Новата година е дошла, мама за Септемврийска Точица разбра!

• 25 215
  • 711
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, момичета  Hug. Аз си ви чета, но със свито сърце все не се включвам. Сега да се разпиша да ви кажа как се движат при мен нещата. Вчера бях на док и видяхме, че сака е нарастнал, но все още не се вижда ембрионче. Каза да чакаме до понеделник. Ако не се види тогава, може би ще трябва да се преместя в друга група, но до тогава ще гледам позитивно newsm03 - все пак има надежда.
Мисля, че всички деца, на които им предстои да посрещнат братчета или сестричета, го приемат със смесени чувства - ту радост, ту ревност и гняв. Аз съм разведена и сина ми наскоро стана батко (баща му и новата му жена си имат бебче). Хубавото при нас е,ч е сина ми запази силна връзка с баща си и всяка седмица им ходи на гости още откакто се разведохме. Сега от време на време си пита дали не може братчето му да си намери нова къща, та да си е само с баща си като ходи на гости Simple Smile и бая се е вбебешил baby_neutral Той е почти на 6 години и се държи така. Представям си малдежите в пубертета как ги блъскат хормоните и наред с капризите и противоречивите настроения, как се държат при новина за бебе  Joy Мисля, обаче, че е важно, независимо от егоисичните им настроения и изяви, да им се засвидетелства неизменната любов към тях. Така с времето ще приемат нещата и ще си заобичат бебешока.
Поздрави на всички мамчета и леко и успешно бременеене.

# 541
koTanche, marpen, прегръщам ви силно, момичета!!! Сигурна съм, че батковците и каките скоро ще свикнат с мисълта за бебо. Според мен е нормално да ревнуват и да не знаят как да се държат. Спомням си като се роди сестра ми, въпреки че разликата ни е малка - 4 години, исках да я изхвъля през балкона и изобщо не я обичах, представям си в какъв ужас съм хвърляла милата ми майка  Laughing, но лека полека нещата се оправиха.
pepita77, стискам палци всичко да е наред с бебчето и в понеделник да те зарадват с добри новини  Hug
Хубав ден от мен засега, за съжаление ми се налага да изляза по разни срещи в тоя студ...

# 542
Добро утро момичета  ! Hug

Котанче ,  с повечето  деца е така - приемат по-трудно  новината  за бебе в семейството. Моят  син  се зарадва много  но  аз все му обяснявам ,  че бебетата са най-беззащитните  същества и имат нужда  от  много  внимание и грижи - както и той като  е бил  бебе ... Да не си помисли ,  че той остава  на заден план с появата  на бебето -  нашите  занимания с него си остават и той в никакъв случай няма да  се чувства  пренебрегнат  -  Защото това им  е главния  страх - да не бъдат пренебрегвани!
 Обаче ...с пуберите  това си  е много по-сложно  .... на една позната  синът й искаше да  се самоубива ...  Просто  си мисля , че им трябва  време да осмислят нещата , да  се уверят във вашата  подкрепа  и тогава  нещата  ще  си  дойдат  на мястото !  Peace

# 543
Добър ден  Hug
Ето и кафето  Wink

Аз нещо тия дни не съм на кеф, а и мисля, че имам контракции. Мъжо отиде до аптеката дами вземе нещо магнезиево, което си самоназначих  Crazy, по-късно ще се обадя на док. за консултация. Отивам да си почивам до колкото мога  ooooh!

Отказвам се от хапчетата, док каза, че това са подготвителни Бракстан-Хикс контракции, които не засягат шийката на матката и не били опасни. Ще ги боря с почивка, много вода и топъл душ. Сега като се замисля първата бременност пиех вода в промишлени количества и не съм имала една контракция. Сега едва изпивам по 2-3 чаши вода на ден  Crazy

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 11:00 от Мадленка

# 544
Добро утро, дами  Crazy!
Много пусто днес тук  Rolling Eyes.....
 koTanche, тя дъщеря ти много ще има да недоволства, но съм сигурна, че появили се малкото бебе Simple Smile ще го обича повече от всичко на света.
Галче и мен ми правиха пак уринен тест, защото като им казах за отрицателен кръвен на 10.01 и полож. уринен на 18.01. .  Накараха ме да се подпиша,че не искам БХС. За мен е извънредно безсмислено...само да се паникьосваш .

Дами днес каква сутрин. Събуждам се от гадене, слизам да ям (пуканки  Embarassed ) и после бегом в WC.
Направих си инката с топло прясноо млекце и после пак бегом в WC-то на 3 пъти.
Едвам стигам, а ми е на две крачки  Mr. Green, може би защото вчера бях пропуснала. Ама като гледам масово се оплаквате от трудности, пък аз си бях лесно проходима, сега съвсем  Mr. Green .
Дали да се притеснявам, че обратното е по-вероятно.
Съжалявам за глупостите, с който ви занимавам..

# 545
Мадленка мноого романтично кафе си поднесла  Simple Smile. Почивай си и си лежи и дано бързичко се оправи положението Hug
pepita77 Стискам палци Hug
koTanche, marpenИзглежда досто сложно положението при вас, но важното е , че малкото чудо е станало и щом вас ви радва, ще радва и всички, които ви обичат.
Сигурна съм, че и аз ще имам доста проблеми с баткото и малкото, но се моля да запазя здрав разум. Аз сама се изненадах от смелостта си да забременея с 2 детенце, предвид доста буйния нрав на баткото Rolling Eyes .
Да сме живи и здрави пък ще го мислим като дойдат мъничетата.
Хайде , хубав ден от нас!

# 546
Ох , момичета  днес  ще ходя на ехограф и да  ми пускат нужните изследвания ...малко съм се ошашкала .... Последно на ехографа  бях в 6 г.с. но не се видя  още сърдечна дейност  - но пък и  ехографа  не беше от  добрите ...та да  видим  днес ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 547
Здравейте момичета. Аз малко бях поизчезнала от хоризонта (не че съм  и от редовните посетителки де - нова съм  Wink ) Ама се бях поошашавила малко и така.

За сега след прегледа в понеделник може да ме запишете за мамите раждащи на 6,09.   Grinning  Деня на съединението, ама сигурно ще има промяна, че вървим засега една седмица назад, и може да наваксаме.  Praynig
Съгласна съм с Неси:  "koTanche, marpenИзглежда досто сложно положението при вас, но важното е , че малкото чудо е станало и щом вас ви радва, ще радва и всички, които ви обичат."
Всичко ще бъде наред сигурна съм, и те ще заобичат бебчетата

За сега толкова, ще гледам скоро пак да ви навестя

# 548
Привет на всички бъдещи мамчета Hug Heart Eyes
Момичета,много сте мили всички!Така като ви чета,все едно ми наливате дизел във вените-давате ми сила просто Peace
neci,BасиТу,stels-bels, diana_val4eva,Koketka_majoretka,страхотни сте!!! HugКак само ви се удава да окуражавате падналите духом... Heart Eyes HugПоложението ни с  marpen наистина си е доста сложно,вземайки пред вид обстоятелствата около трудната възраст на децата ни,но както казват хората,всяко нещо си има начало и край.Аз лично,ако се реша да дам шанс на това бебче/понеже от снощи много обмислям варианта с аборта/,определено няма да оставям дъщеря си иза секунда да се почувства ощетена нито в емоционален,нито във физически аспект...Дори с риск да я разглезя,ще се наложи просто да й угаждам повечко май...само и само да не реши,че от тук нататък тя ще е винаги на заден план...За мен тя винаги е била и ще си остане наистина много специално дете,понеже наистина е такова....Вярно е,че е имало моменти,когато сме имали противоречия,но винаги съм й повтаряла,че за мен тя е най-важният човек на този свят и така ще си остане...Може би именно затова сега се чувства заплашена и нагнетена....Силно се надявам да й мине....
Що касае  marpen,за нея нещата са дори по-сложни,но аз искрено се надявам,че чудесата се случват на тези,които вярват в тях и...синът й ще приеме нещата около новия й личен живот...Просто му трябва време на момчето и това си е.Само времето помага при някои проблеми. Peace marpen,миличка,прегръщам те силно и ти стискам палци!Ако искаш вярвай,но от снощи насам много мисля за теб и положението ти и това дори ми дава сили-така знам,че не съм сама и има и други жени,които преминават през същата фаза.Аз вече започнах да си втълпявам,че не ставам за майка и че ако направя аборт,само ще спася от мъки и страдания това малко човече SadНастоявам да ме държиш в течение и да си споделяме развитието на нещата с теб Peace
Виждам,че много от бременилките тук споделят,че имат неразположение.относно гаденето и повръщането от лекар знам,че се прави отвара от гьозум,но да не се прекали с гьозума,за да не предизвика пък отвращение StopДругият лек е яденето на екзотични полодове-те спирали гаденето.Опитайте се да хапвате ананас,манго,папая...Една моя позната преди време само с това се "лекуваше" от сутрешно гадене.Мен ако питате,това е индивидуално,но все пак нищо не коства да се пробват различните варианти.Аз засега не зипитвам дискомфорт,освен подуването на стомаха,съпроводено със загадъчни газове Joy,както и напрежението в гърдите.А,забравих и непрестанното уриниране,което вече започна да прави впечатление на колегите в службата и дори ме подиграват с насмешка Crazy
Иванита,pepita77,стискам палци и на вас и пишете как се развиват нещата! Peace
Аз ще се стягам за работа,момичета...Пожелавам усмивки и леко бременеене на всички тук! Heart Eyes

# 549

Отказвам се от хапчетата, док каза, че това са подготвителни Бракстан-Хикс контракции, които не засягат шийката на матката и не били опасни. Ще ги боря с почивка, много вода и топъл душ. Сега като се замисля първата бременност пиех вода в промишлени количества и не съм имала една контракция. Сега едва изпивам по 2-3 чаши вода на ден  Crazy
Мадленка,не съм много веща, но мисля че топлите душове не са препоръчителни при бременност.

# 550
Здравейте тумбачки Hug

Аз съм малко притеснена...Утре ще ходя на преглед и много се надявам да видим сърчицето Praynig.Ако там всичко е на ред ще трябва да си поговоря с док на дълго и широко,понеже съм с Хашимото и нещата стават сложни,но да не ви занимавам сега с това.Подробности ще пиша утре.
Гади ми се рядко...по всяко време не е само сутрин,но за сега не е толкова лошо.Така беше и при първата ми бременност.Ядях само домати,маслини и сирене...ами това ми се ядеше Crazyдо шестия месец свалих 8 кг Whistlingбеше ми много леко.Коремчето ми беше малко-разкош!Имах проблем в началото на два пъти прокървих и лежах в болница ,но се оказа ,че е предлежаща плацента и с напредване на бременността всичко се нареди.Пиех Магнерич,Но-Шпа и Дуфастон до края.
Почивайте си повечко,пазете се от вируси и болести,мислете позитивно! lovekiss

# 551

Мадленка,не съм много веща, но мисля че топлите душове не са препоръчителни при бременност.

По принцип да, но също помага за отпускане на мускулатурата и естествено да не се прекалява, просто един бърз душ.

# 552
Я кажете как се усещат тия контракции? Мен от време на време като се движа повече (разбирайте гладя, готвя, чистя, дори и при повече ходене), почва да ме боли кръста и да усещам някакво напрежение, отдавам го на това, че вече стоя някак по - изкривено, в смисъл усещам как корема ми дърпа напред и не мога да застана изцяло права, леко изпъната назад съм и на това, че съм се обездвижила изцяло - преди да забременея всеки ден правех пилатес, а сега нищо - само лежане  ooooh! ама сега ме карате да се замисля дали не са контракции?
Имам и един друг въпрос - малко по - интимен  Embarassed, ако позволите, разбира се - как сте с либидото? Моето някъде забегна и се появява много рядко  Mr. Green, а чета, че на бременните им се прави с..с, та две не виждат  newsm78
tedi_puh79, stels_bels, стискам палци!
koTanche, айде без лоши мисли, нали  Hug. Макар и сега нещата да ти изглеждат като в безизходица, в крайна сметка всичко ще се подреди Peace

# 553
Хи хи ...моето либидо си  е на място  ....  Embarassed
 Обаче аз съм със скъсена шийка ( оперативно) и незнам  до кога ще ми бъде разрешено да правя секс  ...  newsm78 То  , после като  стана като  кит  хич не ми  се вярва да изпитвам подобни желания ...  newsm78

# 554
Айде и аз да си изкажа притесненията  Grinning
От 2 седмици ме хвана няква хрема и тогава още не знаех,че съм бременна и пих Хюмекс грип и за 3-4 дни се почувствах по-добре,после като разбрах,доктора каза,че не било проблем,че съм ги пила тея хапчета,обаче точно след 1-2 дни пак страшна хрема направо от 1 седмица не мога да спра да си духам носа,целия ми стана на рани вече!Какво ли не пробвах и хомеопатия пия и билкови капки си слагам в носа и разни бабишки рецепти (солена вода,мед на топчета) кво ли не слойих вече в точ нос и продължава да е запушен и да тече.
Ако имате идеи моля ви се помагайте,че не мога да издържам вече така!  Cry
От време на време и мене ме понаболява корема,ама до колкото разбрах било нормално,само вчера и неска за много кратко ме прободе и малко се уплаших...и вече и аз не знам кво да мисля??? Weary

Общи условия

Активация на акаунт