук  Whistling Какви ги вършите вие  Thinking Признавайте бързо  Naughty  Laughing

# 715
Аника бях за 09.09 ама нали си ми е бързак още на 09.08 ми изтекоха водите стисках краци до 15-ти
и тогава понеже бях критична вече без води и с тръгваща инфеекция ме оперираха.

Ети виж ти какво съвпадение само  Hug
как са мъжете лъвове? нямам никакви наблюдения? инати ли са?

# 716
Кафенцето къде се загуби  newsm78 Шпионирах й профила и днес е била на линия  Thinking
Сънчо, аз съм постоянно на линия  Mr. Green, но съм затънала до ушите в работа заради отсъствието ми миналата седмица и нямам много време да пиша, а и в темата има огромен оборот на постове, който трудно следя  Grinning

Тук съм, моля се за Инка  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed  и чакам да стане време за новата тема  Hug

# 717
Лита Hug Аз все си мисля, че заради кръвното ще искат да ме режат, а така мечтая за едно леко, естествено раждане Praynig Hug
Аз от мъже лъвове имам само хубави впечатления, може би, защото са чужди Mr. Green Имах шеф лъв...страаашен човек: умен, много умен, със страхотно чувство за хумор, много мили и внимателен и душа човек. Пожелах си, ако имам син да е Лъв като него...май ще си имам момченце Mr. Green Hug И колега имам лъв и познати .... много ги харесвам, кумата ми е лъвица, но при жените зодията е друго нещо Hug
Кафенце, Плодче??? Липсвате!!! Hug Hug

# 718
Кафенце, опитвай се да не зачезваш за повече от 1 ден, че липсваш  Heart Eyes Работата може да почака. Нали знаеш: Ако е спешно, то някой друг ще го свърши, а ако не го свърши- не е било спешно !  Mr. Green
В тази връзка- много момичета липсват в последно време  newsm78

# 719
Кафенце  Hug
Sunny, липсват наистина ... Женя, къде е ? Как е и тя не е писала отдавна?

Общи условия

Активация на акаунт