Кога измина се година - ФЕВРУАРЧЕТО ни първа тортичка ще има! (26)

• 22 947
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
ОО,Таньорче да ти е живо и здраво съкровището !  Mr. Green

Далче,как е Бo ?  Hug

Пухче, прочетох за проблема с ушето,дано скоро се подобри.  Hug

Дими,чакаме снимки.  Flutter

Ника  Hug

Невинна, и моите свекита не дойдоха,а за дядо й знаете ,че още не я е виждал.  Naughty

Малвина,не се тормози излишно. Просто така се е случило, и аз понякоа повишавам тон без да се усетя. Но Димана хич не чува моето "не" .  Rolling Eyes

Снимки качих във ФБ и в Снимка.бг

п.с.Кренвиршите са до моя ник за 2-ри път.  Heart Eyes

# 706
  • София
Съни, пак да кажа, снимките са стра-хот-ни! Прекрасен рожден ден е било!  Heart Eyes Аз да те питам малко ни в клин, ни в ръкав - люлката заслужава ли си (тая дето виждам, че е приспала единия кавалер  Mr. Green )?  Thinking

Аз само да ви споделя за моята свекърва. От известно време насам аз се радвам на комфорта да не ми се обажда по телефона (май ми е обидена  Thinking ), но пък яко тормози мъжа ми. Днес му бучала защо не сме били научили Диди на гърне. Не се интересува какво мислим по въпроса или да подпита, а направо бучи как може такова нещо - вредно било, не знам си кви последствия, пък ние мързеливи ли сме били да не я учим, пък после подробни уроци как да я учим...  Crazy После пък се била обидила, мъжът ми я отрязал. Майка ми е същата, само дето разбира от дума, като че ли.  Outta Joint Еййй, нямам търпение девер ми, брат ми и сестра ми да се задомят - нашите родители яко ги тресе манията за контролирането, чувствам се като единствено дете.  Crazy А това никога не ми се е случвало, общо взето нашите не са се интересували хич от мен, само сме се забавлявали като се съберем (не живея с тях от 14-годишна), никой не ми е търсил сметка за нищо. Но сега с Диди - ама що така, ама що не по другия начин, "аз три деца съм отгледала, слушай ме", "аз двама сина съм отгледала и съм била сестра в ясла, по-добре знам от теб", пууу, аман...  ooooh! Представям си ако И живеехме в един град.  #2gunfire

# 707
  • Бургас
Юхуу,благодаря .  Hug

Ами люлката я купихме,когато Димана беше на 5 месеца. В началото стоеше там,закачахме й играчки и ми беше много полезна. Много пъти е заспивала там.
Но в момента Димана е много подвижна и много трудно се задържа на едно място.Та си стоеше люлката сгъната на терасата,но за РД-то решихме да я сложим ,на другите деца им хареса.
То и на нея й харесва,но ако е на друго място или пък навън ( има си сенник,ако някой си има къща с двор може да си стои там) ще стои много повече време.  

# 708
  • София
Юхуу, нещо а?  afwitch  Laughing Абе не им се връзвай, ми дано верно другите да се задомят и да има сред тях някой по-ербап като брат ми и снаха ми с близнаците - затвориха устите на всички - айде като сте мноо отворени - на ви по едно чаве, па го ранете, учете, квото искате.  hahaha Не смеят дума да им кажат, щото те само това чакат - веднага пълнят дисагите, чаве на рамо и айде при бабите-отворки да те научат на еди-какво-си.  Joy И то с багаж за поне 3 дни.  Joy Големи са пердета, иска ми се и на мен да можех така.

Даже си спомням, че веднъж майка ми нещо беше коментирала защо са били болни и явно добре е раздразнила снахата, та и треснаха едното барабар с АБ-то.  Joy Бабет се беше припотила да не обърка нещо, всичко си беше описала на един лист по часове и милиграми, много отрезвяващо и дойде.  Joy

Съни, разкошна е Диманка, и ти също!  Heart Eyes

# 709
Ника  Hug Ходихме до "Неделята" да поръчаме тортата за РД-то на дребната,че ако скове студ поне това да не мисля тази седмица...
Хайде,вече е крайно време всички вируси и бацили да бягат от дечицата и родителите им... Naughty
Да честитя празниците на днешните ни рожденници,нека са Здрави и Усмихнати дечица  Hug

# 710
здравейте мами
ника разсмя ме с описанието на действията на брат ти,но така наистина трябва да се процедира ,иначе много им знаят устите как е било едно време и те какво са правили
и аз от време на време правя нещо подобно и затова нашата баба много ,много не смее да се меси в отглеждането на габи ,казва ти си знаеш по добре,забравила съм от каката,вече се чувствам стара и тн,ама за мен така е по добре,от едното ухо влиза от другото излиза

# 711
  • София
Добра вечер!
Няма да ви коментирам, мили момичета! Много зор около организацията на утрешното събитие, та нямам никакво време за форума  Cry
Всички болнички дечица да оздравяват - с риск да изпусна някого - Максо, Лорката, Жорко, Яворчо, Диди, Дейка! Дано повече никога да не споменаваме думата сопол и детенце в комбинация  Praynig
Юху  Hug не се ядосвай!
Неви  Hug
Съни, страхотни снимки, хвърлих им един бегъл поглед.  Mr. Green
Да се похваля като за капак - от снощи си имаме още един пешеходец вкъщи  Mr. Green Heart Eyes
Клатушка се като матрьошка, много е смешна, като ми останв време ще направя клипче  Blush
Любезна, мисля ти масажа, как беше?  Hug
Ради, как ти е зъба? Как е Аля?  Hug
Ники, много ме кефи на снаха ти методиката  Laughing
Хубава вечер   bouquet

# 712
Браво на Калинааа! Точно преди рождения си ден, браво! Чакаме клипчеее  Heart Eyes. Успех с приготовленията, Слънчи!

# 713
Ника, евала на снахата!!
И аз процедирам по същият начин!!Но по-често към майка ми.Преди половин час и го връчихме малкия, с 8 буркана манджа и до понеделник!И понеже всичко разбира съм и забранила да ме пита неща от рода:как да бъде облечен малкия навън, как да спи, какво да пие...., защото тя като дойде на гости да спи в нас ме прави дива и щастлива, как така малкия спи само по пижама (у дома е нон стоп 22/23 градуса) трябвало да има и чорапогащник и боди с дълаг ръкав.Съответно веднъж и казах да прави каквото ще и така го беше навлякла, че детето цяла нощ не спа, беше вир вода, а на сутринта имаше сопол!Представете си какво я направих-сигурно и идваше да се метне през балкона Mr. Green.Та от тогава до сега го гледа така както и аз.
А пък свеки е потресена, че не вдигам малкия нощно време като се размрънка Crazy Тя винаги била гушкала мъжа ми...даже била ставала по над 20 пъти на нощ и го разхождала из къщата #Crazy
Та следд 4-дневно гостуване, Калоян беше научен да се вдига нощно време и да му се пеят песнички.Не  можете да си представите мъжа ми на какво я направи!Естествено дребното влезе в ритъм за два дни, даже от известно време го оставяме сам да спи в неговата си стая.Пък ако започне яко да се дере, предполагам че ще го чуем Sunglasses

Силно стискам палци Макс, Диди, Деа, Бо да се оправят бързо Praynig Hug

Аз отивам да се къпя, суша и обличам, че събота вечер си е нашата вечер с мъжо и както обикновенно ще се напием в един бар и утре няма да можем да си вдигнем главите :crazy

П.С.-Някой случайно да знае дали като имаш диоптер, може да се носят цветни лещи?Нося очила от скоро, но съм забравила да попитам,а тази вечер съм решила да съм малко по-различна 4470

# 714
Ника бих взела някой урок от снахати и брат ти Laughing Добра стратегия,ама и на мен не ми дава сърце да го оставя.
Иначе поне майка ми вече не нарежда Mr. Green ,скастрих я на няколко пъти и си спестява коментрите.
Пък утре ще трябва да стъпя на бойното поле със свеки box ,поводът е че ме запита какво да купи на Явко за РД-то,пък аз знам че Некст имат 50% намаление и мисля да я поохарча Twisted Evil .Тя разбира се си пада малко по Економията и ми подхвърли,че е по-добре от Карфур да пАзАрим,че е много евтино.Ама ще ме извинява или ще му купи хубави дрехи или без подарък Naughty
Съни весело е било у вас -личи си  Hug
Слънчи честити ходещи крачета Hug
Юхуу личните ми наблюдения са в подкрепа на казаното от твоята педи.Явор до сега само и единствено от сАполи ми е кашля,към 7-8 ден въпросната кашлица се влошава и към 9-10 ден всичко отшумява.Ама и аз така я преживявам хремата Tired

# 715
Хайде да дам Учет , виждам,че сте ме мислили Sad
Потънаф в земята от срам, толккова бях схваната,че момичето не помни от кога не е попадала на такъв гръб  Rolling Eyes  Инак, много зор видях, но в момента кръста хич не ме боли  Flutter Де да можех да кажа същото и за гръб, врат, лопатки и т.н. Tired ама според масажистката трябва поне още два-три пъти да отида за да ме отпусне... Толкова болка изтърпях а сега още повече ме боли  Tired... Ама тези 45 лв. едва ли ще ги дам пак през следващата година  Embarassed  Като гледам какви епилирани, ексфолирани, хидратирани, тренирани, фризирани и лакирани мадами се разхождаха там, че и мъже  Rolling Eyes чак се изчервих  Blush Фана ме срам, изложих Миото с мойта груба кожа, начупени нокти, груби ходила, проскубана перушина, широки пори и т.н и т.н.  Tired  Не стъпвам там повече  Embarassed
Истината е, че отделя ли си час за почивка след него се чувствам още по изморена,давам си сметка, че имам нужда от седмица и ми става още по-трудно и тежко  Sad
Мали, нищо не си разбирам  ooooh!
Сватя   Heart Eyes От мястото от дето ме светнаха за това с камфоровия спирт ми дадоха съвет да направя разядка от варен картоф и чесън (колкото повече - толкова повече), като всеки път го разнообразявам с различна добавка -майонеза, извара и т.н. за да не омръзва и да давам на децата (разбирай големите) всяка вечер преди лягане (само заради миризмата, иначе по всяко време) през целия зимен период...  Thinking Пробвай го при твоя хубавец, малко щи мирише, ама  пък може да действа Thinking
Ника, имаше ли ефект спирта при вас? Че до сега нямаме празно, да видим  Thinking
Мии , как си душа, мина ли ти тъгата по котето  Sad

# 716
Миме и аз така се чувствах, когато бях на сауна-миналата седмица!
В целият център някакви мадами наконтени....даже влизаха в сауната с фон дьо тен (така ли пише Thinking) и след това целите им кърпи бяха кафяви Sick и съответно като им падна маската се видя коя що за стока е без грим Laughing
Аз на масаж ходя само при истински кинезитерапевти, такива които се занимават основно с травми на спортисти, това за мен е истински масаж!Все пак хората са учили за това 4-години, а не като повечето мацки по спа-центровете-едно месечен курс!

А този спирт за какво се използва?За понижаване на Т ли?
Ако за това говорите мога да споделя една бабина рецепта.Калоян лятото беше с вирусна ангина и вдигна над 39,5 градуса, намазах го по нежните места(подмишници, гушка) и крайниците с памук напоен с белтък.Три минути след това започна да сваля Т ,стигна до 37 и нещо си!След това дадох 7 капки Хексалгин до сутринта до като идем при педи да му изпише АБ не вдигна повторно Т.

# 717
Любезна мерси че питаш. Още ми е кофти, но мен вместо на спа мъжо ме закара на плюскане при мама и сега чакам дребния да заспи та да се довърша с шок. торта.
Голяма мъка да пиша през телефона ей...
Айде всички болнички да оздравяват.

# 718
  • София
Слънчо, честито прохождане на Калина, леко и безаварийно да и е цял живот!  Hug Hug
Любезна, не съм го пробвала метода още, щот сега не е топъл, абе луда работа, свинска.  Mr. Green И недей мол тъ се описва така, че който не те е виждал ш вземе ти се върже! Момичета, не вервайте - Любезната е готина слаба висока мадама и изглежда като момиченце!
За спирта едни майки коментираха, че и хомеопата Д-р Михайлов от Часът на мама го препоръчва същият метод.  Peace
Кристинче, би трябвало да може цветни лещи, въпроса е колко ще виждаш с тях щом не са диоптрични, ама то след втората водка на мен например, ми е все едно кво виждам около мен.  Blush hahaha За сваляне на Т е камфоровия спирт - натопено памуче се минава леко по гръбнака на детето много пъти, без натиск.  Peace
Мики, къф Карфур, я я разведи из МОЛ-я, и други намаления има, ама брошурката ми остана в колата. Laughing

Уф, тъпата пералня се опита да умре този следобед. Направих и изкуствено дишане и сега уж нещо върти, ама и трябва майстор или подмяна. Ако ще се купува нова ми отиде лаптопа, отново. #Cussing out
По тоя повод - Далче - честит ти топец на теб, със здраве да си го ползваш!

# 719
Мики, аз днес ходих до Некст, беше опоскан до дупка! В О'кайди са се задържали повечко неща... Но аз нищо не купих, днес само събирах матриал, че тоя месец бая рожденни дни ме чакат. Grinning
Честито прохождане на Калината!
Ех, Митко, Миткооооо..!!!

Общи условия

Активация на акаунт