Кога измина се година - ФЕВРУАРЧЕТО ни първа тортичка ще има! (26)

• 22 975
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Елфи, майка ми така постъпи на първия РД на Дина, за да не ми пречели минаха по-рано ии се изнизаха  Shocked
Толкова тъжни събитя имаше около мен през миналата година, че съм решила да празнувам всеки хубав повод Crossing Arms разбира-не разбира Тин ще гърми пък  Sunglasses
Дари-Гери, браво  на момчето!  Hug
Ние отиваме да се намръзнам, че Дината заспа на дивана сутринта и сега трябва да има екшън  ooooh!
Хубав ден   bouquet

# 571
 Честит рожден ден на Калинка- Малинка и Стефи! Да растат  и хубавеят здрави и щастливи и много да радват семействата си!

Аз влизам засрамена от оназивечершното ми рИване и оплакване от моята кукла Embarassed. Знам, че сте ме разбрали Hug. Истината е че сутрините стартират с много усмивки и целувки, към обяд вече започва да ми додява, следва следобеден сън през което време се разкъсвам от домакинстване и вечерите са направо.... ooooh!. Тя постоянно иска да е залепена за мен. Пълзи, добира се до крачола ми и започва едно дърпане...  ooooh!, докато не я гушна. Или сме хванати за ръце и ходи или ми е на ръцете гушната Tired. Това ще ме довърши. Преди съм виждала такова дете на моя близка и си виках- нека й е, щом така го е свикнала Crossing Arms... пък то какво стана Tired...
 Здраво ми е детенцето, всеки ден напредва в движенията, и всеки ден си имаме нов номер Heart Eyes.

Юхуу, как е Дидито сега? Дано сте по-добре Praynig!
 Също и останалите болнички Praynig!

Вчера имахме доста натоварен ден. Наобяд бях на тържество на баткото в ДГ. Той беше кукер. Ще кача снимки във ФБ по-късно, ако бебЕлия ми позволи. После с мъжо (и децата, ние навсякъде сме в комплект) се втурнахме отново по магазините и за наше щастие (след месеци обикаляне и без останала надежда) "открихме" интериорните врати на мечтите си Grinning. Вечерта си приготвихме добра вечеря, а аз на раз-дваспретнах и мини тортичка за последната месечинка преди годинката на Обсебващото. Всичко това го казвам като извинения, че вчера не се "появих" да почерпя.

Бръмби, мерси за включването по въпроса за даскалото!  bouquet Hug

Слънчи, и на теб много благодаря  bouquet за всички теми по които си откликнала Hug. Знаех си, че с преуморения ми мозък онази вечер ще пропусна нещо, и то е да ти благодаря за отзивчивостта по моите въпроси. Разбира се, че ще съм благодарна за всичко, което можеш да споделиш по отношение ремонт и обзавеждане, но днес ти е важен ден и няма да те тормозя. Друг път ще ти пиша на лични. Прекрасен празник днес Tada!

Любезна, честита ти прическа 4470 (искам и аааааааззз newsm77)! Страхотна си, наистина (видях у фейса Wink)!

Съни, кАжи ресторанта как беше Wink? За водата личен опит нямам (Ели продължава да й се мръщи все едно е отрова), но принципно не пречи да е по всяко време, стига да не е непосредствено преди хранене, че да й се пълни коремчето Peace. Иначе след 20-ина минути вече е изпишкана. Peace

Страхотно сте си изкарали на груповите снимки! Много се смях докато разглеждах публикуваните, снимани от вас.

Сашкова, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав, и много да те слуша и глези!

Ел, тия твоЙте бият по наглости моЙте. Как ще ти държат сметка за твоите планове, в твоето семейство, на твоето дете  #Cussing out?!?! На твое място такава м..на бих им теглилА и хич да не си го слагаш присърце. Аз вече задръжки нЕАм Crossing Arms. И при нас доста подобни истории има Crazy.

Дари-Гери, честито ти ходещо момче!

Ради, за зъболекар си си, душко! Всичко друго е временно решение Peace, но не премахва основния проблем. А, АБ-то можеш спокойно да си го пиеш!

Успях всичко да си изпиша и Елия се събуди Grinning Hug.

Лек ден! Hug

# 572
как съм пропуснала такава хубава темичка и аз не знам!
искам да се обявя като 'новозаписала се' Simple Smile аз съм мама на красива кукла Амели, която се роди на 23.02.2010. нямаме зъби, но за сметка на това имаме солиден запаз от думички. страх ни е да се пуснем да вървим сами, но успешно се справяме с опора. мисля си вече за тортата за 1я рожден ден и така...  ще се пострая да ви изчета или поне да попрехвърля последните странички, за да съм в час Simple Smile
хубав ден на всички

# 573
  • София
amelie   welcome

# 574
  • София
amelie  welcome  Hug

# 575
  • offshore & overseas
Ееее, балеринке, зарадва ме! Живнала си, гледам!

# 576
  • София
ДД!  Grinning
Честит рожден ден на прекрасните Калина и Стефания! Да са здравички и много весели и спокойни деца!    bouquet
Честити последни месечинки на днешните месечинковци!  Grinning
Дари, честито прохождане!  Crazy Hug Много скъпа кухнята при вас, бре!  Thinking Mr. Green
Пина, според мен екстра ще и бъде на тройния РД!  Laughing За кухнята грам не отстъпвай, жената трябва да си има готина куфня, та ако ще и само кафе да прави в нея.  Mr. Green Нищо не разбират тия мъжове...

Уф, голям помощник ми е Макс на компа, та да видим дали ще мога да допиша. Поне мъжо тържествено ми обеща, че ще ми купи лаптоп при първа възможност, да видим. Mr. Green

Любезна, браво за излизането, по-често да ти се случва! Нищо няма да им стане на децата, че един ден не са заспали в уреченото време, ми даже ако по-често ги оставяме - гледачите схващат режима и нещата се подобряват бързо.

Като заговорихте за свекърви и боб - нашта като беше тук, домъкнала от техния си боб, наследствен един вид. Аз боб не ям и не готвя, та стоя и само и гледам сеира докато го готви. Пръснало по котлоните и тръгва нашата да бърше - викам и да не бърше докато са горещи. Ей, голем дзвер ви казвам, изчака ме да излезна и веднага почна да бърше, естествено, блокира котлоните, а я насмотах яко. 10 минути по-късно беше успяла да пусне фурната без да разбере /със сензори е/ и официално и забранихме достъпа в оная част на кухнята.  hahaha
Боба и иначе беше станал съвършенно отвратителен, даже мъжо почти не яде. Laughing

Айде до после, че не се търпи помощника....

# 577
Честит рожден ден на Калина на slanchezara и Стефания на Lothlorien!  Да са живи и здрави и много да ви радват!  bouquet

Мяу, мислила ли си като спреш да кърмиш, така и така ще трябва да правиш някаква превенция, да пиеш противозачатъчни, ако ги уцелиш точните за теб би трябвало да повлияят положително мигрената ти?

Ел, като каза за тия твоите ........ (не знам как да ги нареча), се сетих че моите ми казаха ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да им се обадя да дойдели когато било преброяването, защото имало глоба иначе, и това означава да ми висят още една вечер на главата. Айде сиктир! Разбрах че може да се преброим всички през интернет и мисля с това да приключим, не ми трябват тия тук. На Митко на РД- то нито се обадиха, нито дойдоха (мъжа ми ги беше поканил в ресторанта), нито са му взели нещо. Свекърва ми миналата седмица идва в нас (разбирай мъжа ми я докара в понеделник вечерта) и на следващия ден аз я водих да си вземе личната карта, което е в районното до нас. Което добре. Но после се оказа че трябва да я закарам и до банката за да си вземе банковата карта, а банката се оказа че е на бул. България! Shocked И после така или иначе бях обиколила целия град и си съсипах целия ден заради нея, направо си я откарах в Лозен, да не ми виси вкъщи да чака Бобо да я върне чак вечерта. Много ме издразни обаче, абе нито пита гориво имам ли, работа имам ли, няма такова нещо. Да вземем и банковата карта, ама банката случайно че е на майната си, това са подробности. Каза че щяла да му купи на Митко едно родопско одеало, каквото е взела на Алекс за 6-я РД, да имал и той. Аз и казах въобще да не взима, защото нямам къде да ги слагам тия одеала и хич не ми трябват. И така...

# 578
Здравейте момичета! Grinning Hug Hug Hug
Честит рожден ден на Калинка! Слънчи много да ти е здрава, умерено послушна, безгрижно детство и щастие и пожелавам Hug  bouquet
Със закъснение
Честит рожден ден на Васил, Мирела, Диана, Иван, Елица и Митко!! Да са здрави, засмени и щастливи!
Ралмин, честит рожден ден!
Танче, честит рожденик! Да ти е здрав и много да ви слушка с Алечка!
Съни, честита ви годишнина!
Роси и твоят мъж да е здрав и жив и много да ви обича!
Честито на всички проходили сладурковци!
Никакви болни повече Naughty, оправяте се , няма време до големия ден!
Добре дошла на Амели!
Балеринка Hug
Със сигурност изпускам нещо важно, ще ме извините! Blush
Искам да благодаря на всички за хубавите пожелания, за мен е специален ден. Празниците за мен са за да се празнуват, особено тези свързани с децата.
Ще празнуваме довечера в къщи с роднини, скромно 15 човека Mr. Green
Ще кача снимки веднага щом успея!
 Hug Hug Hug

# 579
Бръм, ми тя женицата чеиз ша му стяга.Аз кват люта съм станала щях да и рекна от наследствения боб да му подари. Да си има детето за в бъдеще.
Добре дошла на новата мама.

# 580
Честит рожден ден на Калина и Стефания !Нека са живи и здрави,засмени , и щастливи деца!
Дари-гери ,честити ходещи крачета!
Амели welcome
На мен ми омръзна този студ, искам  човешко време за разходки.
Като чета за вашите свекита ,ще взема да издигна един паметник на моята ,пу да не я урочасам.
Сега да взема да полегна , че нощите много кратки у нас.

# 581
Днес сте мнооого активни и ми е абсурд да ви изчета... Браво на вас! Кефя ви се, че смогвате!

Минавам само да поздравя родениците- Калина на Слънчи и Ния на Лотлориен, както и на момченцето на Деси! Здрави и безкрайно щастливи да ви растат дечицата, момичета!   bouquet Желая ви чудесен празник!

Честита 11-та месечинка на Преси, Матю и Борянка!   Hug
Роси, да ти е жив и здрав рожденника!  Hug

Амели, добре дошла при нас! Hug

Напоследък много често си мисля за Шоколадчето... Шоки, надявам се да сте добре.  Hug Ако ти е до нас, драсни два реда да кажеш как сте с Преслава.  Hug

Аз пъхнах един кекс с шоколад, стафиди и орехи във фурната и отивам да приспивам дребосъчка. Хубав следобед!  Hug

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 15:48 от Таньорчето

# 582
Аз Ша взема да си записвам бисерите на свеки,че нали и аз Ша бъда свекърва,та да знам какво точно да дразня снахичката някой ден  Twisted Evil Joy
При нас проблема е че тя е много властна жена и тъй като снаха ми и мълчи си мисли,че и на мен може да ми дава акъл Stop Та ясно е че аз съм лошата снаха всъшност,редовно ми се правят забележки,че дето не е добре облечено или че педитърката на другата снаха била по-добра....пък витамини що не му давам,на гърне що не седял Close Аз търпя по веднъж и после малко надигам тона,тя пък се оплаква на мъж ми че съм се държала зле с нея  Blush

# 583
  • София
Забравих да ви попитам, имам проблем  с кожата на корема, нямам сланинки ами само кожа и ме дразни, като баби4ка съм набръ4кана не иска да се прибере. С какво да я намажа или да и направя?? Ина4е съм много слаба  49-50кг.

За свекитата какво да кажа, моите са добри, но сега нали гледат Марти и аз се ядосвам, защото обгрижват мъжа ми като малко дете  ooooh! Crossing Arms  И аз съм си злоба отвсякъде, не си мълча ама гледам да не прекалявам де, все пак. Понякога 4ак ме е срам от себе си! Например баща му(той много ме здразни) все си отваря устата за вси4ко. Да му сипе да яде майка му, да му налее нещо. Ти4а да му носи о4илата. Аз казвам Милене направи еди какво си.. той ска4а на монета да го свърши той пък "детето" да по4ива уморено е, аз естествено не съм уморена  Crossing Arms И аз подивявам просто и ставам много злобна и си казвам вси4ко и после Милен ми се сърди, ама и аз имам  4аша на търпението. Ина4е свекървата е души4ка нямам оплаквания!

# 584
  • София
Моята свекърва съм я писала леко невменяема и така по-лено и понасям простотиите. Да ви дам един пример докато сме на тая тема. Събрали сме се 5-6 майки в градинката до нас, беше лято. Идва тя при нас, взима Ясен и започва " Погледнете го колко е красив, умен, прекрасен. Няма по-хубаво дете от него. Най-красивия на света и т.н" Едно от момичетата  изкоментира, че за всеки, неговото си е най-хубаво , разбира се. Обаче тя хич не зацепи ooooh! и продължи " Еми да, Ясен е най-прекрасния на света"

Мяу, да ти поясня за расите, че си забравила. В мометна се раждат преродени атландци (от атлантида) ..освен това Ясен общува с духове...та така

Май аз изтеглих най-късата клечка от към родини по закон. Вашите поне са от тая планета.

Общи условия

Активация на акаунт