С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 556
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, сладурки!

Добре дошла, Desert`Rose! Успех!   bouquet
Eti, ще стискаме палци в неделя  Hug
maria_84, Ема-Мария, Априлче, бързо да оздравявате! Много са неприятни тези вируси през зимата, и аз бях болничка скоро, хубавото е, че при мен мина за 1-2 дена. Повечко почивка, чайчета, витамин Ц и всичко ще е ок Hug
inka 26 ,  fingerscrossed
LITA , не знам дали са инати, но са доста властни и държат винаги да стане тяхното. Което от една страна е хубаво, от друга...понякога е трудно да говориш с тях, никога не слушат. Понеже естествено те са прави и нямат нужда от съвети  Mr. Green Силни характери определено.  Wink
Кафенце,  Hug

# 721
  • В къщурката на хълма на феите
Съни нали е петък - ден на майстора и осторожно симулираме работен процес - аз по-скоро се тюхкам, че не моа да си направя график как най-бързо и системно да си раздам поканите, за които до снощи вехнах и гаснах дали ще станат или не Mr. Green Mr. Green

като стана дума за зодии - щото не знаете какво е да имате мъж-дева - туй човече ти вади душата с памук и седиш и мигаш и се чудиш как е успял да го напрай тва нещо Mr. Green Mr. Green

# 722
хм, за мъжете лъвове, изкушавам се да направя пълен тематичен разбор на моя, ама не му е тук мястото. няма да е честно обаче, ако не го похваля, има много добър характер, освен това е предприемчив, гъвкав и инициативен в работата си. може би това са черти на лъва- отговорен, с чувство за хумор и т.н.
И за да не стане много прехвалено, ще спомена като основни недостатъка два: леко властен - но слава богу не с мен Simple Smile -
и второ, а за някои неща е голям инат. не се инати често, едва 2-3 пъти годишно го хваща инатът или пък избухва за нещо, но тогава е по-хубаво човек да се сниши Laughing
так че лъв за мъж ми се струва мн хубава зодия- макар че да ти кажа право всичко е до характер и до човек- сигурна съм, че същите качества се намират у редица мъже от други зодии- аз не съм много по зодиите... Simple Smile

# 723
Inka  newsm17 newsm17 newsm17 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Кафенце да разбирам, че си се изчистила сама, нали? Радвам се, че си добре. Не зачезвай толкова рязко, че те мислим.  Hug

# 724
  • Варна
Симона, Евелина, Слънчо, Мария, Аника, Иси, april20, Тони, Съни, Кафенце, Звездичка, Росела, благодаря ви от сърце  Hug. Знам, че избързах с теста, но неиздържах просто  Blush. Дано след няколко дни втората чертичка потъмнее и този път всичко да е наред  Praynig.

# 725
ИнкаPraynig Praynig Praynig Hug

Момичета, един поздрав от мен...може да ви се стори тъжен, но текста е много силен  Hug
http://www.youtube.com/watch?v=fsrV5L-yTz8

# 726
zvezdi4ka_   Hug нямам сили да пиша, само прегръщам всичкиииииии

# 727
Момичета,

и аз съм болна.  Confused Вчера и оня ден ми беше много, много зле, днес пак ми е зле, ама не мога да определя колко. Нямам търпение вече да свърши тоя ден и да си ходя вкъщи. Tired

Хайде някоя да развее вече един положителен тест. Hug

# 728
Аааа не така , оздравявайте всички болни , че имаме мисии да изпълняваме... Стискам палци скоро всички да се чувстват добре...  Hug

# 729
  • Пловдив
Лелеее,колко сте милички всички!Благодаря сърдечно за пожеланията.До сега ви четох,но сте доста дам итук и още ми е объркано коя какво пише...немога да ви запомня...простете ми за което... Crazy
Всичко с времто си де.
Прибрах се аз от работа,милото е до късно пак...втора смяна е и като се върне тогава ще ''работим''... Laughing
Колежката,ах,колежката....уфффффф,чудя се дали да ви занимавам...няма смисъл май.То хич не е малко....та по-хубаво да не ви помрачавам насторението с глупости.
Прочетох,че за жалост сред нас има няколко болнички.Стискам палци за бързо оздравяване.
И на Инка newsm17 newsm10 newsm17
Успех мила,с тебе сме!
Изчезвам след малко да прибирам малкия от градинка,но първо ще си направя едно следобедно еспресо,че ми се спи много...
Лек ден,сладурки!По-късно може пак да намина!

# 730
Ееее сладурки, къде се скрихте... на мен ми е скучно на работа... кажете нещо...
 Hug

# 731
Аничка не искам да те плаша,но с високо кръвно се съмнявам да ти позволят да раждаш нормално.
просто си е много рисково.

аз на влизане в залата за секцио, лягайки на масата имах вече 207 на 123 кръвно....
не вярвах на машината ама факт.... Crazy Crazy

# 732
# 733
Здравейтее Heart Eyes
Гледам палци ми стискате ..ама Ети  Hug е объркала не съм на преглед днес аз а Даниии  Praynig   HugНо се надявам объркването да е за хубавоо  Mr. Green Hug
Все пак благодаря ви че се сещате за меннн   bouquet Аз съм добрее,чакам си кротко лелята,а може и да не я дочакам знам лии,каквото такова Praynig Hug
Съни,Аничка как стее  Hug
Лита Hug
Много палчета на всички които имат нуждаааа  Praynig Praynig  Hug Hug fingerscrossed fingerscrossed

# 734
  • В къщурката на хълма на феите
Кафенце кога ще закичиш нова тема, бобонче? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт