Нека да растат здрави, щастливи и с много късмет!!! 

Кво направихте вие...........?! 
на малки деца не се дават витамини бе, тия хора....
Кажи йй да Земе да прочете малко за витаминте, че вече се ядосвам
При Мяу е наложително,че Мигрената се повлиява от малко неща, но щом един никакъв зъб продължава да те мъчи, значи не си за обезболяващо
Туй "можеш да пиеш" е като при алкохола не значи ,че не се излъчва в кърмата

и каквато съм злопаметна ще го помня винаги. Тази година скочиха да се карат с мен защото празненството ще е в събота а не в четвъртък, когато е датата. Ми те били на екскурзия в събота и как мога да правя планове без да ги питам....то си е за тяхна сметка
Не знам защо го причислявах към кротките до сега. Да идва пролет вече, че ще му види сметката на апартамента.
стъпва предимно на страни - доста странен начин да се предвижва човек, ама за сега си затварям очите 

, започна пак като малко бебе да търси АМ към 22ч. или сутрин към 6
, а вмомента си е полегнал в кошарата, което никога не се е случвало и почвам да се притеснявам да не се разболява 

не се ядосвай мила и моите се опитаха да ми развалят празника искайки да поканя цялата им рода (около 40) човека, без да каня мои близки щото така било на другото им внуче... Така ги отсвирих, че ще им държи влага завинаги, сега ми говорят от лицемерие, а на самия РД се бяха опитали да кажат нещо на баща ми, но той е интелигентен и здраво мислещ човек и им отговорил, че той от не се бърка в решенията на децата си от 18 годишни и с това се приключи. Но много нерви брах и аз като теб, а на тях не им пука изобщо, затова не се ядосвай.
Тъкмо оздравяха, тъкмо спряха да се борят за медал в дисциплината синхронно вдигане на температура и той да им се пльосне с новите си вируси по средата .... агрххх мрррфцццццццргггггггггг

А, и да не правя нищо, тя щяла да донесе сладкиш и това е достатъчно, то детето и без това нищо не разбирало
Уф, много съм им насъбрала, но съм толкова щастлива, че майка и татко ще дойдат от София, така че свекитата да си гледат работата
Препоръчани теми