Кога измина се година - ФЕВРУАРЧЕТО ни първа тортичка ще има! (26)

• 22 977
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Юху,мерси за кафенцето. И аз прочетох "заченалите" .  Mr. Green

Ел, Диманка има ето тази триколка на Чиполино, кофтито е че няма колани. Борда се маха отпред.  Peace Ако искаш може и реална снимка да покажа ?  Hug

Кърмих 5-6 м. някъде, беше ми трудно. Това мога да кажа като се върна назад във времето. В началото не тръгнаха добре нещата, нямах и нужната увереност ,че се справям....Много благодаря на Мяуче за помощта !  Hug Ако не беше тя сигурно и толкова нямаше да успея.
Благодаря и на Шаманчето ,че ми отговаря на въпросите.  Hug
Искаше ми се още,но просто така се стекоха нещата.  Поздравления на все още кърмещите майчета !  Hug

Аз до преди мало четох старите теми ,четох датата когато родих, много мило ми стана. Колко хубави неща сте ми писали. Радвам се,че ви има.  Hug

Ставам,мисля да правя мъфини и ориз с гъбки. Съквартиранта обеща цял ден да гледа Димана (без да я храни и приспива де), да го видим колко ще издържи.
Някой ако има желание да метне някоя сполучлива рецепта за мъфинчета (сещам се за Бръмби,Велв,Фръц ).  Hug

Балеринке,къде си? и Ника?

Хубав ден !

# 91
Хелоу! Влизам да почерпя за първата годинка на Миташки! На мама слънчицето.. много го обичам това диваненце, как ми е влязъл под кожата.. не е истина. Не знам каква свекърва ще бъда, но започвам леко да подозирам  Mr. Green абе знам че не е правилно и ще гледам да се озаптявам, но дали ще успявам това е друг въпрос. Laughing

# 92
Честит първи рожден ден на Митето. Да е жив и здрав да радва всички, да расте весело и щастливо дете. Весело празнуване днес. Лекичко ви завиждам че сме толкова далече.

# 93
Бръм, жив и здрав да ви е Митака   bouquet ! Много късмет му желая ! Весел Празник  Hug !

# 94
Ей, Бръм, честит първи рожден ден на Митко!  bouquet
Безгрижно детство му желая, много да те слушка и да се гордееш с него
!
Heart Eyes

Честит рожден ден и на Теоман на Christabrend!
Голяяям и силен да порасте!  bouquet

Никич, Неви, отсъствия пишем, да знаете! Crossing Arms

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 12:47 от Xcat

# 95
  • До Балкана
Бръмби, честита първа годинка на Митко! Да е много здрав, безгрижен и усмихнат!

# 96
  • Бургас
Ейй,колко съм смотана,забравих рожденниците...

Бръмби,честит рожден ден на Миташки ! Да ви е здравичък и много щастлив !  Hug

Christabrend
,Честито на Теo ! Много да ви радва !  Hug

Чакаме снимки от събитието с другите форумски бебоци !

# 97
Честита първа духната свещичка на нашето готино Митаче! Да е жив и здрав на мама и тати, да расте весел, безгрижен и обграден от много обич!

# 98
Благодаря много,момичета!Аз не пиша,но пък ви чета повече от редовно! Embarassed
Почерпете се виртуално за здравето на Тео!

Честита първа годинка и на Митко на Бръмби!Да е жив и здрав,много щастлив и много много да радва мама и тати! newsm59  bigdance2

# 99
  • София
Бръм, Криста, честити ви рожденици! Да са здрави и мнооооого да ви радват!

Бръм, хич не се притеснявай за това каква свекърва ще си.  Flutter нали знаеш, че най-лютите свекърви са тия дето имат само момчета (Ника и другите "чисти" мъжки майки ако обичат да не се засягат ).

И аз чакам хубава рецепта за мъфини!

# 100
  • София
Бръм, Кристабренд - честити ви рожденници!
Да са ви живи и здрави и много хубави емоции покрай тях!
Весел празник!

Утре ще пиша по-подробно, че е лудница у нас  Mr. Green

# 101
Честит рожден ден на Миташки и Тео!Нека са здрави и имат щастливо детство!
Да се отчета на бързо- кърмя още ,понякога ми дотежава,че нощите са основно за това,а и никога не съм оставяла Васката за повече от два часа през деня,но пък толкова бързо минава времето.Утре ще се обърна и ще ходи на градина ,после училище, и ми става тъжно-може  да поплача даже ей сега Rolling Eyes Та ще кърмя още малко .Забелязвам , че Васката се променя всеки ден -прави по нещо ново и се стреми да повтаря движения ,думички и аз като Бръмби съм пленена.
За работата не ми се мисли ,аз трябваше отдавна да работя вече, фирмата ни е семейна и доста се усети липста ми,но докато мога ще се скатавам,че при нас работно време и почивки няма.
Хубав ден ви пожелавам !

# 102
Бръм, Кристабренд честити ви рожденници,нека растът здрави и щастливи!!!!!!!!!!  bouquet
Ел в Хиполенд ги гледахме,новият на околовръсното.Но там има Мони,Чиполино,Бертони и едни дето не ги запомних ама ми се видяха много паянтови.Най -добре е с детето да се пробва наистина.На мен Монито ми се видя доста голямо в сравнение с Чиполиното,а за мен това е важно,че не винаги имаме асансьор.Дргото което не ми се понрави е седалката,видя ми се малка и неудобна  newsm78  Ще поогледам още малко ама май Чиполиното ще взема Peace
Съни  това видя ли го май ще ти свърши работа http://www.sportdepot.bg/products/velosipedi-skuteri-roleri-skei … 1-predpazen-kolan
Мен липсата на колан не ме притеснява,мисля че няма да може да изпадне Mr. Green, нали ще ми е пред очите все пак

# 103
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТАШКИ И ТЕО,нека са здрави и имат прекрасно детство с много усмивки

# 104
christabrend да ти е жив и здрав Тео, много да ви радва!
Юхуу изключително права си май за "чистите" мъжки майки. Големия ми син който е на 14, 5г. вчера ми каза че се очертава да има гадже и мен веднага ме сви под лъжичката, а допреди 2-3 годинки си беше на мама момченцето newsm78. Стоя снощи, гледам тъпо в тавана и питам мъжо "не е ли рано още за гаджета?" пък той се позасмя и ми вика ..."ми то и на Преслав му е време вече, Сашо направо закъсня" Mr. Green

Сега съм се вкарала във филм че детето ми има рахит, защото му се поти главата и много се върти нощем. Дано не съм права...
 и да питам на 1 г. по новия имунизационен календар май има ваксина, някой има ли идея newsm78

Общи условия

Активация на акаунт