Много тъжно и жестоко! И нашия котарак го отровиха преди години... Много ми беше мъчно, погребахме си го в градината. 'баси хората! 
И това не е пожелание, а заповед! 

) 

Последната седмица нетът беше отсъстващ, а истински ще ни пускат на 04.02
Ние отиваме на разходка,надявам се все пак после да имам по-добра връзка и да пиша

10 гр.на 100 гр. май си е баш 10 прУцента :mrgreen
е няма такива криви,лигави, претенциозни съквартиранти 

аз от га си мечтая, мъ ....
Йони от месец яде прясно мляко. Присъства в десертите от кухнята и не е имало проблем.
. Ника, искам, мила, за последен път да го пиша това и с месеци да не ви полазват болести...
. Изкарахме си страхотно в клубчето
.
!
! Пожелавам им да бъдат здрави, да имат щастливо и безгрижно детство, да радват родителите си и те да се гордеят с тях![/size][/color]
!
. Мам*а му, как мразя, ненавиждам, не понасям болни около мен... А Константин все пак се прос** преди няколко дни. Чудя се дали да водя на лекар малката, че почти никаква терапия не й прилагам... аз вчера я водих де, ама тогава не кашляше и носа й не беше кат Ниагарския
...
...
!

за котарака
Днес поне не реве, че бех пред фърляне.
още ли ходите на фитнес всеки ден?
Ти си наща гордост!

Леле, как искам и моите да ги облека еднакво! 

Няма спане и това си е. Не ще и да се храни, кашля като дърт тютюнджия, драйфа чат-пат, не ще да яде много. ГолЕма драма.
Аз само се прекръствам, плюя през рамо и се въртя три пъти около оста си да не слезе тоз сопол надолу.
Иначе, че приличам на зомби - приличам, ама голяма работа. Нали имам тренинг 11 месеца, едно неспане няколко дена не мож' ме уплаши! А това грип ли е, дявол ли е, пусто и мен се опитва да ме събори, но няма да се дам без бой.
Много мразя да боледувам, значи.
А и като знам, че тия двете дЯца (Диди и мъж ми, кво мислите
) на мен чакат... 
Само да не вдигне температура и да не слезе сопола надолу...
При мен минава за ден-два, макс три - лесна работа. При Диди обаче не знам. Преди да мине седмица отказвам да се притеснявам.
Тук мернах нещо 10тина дни ли, кво беше, ама както го мернах, така забелих очи одма като си представих кво ме чака, та забравих кой го писа и кога точно.

Тъй е, малко по малко ще излязат всички изпод проскубаните ни крила. 
Хора всякакви има... Не знам какъв трябва да си, че ей така да се фръцнеш и да не дойдеш на рождения ден, на първия рожден ден на внучето си.
Снимки? 
Нормално е понякога да ни прегарят бушоните и да повишим тон.
Сега дребните са в такъв период, да не мислиш, че ще разберат от любезно обяснение? 
Много готина рожденичка и куп дечурлига наоколо - направо супер. И както се радвах изведнъж ме доядя, че не мога нищо да направя в тая теснотия, наречена, макар и временно, дом.
)
Как е ушето днес?
), че като порасне ще я води да гледа кукерите.
Виж, не знам ние тук как ще се справим без теб.
Пиши когато можеш! Дано се оправят дребните!
А едрото (мъж ти) да си опича акълЯ! 

Бързо оздравяване на Дейка!

От около два-три часа се каня да гладя,дали ще се случи днес е друг въпрос