С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 551
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Първо, добро утро на всички мацки Hug
Второ, Бърборанче и на БиБиТо мнооооооооого здраве, щастие и любов. От най хубавите неща, най-хубавото на вас да ви се пага  bouquet

# 31
Добро утро и от мен
Честито на Бибито, Бърборанчето , да сте живи и здрави! Heart Eyes
Кафенце, чудесна е темичката, отново, от къде събираш сили бе, момиче?!..кажи и аз да си взема малко..браво на теб, гушкам те силно. Hug..
Месечинке, защо не помислите малко за почивка някъде, само двамата и тогава да го атакуваш нежно, за всички теми които те мъчат..?! Thinking
Оф, щях да пиша още нещо, ама ще си изпия кафето и може да ми роди главата, тва дето го забравих  Joy Joy

# 32
Ето ме и мен.

Не искам да започвам темата мрачни думи, но чак сега прочетох  Cry и не мога просто да го подмина... Мило мое Кафенце, прегръщам те много силно!!! Гадно и несправедливо е наистина и най-вече, защото се дава надежда, която със замах е отнета... Но все пак чудото се случи и скоро ще се случи пак и ще е по-прекрасно от всичко   Nature Sun With Face  (ех, ама тъпо се изразих, но много се разстроих  Cry)
Кучонче, за съжаление и аз чувствам същите неща. Трудностите не ме правят по-силна, ама никак... Понякога съм толкова обезверена, че не мога да се позная. Бях слънчево дете, заредено с голям оптимизъм, че най-хубавото предстои... Истината обаче е, че нямаме избор и трябва да преживеем това, което ни е отредено, колкото и клиширано и тъпо да звучи. Това се старая да си напомням всеки ден. Така или иначе не можем да променим хода на съдбата, каквото е предопределено - ще стане и отдавайки се на мрачни и тъжни настроения само ще се съсипем. Трябва да немерим сили да преоболеем болката и страха. Да се стараем да живеем сега, за хубавите неща, които се случват (защото има такива, макар и невинаги да ги "виждаме").

Извинявайте, милички, за мрачното начало ....

Бърборанче, Бибинка, Честит Рожден Ден! Да сте живи и здрави и много щастливи! Винаги се събуждайте се с усмивка и вяра, че ви предстои стахотен ден!

Тони, дано мъжът ти скоро си намери по-хубава работа, която да е по-добре платена и да му носи удовлетворение! Simple Smile
Витлиемка, аз също съм пила оргаметрил и знам, че действа противозачатъчно, но аз го пих 2 месеца всеки ден и въобще нямах М. Мислех си, че по друга схема (както ти си го пила) може да има и друг ефект Simple Smile Дано дойде скоро и подновите опитите. Както бях писала и преди - чела съм, че след по-продължителен прием на оргаметрил момичета са забременявали още първия месец  Simple Smile Пожелавам го и на теб!  Hug

Blush Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 13 нови отговора. хих ами така е, като се отплесвам...

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 12:26 от Ема-Мария

# 33
  • В къщурката на хълма на феите
metaltina ама искам посрещане с хляб и сол и народен ансамбъл Mr. Green

# 34
  • Варна
Бърборанке,
честит рожден ден! Да си жива и здрава и да имаш много поводи за усмивки и празници!

Честит рожден ден и на теб, bi_bi_to!
Здраве, любов и късмет!

Благодаря ви, момичета, винаги сте готови да ме разберете и да ударите виртуално рамо, обичам ви! Стискам палци на всички, които имат нужда!
п.п. Ема-Мария, аз докато постна, вече има 19 нови Laughing Сега ще се връщам да дочета, че иначе никога няма да си пусна поста Blush

# 35
  • София
Дубрутрууууу
вчера бях малко градска отпуска и днес ми се отрази на ранното ставане и останах без час за мама Rolling Eyes но по - добре по - късно отколкото чак утре Peace
Кафенце страхотна нова тема Hug Hug Hug и заглавието е един път Peace дай Боже Praynig Peace Hug
Barborana^ , bi_bi_to Честит рожден ден много здраве, любов и сбъднати мечти Praynig Peace Hug  bouquet Hug

toni_St  Hug Hug Hug всичко ще се нареди Praynig Peace Hug не ни оставяй - ще липсваш - пиши винаги когато можеш Praynig Hug Heart Eyes Praynig Hug
 Cry Cry Cry Кафенцеееее сега прочетох - ужасно съжалявам  Hug Hug Hug Hug Hug така се радвах за теб, вярвам че съвсем скоро чудото ще те споходи! а сега дано всичко мине по - най - добрия начин Praynig Praynig Praynig защо винаги в края на темите ти пишеш такъв тип постове Rolling Eyes да ти забраним да пишеш след 40 страница Whistling
трудно ми е след тази новина, но желая на всички от все сърце да няма повече никакви лоши новини Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 36
п.п. Ема-Мария, аз докато постна, вече има 19 нови Laughing Сега ще се връщам да дочета, че иначе никога няма да си пусна поста Blush

хих...  Hug

# 37
Поспаланче, Бибинка, Честит Рожден Ден!
Добре де, срам не срам ще попитам: И Поспаланчо ли е рожденничка днес, или Емчето се е объркала нещо? С новата визия на форума изобщо не се ориентирам и ми е трудно да проверявам рожденниците

# 38
Явно, Емка вместо Бърборанче е написала Поспаланче  Wink

# 39
Мецанче, хляб, сол, ансамбъл, червен килим, каквото кажеш, ама съвсееееееем скоро.  Hug

# 40
  • Gone with the wind
Тоничка, силно гуш, дано всичко с изследванията е наред. Ако ли пък не - поне ще знаете къде е разковничето, а откритият проблем е половин проблем  Wink

ПетьофкаHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бърборанче, ЧРД и тук - отново да ти пожелая ухилени очички и сбъднати мечтички  Heart Eyes

Бибито, ЧРД и на теб
Да си живо и здраво, много щастливо и сбъдващо мечти   bouquet

Лолитке  Hug

# 41
  • В къщурката на хълма на феите
металтинка и на мен не ми се чака, но явно вселенският план е друг ooooh!

# 42
Честито на рожденнички, Барборнаке, Биби   nbirthday Да сте живи и здрави да сбъдвате мечтите си  Hug Hug Hug
Кафенце, темичката е страхотна   bouquet

# 43
Кафенце, думите не могат да опишат, наистина колко съжалявам, вярвам, че съвсем скоро ще си имаш пак тестче с 2 чертички, което да покажеш на половинката и този път всичко ще бъде ОК>

Тони, мила дано скоро нещата се наредят, а мъжа ти си намери по-хубава и високоплатена работа от тази и да се окаже, че всяко зло е било за добро.  Praynig

Барборанче, Бибито, честит рожден ден, желая ви много здраве, щастие и късмет.   bouquet

Кучо
,  Hug

Месечинке, дано нещата се изгладят и по-малко да се "джафкате" с половинката.

Много силни прегръдки на всички  Hug Hug Hug

Да ви пусна прашец:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 44
Eй!!!! Най-после да хвана някой с прашец Grinning
newsm79 newsm79 newsm79
Събирам, събирам, събирам и....................оставям и за другите

Общи условия

Активация на акаунт