разбира-не разбира Тин ще гърми пък

. Истината е че сутрините стартират с много усмивки и целувки, към обяд вече започва да ми додява, следва следобеден сън през което време се разкъсвам от домакинстване и вечерите са направо....
. Тя постоянно иска да е залепена за мен. Пълзи, добира се до крачола ми и започва едно дърпане...
, докато не я гушна. Или сме хванати за ръце и ходи или ми е на ръцете гушната
. Това ще ме довърши. Преди съм виждала такова дете на моя близка и си виках- нека й е, щом така го е свикнала
... пък то какво стана
...
.
!
!
. Вечерта си приготвихме добра вечеря, а аз на раз-дваспретнах и мини тортичка за последната месечинка преди годинката на Обсебващото. Всичко това го казвам като извинения, че вчера не се "появих" да почерпя.

за всички теми по които си откликнала
. Знаех си, че с преуморения ми мозък онази вечер ще пропусна нещо, и то е да ти благодаря за отзивчивостта по моите въпроси. Разбира се, че ще съм благодарна за всичко, което можеш да споделиш по отношение ремонт и обзавеждане, но днес ти е важен ден и няма да те тормозя. Друг път ще ти пиша на лични. Прекрасен празник днес
!
(искам и аааааааззз
)! Страхотна си, наистина (видях у фейса
)!
? За водата личен опит нямам (Ели продължава да й се мръщи все едно е отрова), но принципно не пречи да е по всяко време, стига да не е непосредствено преди хранене, че да й се пълни коремчето
. Иначе след 20-ина минути вече е изпишкана. 
?!?! На твое място такава м..на бих им теглилА и хич да не си го слагаш присърце. Аз вече задръжки нЕАм
. И при нас доста подобни истории има
.
, но не премахва основния проблем. А, АБ-то можеш спокойно да си го пиеш!
.
аз съм мама на красива кукла Амели, която се роди на 23.02.2010. нямаме зъби, но за сметка на това имаме солиден запаз от думички. страх ни е да се пуснем да вървим сами, но успешно се справяме с опора. мисля си вече за тортата за 1я рожден ден и така... ще се пострая да ви изчета или поне да попрехвърля последните странички, за да съм в час 

Много скъпа кухнята при вас, бре!

, оправяте се , няма време до големия ден!

Желая ви чудесен празник!

Ако ти е до нас, драсни два реда да кажеш как сте с Преслава. 

Та ясно е че аз съм лошата снаха всъшност,редовно ми се правят забележки,че дето не е добре облечено или че педитърката на другата снаха била по-добра....пък витамини що не му давам,на гърне що не седял
Аз търпя по веднъж и после малко надигам тона,тя пък се оплаква на мъж ми че съм се държала зле с нея
И аз съм си злоба отвсякъде, не си мълча ама гледам да не прекалявам де, все пак. Понякога 4ак ме е срам от себе си! Например баща му(той много ме здразни) все си отваря устата за вси4ко. Да му сипе да яде майка му, да му налее нещо. Ти4а да му носи о4илата. Аз казвам Милене направи еди какво си.. той ска4а на монета да го свърши той пък "детето" да по4ива уморено е, аз естествено не съм уморена
И аз подивявам просто и ставам много злобна и си казвам вси4ко и после Милен ми се сърди, ама и аз имам 4аша на търпението. Ина4е свекървата е души4ка нямам оплаквания!
и продължи " Еми да, Ясен е най-прекрасния на света"