Кога измина се година - ФЕВРУАРЧЕТО ни първа тортичка ще има! (26)

• 22 955
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • До Балкана
Добро утро!
Мики, дадох му го, защото кашлицата стана ужасна и Т не спада и т.н. Много ти благодаря за съвета, ще му взема, защото освен от вируси, много ме е страх и от антибиотици, но ето за 2-ри път ни се налага! Sad После съм решила да го водя на хомеопат да го изчистим от Аб, само да ми е здрав.
Танче, закуската много ми допада! Simple Smile
Вчера направих грис на Бо с прясно мляко, еми това беше единственото, което се прежали да изяде. Някой беше оставил рецепта, благодаря му, че ме подсети. Hug
Аз май не съм ви се хвалила, че от 2 седмици имам лаптопче - само за мен! Peace
Спорни събота и неделя! Heart Eyes
П.С. УУуууууу, как ми отиват сачитата! Mr. Green

# 676
  • някъде тук
Добро утро Hug

За мен не много добро ,че Жорката нещо започна да подкашля от нощес TiredПреди малко звъннах на педи и тя каза да не го водя щом няма Т ,да давам Флавамед и витС . ОХ,да му се невиди и грипа  ooooh! Сестра ми звънна преди малко и каза ,че Иво е с Т 39 и кашлица отиват на преглед ooooh!
Стига съм се оплакавала Rolling Eyes

Честит рожден ден на днешните рожденници! Да са  ни живи и здрави !  bouquet

# 677
  • До Балкана
Честит рожден ден на Борис, Виктор, Преслава, Изабел Фрея и Александра!

# 678
  • София
Честит първи рожден ден на Виктор, Преслава, Александра, Изабел, Борис и Ивана! Да са живи и здрави и винаги повод за гордост на мама и тати Simple Smile

# 679
  • София
Честито на целия отбор рожденици!   Hug

Да са здрави и засмени! Весел празник на всички техни близки!  Heart Eyes

# 680
Честит първи рожден ден ,на всички празнуващи днес!!!
Далче моята педи ми каза,че това е един от най-щадящите АБ,но да знаеш,че Т пада след 2-3 прием,действа по- бавно.Иначе и аз им се плаша на АБ най-вече заради алергията.Абе в крайна сметка по добре един адекватно предписан антибиотик,отколкото да има усложнения  Hug
Иначе грипа продължава да върлва,сега майка ми е болна  Rolling Eyes

# 681
  • София
ДД!  Grinning
Честит първи рожден ден на Изи, Виктор, Преслава, Алескандра, Борис и Ивана! Много здрави и щастливи да растат!   bouquet

Мии, много гадно това за котките!  Hug Hug

В наща къща сън нямаше.  Sad Mr. Green Максуел определено е грипозен, Т ту има доста висока, ту няма. Цяла нощ плака, точи лиги и сополи и пи мляко, може би изпи литър. И до оцетени чорапи стигнахме. Баси гадния свински грип.  #Cussing out

# 682
Честит първи рожден ден на Виктор, Преслава, Александра, Изабел, Борис и Ивана! Да са живи и здрави за радост на мама и тати, много щастливи и обичани!  newsm38

На мен мъжа ми вдигна кръвното рано рано от сутринта. Оплескал той нещо и ми го метна на мен, но аз се сетих как е станала цялата работа. Само сега не знам как ще се оправи, че е сериозна грешка, но все някак ще се оправи.  Confused

Чета ви, много бебоци се разболяха... Аз Митко не съм го извеждала навън откакто почна епидемията и да чукна на глава, засега сме здрави, макар че каката нещо ми подсмърча от вчера, а тя също не е излизала и си нямам и идея как е успяла да настине. Обаче Митко вече много го хванаха дивите от това стоене вкъщи, води ме за ръка към вратата и направо не знам какво да правя - ни е да изляза, ни е да стоя вкъщи. Да се оправят бързо всички болни. Hug

# 683
Пуфф много тъпо,пак много болни дечица в темата Rolling Eyes
Ника бързо да му минава на Макс и на всички болни Hug

# 684
  • София
Бръмби, ние излизаме по два пъти на ден, ама не се събираме с хора обикновено - по обяд за кухнята и следобяд за баткото. Уж все си е под дъжодобрана и даже обичайно спи, ама ето че пак го гепна грипа.
Борис пък не съм го спирала от градина и засега държи фронта, то не че има деца в градината - вчера като го взимах около 17 часа го намерих в сборна група от 5-6 деца и цялата градина беше тъмна. Rolling Eyes

П.П. изглежда разстройството си върви като екстра, и нашия се продриска от снощи.

# 685
Честит първи рожден ден на Виктор,Преслава,Изабел,Борис,Ивана и Александра!
Мий много мъчно ми стана за твоето коте!аз обожавам котки и си представям как се чувстваш Hug
Ники,Далче,Бела дано оздравяват мъниците бързо!Ники много се напатихте вие Hug

Абе вашите деца скърцат ли със зъби,тази мойта дъщеря откак разбра,че зъбките и могат да издават звук все това прави...
Иначе ушенцето и още е твърдичко,но снощи сложихме мед.обица,сега е с две различни обици и ще видя как ще я прилъжа да сменя и другата.
Мисля днес за следобяд да и направя грис с прясно мляко,да видим резултата дали ще е като вчера.
Пуска се,прави три-четири крачки и толкова,най-вече заради клавиатурата Simple Smile

# 686
  • София
Пухче, нашия и да иска да скърца - няма как само с два зъба да го прави туй упражнение.  Laughing Laughing Иначе имаше период, в който Борис много скърцаше, не помня на каква възраст точно беше, ама се подведох по масовата психоза и му преглеждах пампата за глисти.  Embarassed Embarassed

# 687
Митко не скърца, но затова пък много хапе и то си боли... Close
Мен явно много ме гони шубето на тема тоя грип, но като ви чета и все ми се иска да ни пропусне.. макар че то наистина гаранция няма че Бобо няма да го донесе, той си ходи на работа, така че контакта с хора го има. Май ще се облеча и ще ги поизведа малко и двамата и на мен да ми почине главата, че много се бях притеснила за тая грешка, а то преди малко мъжа ми се обади и каза че тревогата била фалшива.

# 688
А хич и не мисля,че има глисти,то просто си личи,че го прави заради звука Crazy и колкото повече се карам толкова по-продължвам.
Наистина много боли като хапе,тя това опражнение го прави май само на мен и много се радва като викна че боли.

# 689
Ника да разтройството си е "бонус" Confused ,по повод заразяването ,Явор също преди да се разболее е бил в контакт само с нас,не сме ходили по-магазини или нещо такова и все пак се разболя Tired Ама явно е до организъм,аз въпреки всичко не се разболях,а бях в контакт с двама болни,ама то може би не е късно Thinking
Пухи Явко скърца ужасно и много ме дразни ooooh! Дано скоро да му омръзне Peace

Общи условия

Активация на акаунт