Кога измина се година - ФЕВРУАРЧЕТО ни първа тортичка ще има! (26)

• 22 964
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Привет!
За работата сте подхванали тема гледам...
Предпочитам малък екип, големите тъпканици не ги понасям. На мнение съм, че колкото повече колеги - толкова повече проблеми.  Rolling Eyes Щастлива съм, че работя вкъщи, макар работното ми време да е далеч от рамките на 9-17 ч. и през повечето време да работя по 18-20 часа дневно. ooooh! Успокоява ме мисълта, че единствените шефове, които ми висят на главата са Акулка и Принцеска и винаги мога да изключа компютъра и да кажа "Стига толкова!" Stop Не, че го правя, де, но имам тази опция. Докато бях бременна се чудех как ще продължа с безумния си график след като родя, но е факт - човек може да се нагоди към всяка ситуация и продължавам в същия дух. Не завиждам на мамите, които скоро трябва да се връщат на работа. Hug

Кой гласувал за рождените дни - гласувал. Grinning
Къде ще празувате (празнувахте) първия рожден ден на малкия сладур?
В детски клуб  5 (9.3%)
В заведение (ресторант, сладкарница...)  8 (14.8%)
У дома  31 (57.4%)
Още не знам  10 (18.5%)
Общ брой гласове: 54

Вики, кърмя още. bowuu
Имах неблагоразумието да науча малчугана да заспива с кърмене и сега се унася само с нещо в уста.  Twisted Evil Успявам да го прилъжа от време на време с гушкане и биберон, но понякога просто си иска оригинала. Не знам колко ще продължаваме още така, а още по-малко знам как ще го науча да заспива сам и в леглото си. Ще караме до годинка може би, а после бавно-славно ще се отбиваме. baby_neutral

Хубав съботен ден желая на всички!  bouquet

# 76
юху, какво да ти кажа - докторантурата си е докторантура навсякъде. Изисква време, добра организация, много мотивация. Мен това което ме примамва е, че човек сам си определя работното време. Но се получава в крайна сметка това, което Xcat е описала за работата в къщи. Може да си откараш денонощни смени. Затова и го премислям още....сложнооо.

За кърменето - аз отбих Дани миналия месец. Стана съвсем бавно и постепенно. Не съм му отказвала кърма, ако търси. Но постепенно заместих с шише. Просто така реших, че ми е по-удобно. Та в тоя смисъл причините са ми малко егоистични.

# 77
Хоп! Ей ни на  Wink

Една от останалите кърмачки съм, от опит знам вече, че така е по-лесно. Помага ми на работата даже  Wink Отказвам да отбивам, щерката е достатъчно голяма да се оправя сама. Няма аз да се мъча  Mr. Green

За рождения ден, ако не ми просветне нещо друго, вероятно ще направя торта, ще поканя наборите и парти  Peace Яд ме е, но и за този РД не успях да се вредя за торта на Буболинка. Тази дама е редно вече някой да я клонира, че да ни огрее и нас  Mr. Green

# 78
  • София
Хайде и аз малко да се разпиша, че съвсем ще ме забравите. И аз още кърмя, и не само че кърмя, ми мойта госпожица основно на това се прехранва  ooooh! То не бяха пюрета, не бяха домашни манджи - ми не ще да яде и толкоз. Има периоди, в които адски много харесва нещо, например, сготвям пилешка супа, изяжда цяла паничка без възражения, на другия ден пак яде лакомо като прасенце и така до следващия път, когато правя АБСОЛЮТНО СЪЩАТА супа и тя отказва да хапне и лъжичка дори.  ooooh! #Cussing out

Ако трябва да ми виси на циците обаче, да ги мачка, опъва и меси като тесто, да гризе като питбул и да драска като разярена котка по тях - е няма равна. Приспиването без кърмене е мит, камо ли в легълцето и... Спим си тримата "на буква Н" и това е. ("Буква Н" ще рече ние с татко и свити в двата ръба на леглото, Ели се изпружила напряко между нас.)

Та така. Оплаках ви се. Иначе малката е много спокойно и схватливо детенце, но 24 часа на ден залепена за нея понякога ми идват твърде много. Та с нетърпение очаквам да започне да яде повечко твърда храна, за да я отбия. Или може би трябва  да стане обратното  newsm78

Всъщност, това за 24-те часа залепени една за друга не е хич лошо пред перспективата да се върна на работа  Mr. Green Работата ми е доста готина, в строителна фирма, ама на топло в офиса, обаче хич, ама хич не ми се работи, да ви кажа  Embarassed

Рожден ден - на точнта дата с бабите и дядовците само, след три дена в съботата - каним 4-5 бебока с родителите им в къщата на нашите, че  е по-широко и готово. То ще бъде по-скоро ние родителите да се видим и да си поговорим, отколкото малките да дивеят, ама да видим как ще се получи накрая  Whistling

# 79
Нали знаете, че няма по-лошо от бивш пушач Sunglasses
Тъй, тъй... И аз съм от същата порода.  bowuu

И аз  Mr. Green !

Добра ви вечер ! За анкетата 9 месеца и малко кърмих, но великодушно ги закръглих на 10, в отговора  Blush !

Шамане, видях на живо творенията от кърмаческата колекция, върха са  Hug ! В блузката с шала ми остана очото  Grinning !

За работата, планирам още една година лешперлък  Crazy, но ако изскочи нещо интригуващо , ще го започна с кеф ! Искам и аз изкъпани и усмихнати  Joy....

# 80
Ох, болна за мен тема сте зачекнали... аз ще си остана в къщи още една година да си гледам детенце, после отпуската около 48 дни и през това време ще ми тече молбата за напускане. И после нямам идея къде ще работя, но на старата си работа неискам и да си помисля да се връщам. Шефката ми е жена и то в критическата, комбинацията е просто кошмарна #Crazy
 Липсвахте ми тези дни, но сутрешното спане вече се пропуска и резултата е - никакво свободно време за мама. Нашето РД ще е в ресторант на обед с най- близките.

# 81
Благодаря Стар  Grinning

# 82
  • York
И аз в кюпа на кърмачките Simple Smile
Анета е на кърма от 19ч до 7-8 сутринта. Не се оплаквам все още. Даже ми е кеф  Mr. Green
Шаманич, много съм доволна от блузата със шал. Много е готяна, мека, топла и удобна  Peace Измисли едно рокля М-ка от някъде  Wink

Отчет не съм давала отдавна. Добре сме си, бришим по цял следобед в морската градина със Стар, Маги и компания, децата се забавляват и ние покрай тях и така минават дните ни  Peace

# 83
И аз още кърмя, сутрин обед и вечер. За добро утро и за приспиване, но да не си помислите, че заспива Stop напоследък все по рядко се случва. Като се насуче се започва едно въртене бутане в мен , бърборкане и лиготии всякакви, даже на тананикане го избива. До сега само два пъти се е случвало да вземе и да заспи сам като се налигондри, все се налага да го гушкам и люшкам, че да се укроти и заспи. Но пък такива мускули съм направила на ръцете... Crazy    
 Може да си помислите, че само си хваля детето, ама много ми е умно бе как да се спра Twisted Evil и подреден да не ви разправям колко , върви след мен и събира дрехи като майка ми, после отива и ги прибира в гардероба  Shocked отваря, затваря чекмеджета  и бута вътре наред и чисто и мръсно Twisted Evil Очертава се голям домакин, - пуска пералнята, миялната, ПЕЧКАТА ( днес беше включил единия котлон, горна фурна и градусите на 175 Rolling Eyes кога ще ни запали не знам) Отворени врати не търпи, вчера влизам в хола и си сядам на дивана и той като някоя свекърва се развика, отиде  и тресна вратата  Sick , после пък взе от някъде една салфетка и почна да бърше килима. Само ако можеше и играчките след батко си да събира, вместо да ги до разхвърля и да не ми вадеше тавите и тиганите  равен нямаше да има Mr. Green.
  Ооо и още нещо да си го похваля на мама прелестника, днес успя да се изправи от земята без да се държи никъде - надупи се и стана, е вярно че беше хванал една жаба в едната ръка и една купичка в другата ама те би трябвало  повече да пречат отколкото да помагат Thinking
 Аз за работа не смея да мисля, болна тема ми е Tired На 32 години ще стана скоро, а още не съм имала истинска работа и не знам изобщо накъде да се ориентирам. Имам половин година като продавачка в книжарницата на една моя втора братовчедка и една година фоторепортер в провинциален жълто-информационен вестник. С една дума квалификация - грънци! Една висяща полу готова и изгубена нейде  дипломна работа ме чака ама кога ще й дойде времето не знам. Знам само, че до лятото трябва да съм се организирала и да знам какво искам да правя, Климент да тръгва на градина от есен пък аз по разни квалификационни курсове и да се почва, че си е срамота.
 Хайде да ги слагам вече моите по леглата, че ще вземат да се избият.

п.с. ЕЕЕ и тук ли почнахте да се хвалите с дрешките бееее, не е честно, аз още не съм си видяла моите, надявам се другата седмица да успея да си ги взема, решила съм за Рд-то да се накипря с роклята  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 22:32 от Roroana

# 84
Леле,ми то кърмачките сме мнозинство все още-мислех че само ние се бебосваме ...

Викторита, кърмя още и няма изгледи за спиране скоро!  Peace Чакам с нетърпение снимките от рождения ден на Криско! Много сте ми симпатични цялото семейство! Flutter
Мерси за милите думи Юху-взаимно е  Party
По въпроса с работата с много хора, съм наистина на мнение ,че с мъжкия пол се работи по-лесно-не са дребнави не сплетничат повечето време, и са по-уважителни...съберем ли се повече жени става сапунен сериал...и в БГ беше така и сега и тук го забелязвам.
Ако можех -нямаше да работя-толкова ми липсва детето и времето с него-дори като реве и ми се тръшка(което все по-често се случва) пак ми се стои при него...ама не моЖ да стане това.За следвщото ще сме събрали парички и ще си стоя по-дълго в къщи...Аз явно съм от тези жени,на които майчинството е достатъчно да им осмисли живота...ай стига толкова филосовстване посред нощ-отивам да простра и се хвърлям в завивките-лека нощ

# 85
Привет  Hug
Викторита, забравих да кажа, че и аз още кърмя сутрин и вечер, а понякога и на обед  Rolling Eyes да видим до кога ще е  Thinking
КотеееЙ, мечтая си да работя в къщи и аз, но след няколко опита да си намеря надомна работа, съм отчаяна Tired нема за мен явно  Thinking
Иначе и аз ще си гледам Тинчето до две години, после пускам месец платена,нооо за после трябва да се мисли от сега  Mr. Green АМА КАТО СЕ ЗНАМ КАКВА СЪМ МИСЛИТЕЛНИЦА Crazy само дано не си остана с мисленето,че денонощно си мисля, па само две деца съм измислила до тука  bowuu bowuu bowuu
Roroana, като приключиш с твоята Дипломна намини насам  Mr. Green Остава ми един изпит да завърша семестриално "Икономика на търговията", ама като знам че взех изпитите без хич да уча Embarassed и някак си не ми дреме за тази диплома Blush и не ми се занимава, до сега не ми и трябваше Tired Аз се записах уж да науча нещо, а то - грънци ooooh!  Май е крайно време да се заема, че станаФ за срам, братчетките по 8 езика знаят и по 15 дипломи имат, па аз си останаФ проста и непросветена  Flutter Flutter Flutter
Мартинката днес го изправих - престъпва си детето Rolling Eyes ама само с левачката  hahaha малко се притесних, но док. каза че не е ненормално, та си налагам да се успокоя  Crazy Crazy Crazy
Няма да досаждам повече Blush
НЯКОЙ ОТ ЗАЧЕЗНАЛИТЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ВЗЕМАТ ДА СЕ РАЗПИШАТ, ЧЕ ХВЪРЛЯМ БОБ ВЕЧЕ  Rolling Eyes

# 86
  • York
НЯКОЙ ОТ ЗАЧЕЗНАЛИТЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ВЗЕМАТ ДА СЕ РАЗПИШАТ, ЧЕ ХВЪРЛЯМ БОБ ВЕЧЕ  Rolling Eyes
На колко зърна гледаш? Simple Smile

За дипломата какво да кажа. Един куп пари изхарчих покрай магистратурата в Свищов, а най - ценното от там ми останаха две приятелства  Mr. Green
Поне нещо ми остана  Joy

# 87
  • София

Аз чета "заченалите" и се чудя кво стаа тука.  hahaha  Crazy

Любезна, Роро
, дето ще му мислите - що не измислите още по едно детенце накрая? Явно ви се получава мисленето в тази посока!  Hug

# 88
ДУ!
Е ясно е вече ,че на всички работата ни е болка в момента Rolling Eyes Аз трябва да проведа разговор с шефа за леко преструкториране на работното ми време,ако не се съгласи ще трябва да търся нова работа.Надявам се ,че няма да ми се налага да го правя до септември поне  Praynig
Иначе и тази нощ имахме буден период  Tired ,незнам какво му става на това дете,ама почва да ми иде нанагорно с неспането  Rolling Eyes Ще чакам по добри нощи.
За триколките,ходих да поразгледам и Монито нещо не ми допадна,като сложих Явката не му е комфортно.Чиполиното май ще да е по подходящо заради пластмасата дето  играе ролята на борд,може да си седне спокойно и да си подпре ръчичките Thinking

# 89
  • София
Мики, и аз много се чудя между двете триколки по същата причина. Тази на Мони май няма да им е много удобна първоначално с коланите. Чиполоното е по за тяхната възраст в момента, но пък после този борд дали няма да пречи Thinking Той маха ли се? Ще започна да я използваме активно след няколко месеца, като се затопли и тогава ще са доста по стабилни. Не знам. Вие къде ходихте да ги гледате? Мисля и аз да заведа Ясен да ги изпробва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт