Новата година е дошла, мама за Септемврийска Точица разбра!

• 25 171
  • 711
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте мамчета..много сте изписали за един ден. Аз само да кажа, че с моя мъж днес си харесахме жилище под наем и в края на другата седмица ще се изнасяме. Изнервям се на нашите, които казват: " Как ще се справите, изплащате кола, наем на апп, после дете..", а родителите на мъжа ми се радват за нас и нищо не казват..много са внимателни.. Много се изнервям..майка ми никога не одобрява нещо, което направя без нейното съгласие..много е властна.. та и за това не искаме повече да живеем в нас..представяте ли си: идва да ми инспектира стаята дали са ми подредени шкафовете...дали съм изгладила на мъжа ми дрехите..абе ужас...какво да ви кажа...ако трябва никъде няма да излизам, ще ям най-евтините неща..но колкото по-далеч от тях..толкова по-добре.. И без това работим в една фирма..и през деня сме все заедно.. Та такива работи при мен... реших хем да ви се похваля, хем да се оплача...

Целувам ви и се пазете Simple Smile

# 646
  • varna
angel sin браво!!!чудесна снимка,много добре се вижда гестационния сак и ембриончето вътре!!!

# 647
ЧРД на Вани, да е много щастлива и безгрижна Simple Smile

Angel sin, много готина снимка..честито..искам и аз една такава Simple SmileSimple Smile Супер е ..благодаря, че я сподели с нас Simple Smile

# 648
angel sin браво!!!чудесна снимка,много добре се вижда гестационния сак и ембриончето вътре!!!

мерси Wink аз не разбирам, но лекарката ми каза, че всичко си е както трябва, нормално за 6-та седмица и сме супер  Laughing радвам се, че ми отговори на всички въпроси и беше толкова спокойна, че и аз се успокоих (честно казано докато не го видях не вярвах, че всичко е наред) ... На 01.03 ми е следващият преглед, дано до тогава всичко да е наред. И каза секс да правим колкото искаме  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

renka86 - дано всичко потръгне с новото жилище .. изключително е неприятно някой да ти се меси в живота, пък било то и майка ти ...

# 649
snowwhite, и аз като теб нямам никакви симптоми  newsm78, та чак и аз си се питам дали съм бременна или не. А вече колко доктора го потвърдиха да не говоря. До преди 2 седмици имах голям апетит, а сега почти никакъв Whistling не знам добре ли е, не е ли.
Ама и аз самата все още не мога да проумея, че съм бременна. И сигурно ще е така докато не го усетя малкото човече да рита  Grinning

ЧРД на Вани, да е много щастлива и безгрижна

Приятен уикенд на всички  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

# 650
snowwhite, и аз нямам никакви симптоми. Само се чувствам малко по-изморена напоследък, но и аз като теб си продължавам с физическата дейност и въобще с ежедневните неща без каквато и да е промяна.
Аз не се притеснявам особено, защото и първата ми бременност беше така, но все пак не се чувствам абсолютно сигурна, че съм бременна, тъй като и при нас едва в 12 г.с. гледат бебето на ултразвук. Около месец има дотогава Peace

За майчинството тук, стига да си работил 16 седмици на трудов договор и можеш да получаваш 50 седмици майчинство, като ти си определяш как ще си ги разпределиш преди и след раждането Peace Но хубавото е, че дори и само единият да работи известно време, пак стига да се покриват основните разходи.

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 22:18 от Галче

# 651
Момичета, днес бях на лекар и видях сърчицето newsm44 лелеее, няма такава радост  Grinning Доктора ми беше казал да отида чак другата седмица, ама аз не издържах, защото знам, че вече трябва да се види. Каза, че по размери е за средата на 9-та седмица, а по всичките ни сметки досега трябва да съм в края на 8-ма... явно бебчето бърза да порастне  Grinning

snowwhite, не се притеснявай, аз също нямам симптоми, освен вече щръкналото коремче и леката болка в гърдите. Направо забравям, че съм бременна, докато не си погледна корема  Grinning

koTanche, мисли много, преди да решиш какво ще правиш, моля те. Никоя от нас не може да те накара да го оставиш, но ние виждаме ситуацията от страни и знаем, че ще те боли много, ако го махнеш. Аз съм правила аборт като много много млада и тогава бях сигурна и сега също, че съм взела правилното решение, защото животът ми много щеше да се обърка, а и с таткото имахме просто една ученическа любов, макар и много хубава и силна. Но, повярвай ми, въпреки цялото ми убеждение, че съм взела правилното решение, не е минал и ден да съжалявам за това бебе и да си мечтая да го бях родила. Нито ден, не е минал да не се сетя за бебчето, а минаха вече 15 години... Помисли добре дали си готова да го махнеш и как ще се чувстваш. Помисли какво рискуваш, ако го махнеш и какво рискуваш ако го оставиш. Помисли и за това дали, ако съжалиш, ще имаш после шанс за друго дете. И не на последно място, помисли за таткото - ти имаш едно дете, но доколкото съм разбрала от писаното от теб до сега, той няма, за него това е шанс за дете, а всеки човек има право да иска мечтите му да се сбъднат.

# 652
  • софия
Добро утро!Има ли гладни?Заповядайте от мен!

Докато вие си похапвате набързо ще ви споделя моя случай,Мадленка,като стара моя дружка е запозната.
С мъжа ми сме заедно от почти 8 години.Имаме си един прекрасен Ицко на 1.8г.Бях категорична,че не желая да имам повече деца.И тази бременност много неочаквана ме сполетя.Държа да споделя,че бях на кантар да направя аборт(и все още се замислям де)Таткото е много щастлив,за разлика от мен.Дано да успея да се пречупя в крайна сметка!

# 653
добро утро и от мен.smehorana ще се пречупиш няма къде да идеш Laughing.

# 654
...момичета,исках да споделя,че се отписвам от групата,за мое огромно съжаление! Cry
Вчера се случи най-лошото...
Пожелавам на всички леко бременеене пазете се много и не пренебрегвайте,каквито и да е болки и съмнения,че нещо не е наред.Не се колебайте да звъните на АГ си.

Прегръщам ви силно!!! Hug

# 655
  • София
fereweel   Hug  съжалявам  Hug бъди силна,скоро ще чакаме пак да наминеш с радостна вест,такива неща просто се случват!
Смехорана е,айде стига сега пък ти! Как може да милиш такива неща,щом бебето е станало,значи така е писано! А питаш ли семействата,които с години се борат за дете! Силвия не е зачената от първия път и като знам през какво сме минали,не бих махнала бебето,само защото тя не е на 5 или 6 години,с идеята да ми е по-лесно отколкото с бебе  и 2 годишно детенце!
С две думи аборта за мен  е като да погледна детето си и да си представя ,че го няма! Да ме извинява,който не е съгласен с мен,но ако не съм искала да забременея,съм щяла да взема мерки за това-живеем в 21век!
Благодаря за хубавата закуска!
Ние цяла нощ не спахме от рева на малката,дано по-бързо отмине този и период,че направо не ми се мисли.... Shocked
Renka 86 задължително се махай от вас! С напредване на бременността нещата който сега те дразнят ,ще започнат да те вбесяват-не си го причинявай! Освен това ще се справите,имам познати ,които бяха в пъти по-тежко финансово положение от вас-под наем в друг град,далече от близките си,бяха задлъжняли за няколко наема,на мъжа и не им плащаха заплати.....и без колебание си направиха бебче. Времето минава,нещата се пооправиха с всеобщи усилия,изплатиха си постепенно задълженията,всеки даде дрешки и неща за бебето...Щастливо семейство са сега и заедно преудоляват трудностите,а при тях имаше доста и то непредвидени.

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 10:37 от giuli

# 656
farewell,  Cry  Hug

# 657
Добро утро сладурки.

farewell , много съжалявам...дано не се случват повече такива неща.. SadSad

# 658
Добро утро мами LaughingСмехоранка ,благодаря за закуската ,прекрасна е .Ще си останеш ти в нашия отбор, то е сигурно Laughing
Тара ,страхотни новини ни носиш Hug HugИ аз ще ходя идната седмица,ще видим колко ще сме или 3 в1 или 2 в 1  Praynig
farewell ,  Hug  Hug

# 659
Добро утро на всички Simple Smile
Farewell, бъди силна, надявам се силно скоро да си пак така щастлива и повече да не ти се налага да изживяваш подобни неща...

Общи условия

Активация на акаунт