С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 557
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Аз досъбирам останалото  Mr. Green (егоист)

# 46
Аз си събирам от останалия  newsm79 и оставям и за следващата  Grinning

май закъснях  Heart Eyes

# 47
Запис в новата темичка! Дано е пълна с прекрасни новини  Hug

Барбаронке, Биби честит рожден ден  newsm59

# 48
  • Варна
Взимам си и аз тогава  Flutter.
После пак ще пиша  Crazy.

# 49
Здравейте сладкишченца!

Кафенце чудесна тема както винаги!

Тони не се знае дали когато ди вадят очи не ти изписват вежди! Попадала съм в такава ситуация, но всичко ще се нареди! Вярвам в това!

Бенджи ми то не останало бе! Ти май с моята снаха горе долу по едно и също време ще раждате. Нашето момиче ще е англичанче

Честит рожден ден на  Барборанче, Бибито. Желая ви здраве щастие и много късмет!

Мен нещо ме наболява долу ниско отляво, но понеже съм в овулация и може да е от това! Макар, че се притеснявам дали не е някоя киста, ако продължава да ме боли така ще ходя на лекар май!

Лек ден всички

# 50
  • Габрово
Кафенце, следващия път непременно ще стане  Hug.

Тони, сега ти се струва голяма камарата от проблеми, но като почнете да ги отмятате един по един няма да усетите как ще се подредят нещата. Първо ти пожелавам успешно да пребориш листериозата, останалите изследвания да са на 6. Междувременно мъжът ти ще си намери нова работа и докато се усетите то бебето станало.
Аз повече от 2 год. съм без работа и сме на нередовната заплата на мъжа ми. Нито за миг не ми е минавало през ум заради това да спрем опитите /макар и много рехави/, напротив наджедата за второ дете ме крепи. Животът толкова бързо се пренарежда, че човек никога не знае какво и от къде ще му дойде.

Барборанче, Бибито, честит рожден ден  newsm51. Да сте много здрави, винаги заобиколени от любими хора и усмивки.  

Бенджи, ама то наистина не останало. Желяа ти леко раждане  Hug.

Ку4о, защо ми четеш мислите  Whistling Hug.

Ей, тук най-накрая мъглата се раздигна и се показа слънце. Желая на уличките на всички да изгрее слънце   Nature Partly Sunny.

# 51
Добър ден.
Кафенце, прекрасна е както винаги.. и заглавието е много хубаво.
Барборанке, Бибито, честит рожден ден, най-истинския и красив подарък Ви  пожелавам, бъдете много щастливи. newsm59 newsm38
Бенджи Praynig леко раждане и от мен...
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 52
Цоп и тук  Mr. Green
newsm79 newsm79 newsm79 прахосмук, прахосмук, прахосмуууук
Събирам си аз, че в неделя нечакам лелището и ще ми е нужен много (не ми се сърдете  Embarassed )

# 53
  • В къщурката на хълма на феите
Женичкаааа уникална снимчица на аватара мила .. просто съм влюбена в тва филмче - вече почти наизуст го научих Mr. Green Mr. Green

# 54
Запис и от менн  Heart Eyes Темата е страхотна ,както винагии   bouquet
Да се отчета и аз! Вчера бях на преглед и най-накрая имам пукнат фоликул  thumbsup За сега всичко е наред-лигавица,течност зад матката.Пия Дуфастон и след 10 дни не чакам М.Каквото стане,не се самонавивам,важното е че вече имам качествена овулация,след всички тея интервенции дано скоро има и резултат Praynig Praynig Hug
Барборанка,Бибито ЧРД миличкии!!! Бъдете живи,здрави,щастливи и всичко ,за което мечтаете да се превърне в реалност!
Кафенце  Hug нямам думи....всичко което искам да ти кажа съм го казала лично,много исках този подарък и се надявам че за следващият ми РД ще ми покажеш едно малко вързопче  Hug
Дани  Hug  Praynig
Аничка как си,как изкара празника  Hug
Истиска дано неща са ок  Praynig
Тони ние сме в подобно положение,но даже и за минута не се замислям да спрем с опитите,от толкова време се борим,че сърце не ми дава да спрем!! ooooh! Успех! Hug Hug
Кучо,Ивап,Меци,Съни  Hug Hug
Бенджи скоро чакаме новинкиии  Praynig Hug
Това запомних ,дано не съм изпуснала някой,но ми простете разсеяността Blush
Пожелавам ви прекрасен ден и мнооого късмет!! Hug Hug Hug

# 55
Тия дни по двойки си вървите .
 newsm59 на рожденничките. Да сте здрави -другото ще си дойде .
Поли -моли, радвам се че нещата при теб се развиват добре .

# 56
Женичкаааа уникална снимчица на аватара мила .. просто съм влюбена в тва филмче - вече почти наизуст го научих Mr. Green Mr. Green

И аз. Особено на 3Д е страхотноооо

# 57
Моли, радвам се за теб мила  Peace Дано сте го хванали това яйчице и след 10-ина дни да се похвалиш  Praynig  Hug

# 58
ЕЕЕ, Молинка, супер!!! Стискаме палци  Simple Smile
Сънка, объркала съм се  Blush - да, вместо Бърборанчо написах Посналанчо. Веднага се поправям  Simple Smile

# 59
Здравейте бонбонки,

bi_bi_to, Barborana Честит рожден ден! Нека вашите желания бъдат мои пожелания   Gift

toni_St как така ще спираш бре, хей момиченцеее нали знаеш колко ще ми липсваш  Naughty
много неприятно това за мъжа ти да му се не види, ама дано всяко зло за добро. Важното е сега да мислиш най-вече да сте здрави  Hug

Snarky
- бързо да му минава на твоето сладурче  Grinning

Моли, това да се чува  Grinning

mecani, много хубаво, а дано веднъж сложени да не ги махнете никога smile3501

Общи условия

Активация на акаунт