Кога измина се година - ФЕВРУАРЧЕТО ни първа тортичка ще има! (26)

• 22 959
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИМАНКА,БОРЯНКА,ДЕА,КЛИМЕНТ И ЙОНИ!ДА БЪДАТ МНОГО ЗДРАВИ И БЕЗГРИЖНИ!
Пухи,браво на Сисето,скоро и при вас се очертава прощапулник Heart Eyes
А за млякото определено ще е по-добре да е на кремче или нещо такова Peace
Ника,дано не е нещо сериозно Praynig
Любезна,остави ги тези мъже,те не ни разбират,то не че и реалните ми приятелки ме разбират,викат ни "откачалките от бг мама",ама аз не им обръщам внимание,щото си ми е готино във вашата компания и много се вълнувам за всичките ви проблеми и радости Mr. Green

# 661
  • София
Навън е адски студ. Вятъра е леден. Как се прецаках с тва готвене - хем не си легнах, хем сготвих, хем и за Борис ходих да го прибирам в студа.

Благодаря в за пожеланията за Максовото здраве.  Hug В момента няма Т

# 662
  • Бургас
Благодаря за пожеланията ,момичета !  Hug

Почерпете се виртуалноо !

Честито на Клио на Роро,на Борянка на By The sea,на Деа на Ели и на Йони на Невинна !!!

Още ми е развълнувано и едно радостно....
Имахме си удома прекрасно бебешко парти с 3 форумски бебета и още малко други деца ! Много весело беше ,а времето мина толкова неусетно . Вечерта пак ще имаме гости.

Благодаря ви !  Hug Hug Hug

# 663
  • До Балкана
И тук честит рожден ден на днешните ни рожденици  - Диманка,  Деа, Климент, Борянка и Йони! да са много здрави, усмихнати и щастливи дечица, за да топлят сърчицата на родителите си!
Юху у дома положението е същото! Sad Не се спа, само хленчене. Сутринта отидохме на лекар гърлото му е много зачервено, кашлицата дълбок.а, сопола до коляно, а вдигна и температура и я държеше на едно ниво до обяд, когато се изсили. Нищо не съм му давала за Т, гласа му е дрезгав. Педи даде за всеки случай АБ ако тръгне на зле и съответно се наложи да го почнем - Сумамед ни изписа, не го знам какъв е. Да се оправят всички болнички предлагам аз.
Мяуче и аз церях с цици до преди месец и малко, но в случая нямаше да помогне, защото толкова му е запушен носа, че даже вода му е трудно да пие! Sad За капак преди малко се пусна да ходи, да видим дали няма да е като преди само пушек.  Laughing
Ма, божкееееее, мен ме обявиха за ненормална асоциална шматка, 'наЙтИ ли кога! Ама и аз затвърдявам; някой като проходи, прояде, озъби се, проака на гърне и т.н. важни събития се обявяват от мен с широка усмивка и гордо вдигната глава пред познати, рода и т.н.  Гледат като отрепани, но на мен това ми е част от приятелския кръг, пък Crossing Arms Никич и моя използва тази реплика с питането дали на твоите децата ..... Mr. Green
Отивам да слагам мусаката да я почваме, че се застоя! Grinning

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 19:10 от Dallcheto

# 664
  • някъде тук
Хайде и аз със закъснение да честитя  рожденните дни на нашите прекрасни дечица Heart Eyes
Диманка,Климент,Деа,Йони и Борянка! Бъдете много здрави и щастливи, мили дечица!  bouquet

Съни,звучи много хубаво ,ще чакаме снимков материал Hug

Хи,хи,хи,Ника,Далче,и моят използва същата реплика Joy А пък и не веднъж ме е обявявал за луда като кажа ,че трябва да почерпя за някой повод приятелките въвфорума Crazy Joy

Който има път към Перник нека се отбие, започва фестивала на маскарадните игри от днес,много е хубаво Simple Smile Аз ако излизам утре ще щракна няколко снимки да ви пусна.

# 665
 newsm45 smile3515 много ми е тъжно и ядосано и от безсилие не се побирам в кожата си. Казвала съм преди че на двора имам/ имах котки. Някой откачен комшия,лошото е че незная кой от всички ми ги убива една по една... днес поредния голям и добродушен котарак са застреляли и той милия се е добрал до под бора и е умрял сам самичък в студения сняг newsm45 защо има такива хора и въобще хора ли са.
Далче, Ника дано дечицата бързо оздравяват.

# 666
Мии стана ми много мъчно за твоя котарак  Cry  Hug
Далче Явката пи Сумамед 200 млиграма. и общо взето беше със същите симптоми Rolling Eyes .Дано ви  се размине пиенето,но ако все пак се наложи ти препоръчвам да му го даваш с Биогая.Явко много се раздриска от него,ама не разтройство ,ами обичайните 2 пъти на ден ама много рядко Thinking Даже към края му давах двойна доза за да се нормализират изхожданията.
Аз пък взех да му давам Имунокинд,малко да го подсиля след свинския грип  Peace

# 667
Момичета, много благодаря за пожеланията.
Много сте мили!

А нечии геройски усилия да се доберат до форума днес заслужават адмирации и ... нов лаптоп предполагам.  Любезна bouquet

Мяу и Ника  Joy удоволствие е да ви чета. Посмях се на кърмаческо- грижовните ви планове с глас.

Днес празнувахме в едно заведение в квартала и .... О, чудо! Там имало детски кът с една изключително симпатична мома, която с кеф ми разнасяше детето, докато аз хапнах. То това да имаш един цял чифт ръце на разположение е било приятно нещо.

Всичко щеше да е прекрасно, ако мъжО не беше настоял да поканим и свекърите, а те ни отказаха категорично да дойдат на РД. Аз го очаквах и не бях никак изненадана, но Милото му стана наистина криво и се беше вкиснал цялата вечер, следователно окисели празника на детето. Не знам на кой да се сърдя в случая. Tired

# 668
Мии, съжалявам за котараците ти  Sad
Аз лично доста псувни съм отправяла по котарашки адрес, че ми правят страхотни бели на двора в Пасарел , но не съм си и помисляла да убия котка Sunglasses еле па домашна, в смисъл отглеждана от някого Shocked  Та някой като мен е взел нещата в свои ръце  Sad  
Компа се връща в офиса в Понеделник  Cry И ще трябва пак да се тормозя с малкото мъчение  Tired
Ааааа, кат ша я карами тъй, кракът ми нема да стъпи в таз тема, ако всички дребоси не са се взели в ръце до утре сутринта  Crossing Arms

# 669
Невинна,въпреки отказа на свекърите,което е непростимо за мен,при условие че са поканени и нямат хипер основателна причина да отсъстват,предполагам че сте изкарали чудестно Heart Eyes
Мий,направо нямам думи,толкова ги ненавиждам тези простаци дето им пречат животинките и ги убиват или осъкатяват,направо полудявам,идва ми да ги избия #2gunfire
Случвало ми се е да вадя сачми и стрелички от котки,а и прибивани са ми водели,ужасно е Cry
А като бях 6-ти клас написах съчинение на тема "Какво бих искала..."за защита на животните и най-вече котките.

# 670
Малвинка преди месеци бяха оцелили едното коте в окото, оцеля милото, но това дори не видях къде е ударено(нямам сърце да го оглеждам) което е по- лошо първо големия син го видя и много се разстрои.
Лека и спокойна нощ от мен Hug

# 671
Ха, Малвинка, привет и тук......  Wink  Mr. Green
Аз мислех само да ви попрегледам от балконЯ, но не мога да не кажа и аз - всички болни малчовци да се оправят бързо, чее... !  Praynig  Hug
Стана ми гадно за котето...  Tired
На новопроходилите - честито!  Hug Да ви кажа облекчение си е... Вече цяла седмица Ина си ходи, пълзи все по- малко, да не кажа, че днес никак не е пълзяла, май...   Thinking Кръста ми малко взе да се пооправя! Но пък си я поносвам понякога - глезанка!  Heart Eyes
Невинна,  ти май си от Русе?!  Mr. Green Къде празнувахте?
Съни, мерси за почерпката! Чакаме снимки!  Wink

Утре мисля да направя крем- нишесте с прясно мляко, ще дам и на Ина! Досега не съм й давала прясно мляко!

Хайде, момичета, лека нощ!  Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 23:30 от pina_preslav

# 672
  • София
Честит рожден ден на Димана, Боряна, Клио, Деа и Йони! Да са живи и здрави и умерено палави дечица !

Само за толкоз, в понеделник пак ще резюмирам, много зор при нас!
Бързо оздравяване на всички болнички!  Praynig

# 673
  • гр.София
Честит рожден ден на Димана, Боряна, Климент, Деа и Йоана! Да растат здравички и щастливи дечицата!

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 01:14 от dari_geri

# 674
Добро утро!

Днес кафенцето и закуската са от мен:

И днешният ден ще бъде празничен за много семейства.  Grinning
Честит първи рожден ден на Виктор, Преслава, Александра, Изабел, Борис и Ивана! Да са живи и здрави за радост на мама и тати, много щастливи, безгрижни и обичани!  nbirthday newsm38 Gift  bigdance2

Ние днес на обяд ще празнуваме РД-то на свекървата, а след обяд чакаме приятели от Варна на гости. Прекрасен ден изпълнен с усмивки и положителни емоции ви желая!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт