Кога измина се година - ФЕВРУАРЧЕТО ни първа тортичка ще има! (26)

• 22 986
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Мики  Hug Честно казано немога да се похваля  Tired Видимо не изглежда подуто,но го усещам че е подуто...Имате ли идея колко Аулина мога да пия на ден след като съм кърмачка и колко дни...  newsm78

# 556
Ради проблема в зъба ли е или във венеца?Ако по-голямата част на възпалението е от към венеца мога да ти кажа една лекарство ,за мазане.Обезболява и лекува ,знам го от моята зъблекарка и  ме е спасявало много пъти Peace

# 557
Добър ден!  Simple Smile

Честит рожден ден на Калинка на Слънчи, и на Стефания на Lothlorien!!!   bouquet  Hug Нека да растат здрави, щастливи и с много късмет!!!  Hug

Тъкмо обсъждаме с Малвина общия РД на Ина и Марти, и с още едно детенце, дето са родени на 5.02. Дано се получи добре! Трима рожденници на едно място...  Crazy  newsm78

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.   #Crazy  Кво направихте вие...........?!

# 558
Сашкова, да ти е жив и здрав, да те обича и да те слуша!   bouquet
Мики, тая твоята свекърваааа  ooooh! на малки деца не се дават витамини бе, тия хора.... ooooh! Кажи йй да Земе да прочете малко за витаминте, че вече се ядосвам  Mr. Green
Ради, с риск да ме напсуваш, ама да си кажа- аз не бих кърмила докато пия аулин  Sad При Мяу е наложително,че Мигрената се повлиява от малко неща, но щом един никакъв зъб продължава да те мъчи, значи не си за обезболяващо  Peace   Туй "можеш да пиеш" е като при алкохола не значи ,че не се излъчва в кърмата Sad
п.с. В смисъл, ако парацетамол и нурофен не те обезболяват, значи си за зъболекар  Peace

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 11:15 от Любезна

# 559
  • София
Sashkova, да ти е жив и здрав рожденика!  bdbaloni Много да те обича и слуша разбира се! Simple Smile

pina_preslav, какво лошо има като са 3-ма рождениците, тъкмо купона ще е по-голям Wink

# 560
  • София
Добро утро!

Нещо нито настроение, нито време ми остава за тук.

Честит рожден ден на Калина! Да е здрава и щастлива! Весел празник, Слънчи!

Честит рожден ден на Стефи! Безгрижно детство и много усмивки!

Сашкова, жив и здрав да ти е мъжа! Вие сте се наредили и тримата един след друг да празнувате Hug

Аз на гърне, Ясен не го слагам още. Пробвах няколко пъти и той се задържа няколко секунди и тръгва на някъде. Като се позатопли ще започнем сериозно, че сега и това събличане и обличане Rolling Eyes

Съни, вода не давам по време на хранене. Преди и след ядене.

Мики, радвам се, че сте добре Hug

Юхуу, дано бързо да се оправя Диди!

И аз много се вълнувам за рождения ден въпреки, че още от сега ме огорчиха и то много свекърите. Миналата година не дойдоха на изписването от болницата защото бяха на екскурзия. дори не си направиха труда да ми кажат ами го разбрах по много грозен начин Sad и каквато съм злопаметна ще го помня винаги. Тази година скочиха да се карат с мен защото празненството ще е в събота а не в четвъртък, когато е датата. Ми те били на екскурзия в събота и как мога да правя планове без да ги питам....то си е за тяхна сметка Cry

Моето дете не се спира за секунда #Crazy Не знам защо го причислявах към кротките до сега.  Да идва пролет вече, че ще му види сметката на апартамента.

# 561
Ооо, да! Определено ще е купон, очертава се най- голямото дете да е втори клас, а най- малкото на 10 месеца...  Crazy

# 562
Ел, твоите свекъри ме кефят, майната им  Hug
И не знам Бръмби ли, кой беше с наследствен и нам какъв си боб  Joy
Мартин днес престипва като се държи за ръцете ми, страшна активност тези дни  Crazy стъпва предимно на страни - доста странен начин да се предвижва човек, ама за сега си затварям очите  Mr. Green

# 563
Честит рожден ден на  Калина и на Стефи!  Да са живи и здрави и много да радват мама и тати!

Честито на патерички и на вчерашните ни малки рожденници  bouquet Hug
Сашкова, да ти е жив и здрав мъжа, да те гледа и да ти се радва дълги години!  bouquet
Аз позачеснах, ама 2 дена един след друг ми се изсипваха гости, които решили да ни видят, щот скоро не били идвали. Еми в тва грипозно време да си бяха стояли у тях, ама каквото е... тази вечер се заключвам рано-рано и ме няма за никого освен за домашните.
Преслав от 2-3 седмици гърнето го ползва за столче само и като го обуя и си свърши работата в памперса #Crazy, започна пак като малко бебе да търси АМ към 22ч. или сутрин към 6 #Crazy, а вмомента си е полегнал в кошарата, което никога не се е случвало и почвам да се притеснявам да не се разболява Sad
 Ваксина не ни сложиха, макар че Синфлорикса му е слаган на 5 и 6 месеца, но педката отряза че нямаме ваксина сега, а аз друго четох, ама кво да правя...
Лек и усмихнат ден от мен Hug
el_P  Hug не се ядосвай мила и моите се опитаха да ми развалят празника искайки да поканя цялата им рода (около 40) човека, без да каня мои близки щото така било на другото им внуче... Така ги отсвирих, че ще им държи влага завинаги, сега ми говорят от лицемерие, а на самия РД се бяха опитали да кажат нещо на баща ми, но той е интелигентен и здраво мислещ човек и им отговорил, че той от не се бърка в решенията на децата си от 18 годишни и с това се приключи. Но много нерви брах и аз като теб, а на тях не им пука изобщо, затова не се ядосвай. Hug

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 11:21 от mii

# 564

Според вас колко години ще ми дадат за убийство на съквартирант? Снощи го втресло, решил, че се разболява, но нещо връзката с главния мозък се е скъсала явно, защото съвсем без да се притесни си легна между двете деца  doh Тъкмо оздравяха, тъкмо спряха да се борят за медал в дисциплината синхронно вдигане на температура и той да им се пльосне с новите си вируси по средата .... агрххх мрррфцццццццргггггггггг
Шамане незнам в БГ ама тук има някаква вратичка в закона, според която Бременни и Кърмачки се ползват с особена защита при подобно престъпление, водят се леко невменяеми  Twisted Evil заради хормоналния дисбаланс и съответно може и съвсем да им се размине ако докажат че са изпаднали временно в Амок Mr. Green
 Мяу, страхотна ти е Халюша (пу-пу) истинска принцеса Heart Eyes
Оф, при вас грип върлува, при нас Скарлатина и половината ни гости ще пропуснат партито на Климент в Събота, дано не се провали съвсем де. Аз да чукна на дърво у нас за сега всичко е наред, освен че Климент-белята не се спира и той гризе кабели, но слава богу не включени към тока(тях сме ги покрили). Имам още десетина страници да ви прочета и пак ще се мелдна от неделя се мъча да ви догоня.

# 565
  • offshore & overseas
Честити рождени дни на всички януарски февруарчета, които съм пропуснала дотук, а и на днешните рожденници! Нека да са здрави, весели и да носят на мами и татковци радост и приятна умора!

Специално честито на Слънчи и прекрасната нежна Калина, макар и заформила бузки и шкембе!

karlie, значи наистина си била ти. Въпросната Билла и на мен ми е втори дом, даже е чудно защо съм те засякла само веднъж.

Любезни ми адашо, винаги има и по-зле. Аз не съм излизала откак се сгаджосах с лъв ми. Или айде, спомних си за последната ми кръчма -- пицария в Празе, през юни 2003, беше върхът, но и аз доста ядох тогава, та не ми е един от най-приятните спомени, щот в последствие ме мъчиха киселини и се въртях цяла нощ, а на сутринта -- недоспала на работа Laughing.

Кокошите партита честно казано не са ми в стила, но колкото пъти съм ходила, толкова пъти е било ужасно забавно. И понеже лъв ми ми се надува и ме обвинява в социопатИя, ше зема да се организирам и аз да поизляза малко, няма само той, я, пък после да ми вика, че си било мой проблем неизлизането... вечер БЕЗ децата. Хич не го мисля как ше се оправи, да ги приспи и двете, па дори и с помощ. Това само майка като мен го може. Mr. Green Не ме слушайте, майтапя се.

От вчера е взел да ми вади душата и да ми държи сметка за несвършената работа, за която ви споменах. Може би е прав, и аз се обвинявам, но много мразя да ми дишат зад врата, еле па той. #2gunfire

Юхууу, скорошно отсополивване на Диди. Тъй кат те чета, нищо тревожно, само няколко дни безсъние. Mr. Green Mr. Green

Бела, защо се притесняваш, че Жорето го е страх да се пусне? Какво по-нормално от това. Нали знаеш поговорката, "Страх лозе пази". По-добре е да са ни по-предпазливи, отколкото да се мъчат да си трошат нестрошваемите тикви. Люсил е точно същата пъзла (пуска се само за 1-2-3 крачки, и това от 1 месец насам, без никъв прогрес), а пък сестра й изобщо нямаше интерес да тръгне сама чак докато навърши година и половина. Демек, фанАхме последния влак. В тая връзка прословутата реплика на лъв ми, "Всички други ще си имат ходещи деца, а ние -- пълзящо."

Аз може би съм единствената, която не се вълнува от РД нито на едната щерка, дойде ми в повече и съм претръпнала, изтръпнала, в ступор, каквото най ви харесва, и чакам само да минат, че да се фърлам без да ми трепне окото. НО, едно голямо но, реших, че ми се иска да направя бискУитена торта в понеделник, поне да има нещо и от мен поне едното дете. За другото, в четвъртъка, едва ли ще намеря морални сили, но както и да е.

Ел, аз отдавна съм ги признала свекърите ти, там когато разказваше за незнамси каква шеста-пета или прочие раса, прощавай, но не мога да възстановя точно, даже сега прицвилвам, като си спомня каква идиотщина, както и за туй, че свекърва ти чела някакви учебници за гледане на бебе. Не мога да забравя също и, че тя беше давала на Яско мед при изричната ти забрана, което въобще не е смешно, де. Та, съчувствам ти. Мен и нашите и свекърите понякога ме  дразнят, но не се стига чак до такива изцепки и си имаме респекта едни на други, че то иначе въобще да не ми се вЯстват. #Cussing out

Мийските свекъри също са забележителни, както и свекървата на Пина, както и тези на Рали, а за Никината свекърва изобщо да не говорим -- абе има колорит в темата в туй отношение.

Роро, и при нас кабелите са на особена почит, Люсил ги гризе като бобър, а пък Калина като види отнякъде лекинко да настърча, дърпа и вади, при което баща й е готов да я взриви -- всички сте виждали лъвски бяс.

Хубав ви ден, мацки!

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 11:48 от Мяуче

# 566
  • offshore & overseas
Ради, специален постинг за теВ, максимума на максимумите за прием на аулин-а е един на 24 часа. (Аз дори си позволявам един на пристъп, при все че пристъпите ми траят по 3-4 дни, в 2 от тях не се трае, но един обезболявам, един търпя) Той е доста силен и би трябвало да държи болката далеч за цялото това време. Освен това е и със силен противовъзпалителен ефект, така че може да помогне да се разсее временно възпалението. Но май наистина не е лошо да идеш да те видят, че то от зъб може и до сърце и мозък да се стигне, да не те плаша, ама... Пък и ако можеш да го запазиш жив зъбчо, няма да е никак зле. Току виж, още не е късно. Желая ти успех и погал-погал. Знам колко е гадно да имаш проблем със зъбите. Но веднъж решиш ли се, после ще бъдеш доволна. Колкото по-скоро, толкоз по-добре.

# 567
  • гр.София
Добър ден, мами.
От снощи си имам ходещо момче. Ей, както го беше страх да се пусне от мен и да тръгне, така се отприщи снощи и цял час обикаля по апартамента със весел възглас. Ама много се зарадва детето, но......проблема, че много бърза да стигне до набелязаното място, а още не сме оттренирали падането, та и аз обикалям с него като го пазя да не падне. Тук при нас вече има детска кухня. Много се замислям дали да не го запиша Жорето, струва 2.40 - първо, второ и десерт. Трудно ми е да измислям всеки ден какво да му сготвя. Искам да са му разнообразни манджичките. Та ще всема бележка от док и ще го запиша, пък ще видим.
Честит рожден ден на днешните празнуващи - Калина на slanchezara и Стефания на Lothlorien. Пожелавам им много, много здраве весело и безгрижно детство.
За сега толкова, че да свърша нещо, докато спи юнака.

# 568
dari_geri честити ви ходещи краченца и дано да ти е здрав кръста, че аз от 2 месеца съм трайно изкривена от дисковата херния, повлиана от прохождането на Преслав. И той още не е оттренирал падането ама батко му и баща му са като квачки след него та ме ядосват...как ще се научи да се пази като не му дават и да залитне даже не ми е ясно newsm78

# 569
  • България/Германия
Ел, моите свекъри пък ме уведомиха, че ще "наминат" за малко за рождения ден на Изабел, защото вечерта имали ангажимент (на театър са). И това, след като бяха две седмици при другата си внучка покрай нейния рожден ден. Ами мен ако ме питат, да не идват изобщо.  Crossing Arms А, и да не правя нищо, тя щяла да донесе сладкиш и това е достатъчно, то детето и без това нищо не разбирало Shocked Да, ама не, ще си отпразнуваме рождения ден, както си му е редът, с торта, подаръци, балони и т.н., какво като не разбира и няма да си спомня, радостта в очичките й е единственото, което има значение. Heart Eyes Уф, много съм им насъбрала, но съм толкова щастлива, че майка и татко ще дойдат от София, така че свекитата да си гледат работата  Twisted Evil

dari_geri, честити ходещи краченца!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт