Новата година е дошла, мама за Септемврийска Точица разбра!

• 25 200
  • 711
  •   1
Отговори
# 510
Колко бременелки сме от  Пловдив ? newsm78 newsm78 newsm78

# 511
jaded Да аз четох и сега разбирам, че е нормално.Още при никой конкретен не съм се записвала.Ходих при д-р Троянчев, защото той както казах се занимаваше с друг мой проблем и ми го бяха препоръчали.Сега ми дадоха номера на друг д-р Емил Заимов, казаха ,че бил много внимателен, много обяснявал всичко подробно.Ако имате вие нещо в предвид?  Animal Snail

# 512
Здравейте, момичета! Grinning И аз се присъединявам към вас. Миналата седмица ходих на лекар, защото ми закъсняваше с един месец, но въобще не ми мина през акъла, че може да съм бременна, защото не сме правили опити. В крайна сметка се оказа, че съм в четвърта седмица. Все още нямам термин, но предполагам, че ще е септември. От близо 2 седмици нямам апетит и не ми се яде почти нищо. За сега не съм повръщала, но ми е гадничко на корема. Много добре ми влияят цитрусите, бананите и един зелен сок, който си правя вкъщи от спанак, зелени ябълки и лимон. Препоръчвам го!
Забравих да уточня, че ми е първа бременност и миналата седмица навърших 29г!

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 14:03 от desi82

# 513
  • Асеновград
Здравейте момичета, следя темата колкото мога...,че с това гадене и повръщане започвам да откачам.
Като за капак от днес дъщеря ми е болна от Варицела и купона вкъщи е пълен, оплаках се набързо.
Добре дошли на новите мамчета.

# 514
stels-bels, до тук май броя 3 Simple Smile

farewell, ами аз се записах при Бачуров, защото много хубави отзиви четох за него тук, във форума. А и на живо действително много ми допадна. Живот и здраве и до края да съм с него и все да е така.
Само че той не работи със ЗК и в момента си търся някой, при който да се запиша за женска консултация. И понеже по принцип не съм от Пловдив, се чудя къде... Затова и питах. Иначе миналата седмица си ходих до София и успях да си взема направление от личната лекарка точно преди да обявят грипната епидемия... Сега обаче нали обявиха епидемия и в Пловдив и се чудя има ли смисъл въобще да ходя някъде да се пробвам да се запиша на консултация  newsm78

# 515
  • София
Мадленка ауу, каквой туй кафе с гол мъж? Ако падне в сметаната,кой ще го вади,че и бисквитката може да го завлече по надълбоко  Laughing  
Мама винету ами кажи - речи са ни сходни термините,а  кога ще решат да се раждат е една друга тема,да сме живи и здрави само!  О, някой иска да забременява ли, не знаех,дано им се получи! Аз само минавам от време на време из темата,но не се разписвам,време нямам,а и няма какво толкова да споделям! Силвия ми е жива и здрава,развива се според възрастта си,какво повече да искам! Малко ми е тежичко с нея,детето си иска своето,но......то и  по-голяма да беше,пак нямаше да ми е лесно!

# 516
Добро утро и от мен Simple Smile, то е вече добър ден де Mr. Green .
Вие пак имате някакъв избор, а тук за да отида преди 12 г.с. на ехограф трябва да е с изричното указание на лекар и то при изключително сериозни обстоятелства Rolling Eyes .
Днес се обадих и на частно, ама не би... чак на 14.03 ми е ехо-то Crossing Arms .

Васиту, не се тормози и при нас е така. Просто до 12г.с. тук не се брои за бременност. Моят ултразвук е на 4 март, когато трябва да направя и първите кръвни изследвания и урина и БХС. Всичко накуп Laughing Понеже не си знам и точната дата на цикъла, става още по-весело дали ще уцелим точното време за изследванията. А дотогава имам още едно ходене при общопрактикуваща лекарка, с която първият път като се видяхме само си поговорихме, предложи ми да направя там уринен тест и като й казах, че вече съм правила, ме изпрати с бумажките за изследванията да си ходя по живо по здраво Blush
Но аз гледам да ги приемам спокойно нещата, каквото е писано, това ще стане Peace

# 517
Здравейте всички, бързам да се запиша и после ще чета Simple Smile за първи път ми е и съм доста притеснена, най-малкото защото не очаквах ... от 9 години сме с мъж ми, до сега не се е случвало  Laughing и си мислех, че не става от първия път, хахахах  Laughing
В петък съм на преглед, надявам се всичко да е ок ... За сега страдам най-вече от гадене (денонощно) ..

# 518
Здравейте и от мен. Гледам много сте изписали:)Simple Smile Аз днес се чувствам добре, по обяд започна да ми се повдига---цял ден ям обикновени солети и се наливам с вода..не смея нищо да хапна.. Утре съм на преглед.. дано да работи моята докторка..че иначе ще полудея. Хубава вечер сладурки

# 519
 Shocked Колкото повече чета из нета и повече се побърквам. Само ми влизат мухи в главата и е много гадно Cry .Цял обяд за спина бифида чета.. Cry Да ни пази Господ от това и здраве да дава на децата ни., че по-важно няма.

# 520
  • varna
Здравейте,момичета!Добре дошли на новите мами!!!
Охх,на мен ми се се гади само вечер,просто като стане 16.30-17.00 часа и се започва един ужас...гадене,световъртеж...Сутрин като стана съм като нова,нищо ми няма - странна работа???

# 521
paff, то не е странно никак.
Гаденето не е само сутрешно Simple Smile, а при много момичета се появява вечер. То даже при мен май е така.

# 522
ВасиТу, що четеш такива неща, бре жена  Hug
То не че и аз не съм същата  Crazy, само чета за разните усложнения по време на бременността
paff, и при мен гаденето е предимно вечер, особено като се прибирам от работа.

welcome на всички нови момичета!

# 523
Не четете такива неща, момичета, само се психирате излишно. Намерението е много важно нещо - човек трябва да вярва в добрия изход от всяка ситуация и да не си създава излишни нерви и тревоги. Според мен това е най-важното: сън, спокойствие и силна храна Simple Smile Малко прозвуча все едно на излет в планината ще ходим, но аз като човек, любител на планинския туризъм, съм стигнала до извода, че природата не може човек да я победи, но трябва да живее в синхрон с нея. Повече позитивни мисли и всичко ще е наред Simple Smile

# 524
Здравейте,момичета   bouquet
Много пишете браво на вас,аз тези дни нямам много време,че Васи е у нас,почиват детските градини и се разправям с нея.
Вчера бях на първи преглед,потвърдисе вече бременноста ми и съм много щастлива,сега след 2 седмици пак и така.
Продължавам да си пия ФК,не ми се гади изобщо.
BасиТу,стига си чела щуротии из нета,а се наслаждавай на момента.
Аз сигурно съм най-претиснена от всички,защото имам проблем с първото ми дете,но няма да пиша нищо,защото ще почнете и вие да мислите само лоши неща.
Дано всичко да е наред с всички мамчета и през септември да се похвалим с прекрасни дечица Simple Smile  bouquet stork-boy

Общи условия

Активация на акаунт