Успокоява ме мисълта, че единствените шефове, които ми висят на главата са Акулка и Принцеска и винаги мога да изключа компютъра и да кажа "Стига толкова!"
Не, че го правя, де, но имам тази опция. Докато бях бременна се чудех как ще продължа с безумния си график след като родя, но е факт - човек може да се нагоди към всяка ситуация и продължавам в същия дух. Не завиждам на мамите, които скоро трябва да се връщат на работа. 

Отказвам да отбивам, щерката е достатъчно голяма да се оправя сама. Няма аз да се мъча
Яд ме е, но и за този РД не успях да се вредя за торта на Буболинка. Тази дама е редно вече някой да я клонира, че да ни огрее и нас
То не бяха пюрета, не бяха домашни манджи - ми не ще да яде и толкоз. Има периоди, в които адски много харесва нещо, например, сготвям пилешка супа, изяжда цяла паничка без възражения, на другия ден пак яде лакомо като прасенце и така до следващия път, когато правя АБСОЛЮТНО СЪЩАТА супа и тя отказва да хапне и лъжичка дори.

!
! В блузката с шала ми остана очото
!
, но ако изскочи нещо интригуващо , ще го започна с кеф ! Искам и аз изкъпани и усмихнати
....

Измисли едно рокля М-ка от някъде 
напоследък все по рядко се случва. Като се насуче се започва едно въртене бутане в мен , бърборкане и лиготии всякакви, даже на тананикане го избива. До сега само два пъти се е случвало да вземе и да заспи сам като се налигондри, все се налага да го гушкам и люшкам, че да се укроти и заспи. Но пък такива мускули съм направила на ръцете...
, после пък взе от някъде една салфетка и почна да бърше килима. Само ако можеше и играчките след батко си да събира, вместо да ги до разхвърля и да не ми вадеше тавите и тиганите равен нямаше да има
На 32 години ще стана скоро, а още не съм имала истинска работа и не знам изобщо накъде да се ориентирам. Имам половин година като продавачка в книжарницата на една моя втора братовчедка и една година фоторепортер в провинциален жълто-информационен вестник. С една дума квалификация - грънци! Една висяща полу готова и изгубена нейде дипломна работа ме чака ама кога ще й дойде времето не знам. Знам само, че до лятото трябва да съм се организирала и да знам какво искам да правя, Климент да тръгва на градина от есен пък аз по разни квалификационни курсове и да се почва, че си е срамота.
Чакам с нетърпение снимките от рождения ден на Криско! Много сте ми симпатични цялото семейство! 

нема за мен явно 
само дано не си остана с мисленето,че денонощно си мисля, па само две деца съм измислила до тука

и не ми се занимава, до сега не ми и трябваше
Аз се записах уж да науча нещо, а то - грънци
Май е крайно време да се заема, че станаФ за срам, братчетките по 8 езика знаят и по 15 дипломи имат, па аз си останаФ проста и непросветена
малко се притесних, но док. каза че не е ненормално, та си налагам да се успокоя

,незнам какво му става на това дете,ама почва да ми иде нанагорно с неспането
Той маха ли се? Ще започна да я използваме активно след няколко месеца, като се затопли и тогава ще са доста по стабилни. Не знам. Вие къде ходихте да ги гледате? Мисля и аз да заведа Ясен да ги изпробва