С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 574
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
ЧИН ако усещаш болките като леки присвивания на корема тогава имай в предвид че много хора наиситна изпитват това и това са т.нар предварителни контракции-просто матката е мускул което си има своето неудобство и си е напълно нормално да потръпва от време на време -дано не се изказах твърде глупаво но се опитвам пък и да не е сложно-та в този ред на мисли се пие нещичко там+магнезий но  това е строго индивидуално !една моя приятелка беше так и с двете бременостти като при втората вече си знаеше урока и така!просто не се шашкай има изход от всичко и за всяка болка -лек!А относно магазинчетата за джунджурийки -леле можеш да ме оставиш да живея там-между другото много сполучлив опит от твоя страна!аз обичам като ходя в пловдив задължително да се отбивам в техния бижуленд и си купувам оттам  задължително мнооооооооого готови обици и още толкова материали за правене на нови обици-мания ми е просто!чусно занимание си открила!

# 106
Кафенце, Милето не трябва ли я я сложиш в списъка с бременните
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=45789  и да намалим малко бройката на чакащите  newsm78

И аз мога да остана при такива джунджурийки  цял ден и пак няма да ми омръзне .
Чинче, и на мен ми харесват обичките .

# 107
  • В къщурката на хълма на феите
o, тя онзи ден се престраши да се похвали в темата за аденом на хипофизата, аз пък въобще не се сетих, че за едно и също момиче става дума Blush

# 108
Sigma, за съжаление си объркала адашките, при нас пише (всъщност отдавна не е писала и ред  Blush) това Миле - Mileto. Дано все пак скоро и "нашето" се повали с успех   Flowers Four Leaf Clover

Момичета, имам един блиц-въпрос към запознатите по неволя с тази материя - при какви обстоятелства се налага кюретаж?

# 109
Момичета, имам един блиц-въпрос към запознатите по неволя с тази материя - при какви обстоятелства се налага кюретаж?
Кюретаж се налага ако матката не успее да се изчисти сама, т.е освен плодния сак да успееш да изчистиш и удебелената лигавица. Ако има останала лигавица, следи от плоден сак или ембрион, то кюретаж се налага. На този етап можеш само да се надяваш това да стане от самосебе си. Според свекърва ми, признак, че матката се изчиства сама са болките в корема и спазмите- не е нужно да има обилно кървене. Аз бях в 7ма седмица и се изчистих сама като нямах обилно течение, когато кървенето спря отидох на контрола- видя се, че матката се е прибрала в нормални размери, лигавицата е тънка и това беше... В ранен етап ако лекаря ти реши и не си се изчистила сама може да ти предпише хапчета за да получи контракции матката. Дано съм успяла да ти обясня...

# 110
mecani, много са ви хубави халките! На мен попринцип ми харесват такива комбинирани- от бяло и жълто злато. Съчетават се по-лесно с други бижута  Wink
echolalia, много се радвам за прегледа и честита лентичка!  Hug me4koni, твоят преглед как мина? Надявам се всичко да е наред   Praynig
chin, обеците са хубави, особено тези с по едно "кръгче"  Grinning
Аника_Б,  Hug И аз мисля, че просто имаш много задачки и като ти свърши сесията всичко ще си дойде на мястото. Междувременно се пази и си налагай да бъдеш спокойна, мисли за хубавите неща които ти предстоят  Hug

Хубава вечер на всички  Hug

# 111
Мечани, ама много са хубави, да ви донесът още повече любов и щастие.  bouquet
Чинче , обиците са страхотни , аз с удоволствие бих носила тези с 1-то кръгче (не за друго, а защото не ми отиват по-дълги).   bouquet
Кафенце много ми се иска да ти кажа нещо, но колкото и пъти да го пиша всичко ми звучи не на място, така че само една голяма  Hug

# 112
Слънчо, Звездичка,  Hug и на мен с по едното кръгче ми харесват повече.

Аника, аз пък обратно на теб, когато бях в сесия бях много спокойна. В крайна сметка, казваш си, че има и по-важни неща от сесии и работата  и толкова. По това време бях 2-3 месец бременна, припадах заради ниско кръвно, в сесия и на работа в магазина. Университета на 250км, а аз всяка седмица с изпит. Пътувах по 4 часа, често спирайки автобуса по мин. 2 пъти или с колата сама, ставах  в 5 за да стигна навреме, но си казвах, че всичко ще мине, пък ако не взема някой изпит- здравето ми е по-важно. Нареди си приоритетите и си давай по-малко зор, притеснението само ти вреди. Може гадно да прозвучи, но предния път, когато забременях и се шашках много и исках всичко да  е перфектно какво стана- тормозих се как ще успея да си взема и изпити и рожден ден имах, а то какво стана... и аборт направих и изпити не взех и "прекрасен" рожден ден прекарах. Едно мислим, то друго става, само приемай нещата позитивно..  Hug

# 113
Чин, и аз съм за тези с по едно кръгче!
А относно болките, сестра ми също имаше(тя роди преди месец и половина), но тя е много слабичка и лекарката и каза, че бебчето расте и също матката расте.Надявам се, че не е нищо притеснително.
Ехолалия, честита лентичка, ама как ти ходи само!
Аничка, я не се депресирай.Горе главата момиче, спомни си само колко си чкала този момент-твоето бебче!Търси щастието, то е навсякъде!!!
Мецанче, наистина си подбрала по уникален начин и маникюрА, как си пасва само с халките- ето един знак, че са точно вашите!

# 114
Пожелавам ви лека и бебеносна вечер  Hug
Целувам ви и стискам палци вече да има само хубави новини.

# 115
Бейбибел oлии ма той маникюра е правен миналата седмица, аз тогава още не подозирах за този модел халки Mr. Green обаче пък много се радвам че ви харесва комбинацията - ще имам отправна точка за сватбения маникюр Blush
Звездичка и ние точно по тази причина искахме такъв комбиниран  модел Peace

# 116
Здравейте!
Кафенце Heart Eyes Hug-Чин Hugе обяснила много точно и вярно-в общи линни кюретаж се налага ако матката не може да се изчисти сама
При мен не се наложи и при двата случая/макар че това е толкова абсурдно да звучи като хвалба/-обичайно в такъв ранен етап организмът се изчиства от сама себе си-така поне ми каза док.
Дано всичко при теб е ок Praynig Praynig дръж ни в течение Hug
Меци-халките са страхотни
Всъщност при мен ситуацията е следната-пиша след прегледа-носител на PAI 4g/4g-което бе ясно още миналия месец и невъзможоност/поне така разбрах/ за усвояване на фолиевта киселина,
Минавам на аспирин протект и 10хапа ФК ooooh!а при положителен тест за бременност-ще уточняваме в последствие-фраксипарин или клексан.
Не се оплаквам-важна е крайната цел все пак.
Трябва да пусна изследвания-ТАТ,МАТ и пролактин-но от толкова информация леко се ошашавих и забравих да питам-дали има значение кой ден от МЦ,дали е на гладно или... ooooh! ooooh!иначе съм дърдорко Mr. Green Mr. Green
Ще съм благодарна за мнението ви Hug Hug Whistling Whistling
Малко дълго се получи-извинявам се ако съм досадила на някого Hug Hug Hug

# 117
Мечконче, мисля, че за ТАТ, МАТ и т.н не беше нужно да се пускат на определен ден, но дано се включи някоя по-компетентна дама. Важното е че вървиш напред и се открива проблем, който може да бъде лечим.  Hug
Бейбиел, няма как една круша да стане като диня и болка да няма...   Simple Smile надявам се да отшумят, а аз явно трябва да намаля темпото и да свикна, че повече от километър на ден вече не мога да си позволя. Иначе благодаря и на теб и на Алекс за успокоението.
Лека и бебеносна вечер и от мен...
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 118
me4koni няма значение на кой ден от цикъла ще пуснеш и трите неща - ТАТ, МАТ и пролактин, дано всичко да е ок! Hug

# 119
Добър вечер,прекрасна темичка,Кафенце Hug  bouquet
Тонка,дано в най скоро време милото си намери по-добра и по-заплатена работа,горе главата мила Hug
Бърборанче,Бибито,ЧРД,много здраве,щастие,любов  bouquet  bouquet
Мецанче,халките са страхотни,поздравления  bouquet
Моли,прекрасни новини,дано още този месец видиш така желаните две чертички Hug
Мечкони Hugважното е че сте открили проблема Peaceстискам палци за добри резултати Praynig
Кафенце,гушкам те,бъди силна и вярвай Hug
Ехолалия,честита ти лентичка  bouquet
Емка,специални гушки Hug
Суитче,Априлче Hug
На всички очакващи Hugна всички които имат нужда Hug
лека и бебеносна ви желая Hug
Бенджи,Чин,Куестърче,Сюзан,Аника,Краси,погал по коремчетата Hug

Общи условия

Активация на акаунт