Новата година е дошла, мама за Септемврийска Точица разбра!

• 25 212
  • 711
  •   1
Отговори
# 555
Кокетка,Контракции има,но не се усещат!Поне не в началото!Нормално е да има усещане и напрежение..все пак организма се подготвя,органите започват да се разместват.
А от колкото до другия въпрос...аз лично нямам никакво желание за нищо Crossing ArmsДаже препоръчват въздържание през първия триместър Naughty Laughing

# 556
farewell  и аз имам такива усещания,но е нормално.Спазмите, които са сходни с менструалните спазми се появяват в самото начало на бременността и се дължат на разширяването на матката, която се разпъва за да направи място, където ембрионът ще се развива в продължение на 40 седмици до момента на раждане.Ако имаш притеснения не се колебай да звъннеш да АГ-то си.

# 557
ferewell вземи си капки за нос ЕУФОРБИУМ КОМПОЗИТУМ /стават за бременни хомеопатични са/и супер много помагат малко са скъпички към 8 и нещо но си заслужават

# 558
ferewell вземи си капки за нос ЕУФОРБИУМ КОМПОЗИТУМ /стават за бременни хомеопатични са/и супер много помагат малко са скъпички към 8 и нещо но си заслужават
както и  капките Пиносол - фитопродукт  !  Peace

# 559
  • София/Кюстендил
Здравейте момичета  Hug

Аз днес чак по обяд се включвам, но имам проблеми в работата и се боря с тях  ooooh!

Tedi_puh, stels-bels, pepita стискам палци, вярвам, че всичко ще е наред и чакам да се похвалите  fingerscrossed

Мадленка, почивай си максимално, доколкото ти позволява сладуранката от снимката

Кокетке, че ми го няма либидото, няма го. Ама и док ми забрани още миналата седмица всякакви такива мисли. Не питайте какво му е на мъжа ми...  hahaha

КоТанче, давай да си караме с теб заедно бременността. А дали пък да не срещнем тинейджърите. Може и да стане интересно  Joy

За всички, които не съм споменала - много  Hug и само положителни емоции.

# 560
За носа още инхалация с лайка-слагаш 1 с.л лайка в 300мл. вода дакипи на котлона , като вече се издига пара се навеждаш и дишаш през носа парата, поне 5 минути трябва да стоиш. Тези инхалации + спрей quixx- океанска вода ме излекуваха от тежък ситузит миналата зима. Пробвай -безобидно е.
Либидото по-скоро намалено. Но и док каза да изчакам до следващия преглед , тогава ще каже.

# 561

Отказвам се от хапчетата, док каза, че това са подготвителни Бракстан-Хикс контракции, които не засягат шийката на матката и не били опасни. Ще ги боря с почивка, много вода и топъл душ. Сега като се замисля първата бременност пиех вода в промишлени количества и не съм имала една контракция. Сега едва изпивам по 2-3 чаши вода на ден  Crazy
Мадленка,не съм много веща, но мисля че топлите душове не са препоръчителни при бременност.

По принцип да, но също помага за отпускане на мускулатурата и естествено да не се прекалява, просто един бърз душ.

Peace

# 562
Айде и аз да си изкажа притесненията  Grinning
От 2 седмици ме хвана няква хрема и тогава още не знаех,че съм бременна и пих Хюмекс грип и за 3-4 дни се почувствах по-добре,после като разбрах,доктора каза,че не било проблем,че съм ги пила тея хапчета,обаче точно след 1-2 дни пак страшна хрема направо от 1 седмица не мога да спра да си духам носа,целия ми стана на рани вече!Какво ли не пробвах и хомеопатия пия и билкови капки си слагам в носа и разни бабишки рецепти (солена вода,мед на топчета) кво ли не слойих вече в точ нос и продължава да е запушен и да тече.
Ако имате идеи моля ви се помагайте,че не мога да издържам вече така!  Cry
От време на време и мене ме понаболява корема,ама до колкото разбрах било нормално,само вчера и неска за много кратко ме прободе и малко се уплаших...и вече и аз не знам кво да мисля??? Weary
На мен след продължителна хрема ми бе изписано NEO Rinactive с уговорката,че имам съмнения за бременност, на мен ми помогнаха.

# 563
  • софия
Мадленка,пожела да ме видиш,е ето ме! Simple Smile
Терминът ми е на 22 септември,та едва ли ще си раждаме пак заедно,но знае ли човек!?

# 564
Здравейте и от мен

Да се представя - на 31г. от София, живея в Стокхолм, втора бременност. Предполагаем термин около 24-25 sep. Редовно си списвам и в юнската 2009 темичка.

Радвам се, че виjдам и други момичета с деца с малка разлика. Моят разбойник е на 1г. и 7 месеца, и не знам как ще се справяме с възпитание, ревност и тн.

По отношение на докторите, аз имам час за другата седмица. Тук обаче сте ме гледат на УZ чак в 12-та седмица, така че дотогава ще си тръпна Simple Smile. Нямам никакви симптоми - може би лека тежест в корема, но нито гърдите ме болят, нито съм изморена, нито имам гадене. Първата ми бременност също беше много лека - работих до началото на 9м, а последния месец ходих на езиков курс всеки ден, спортувах до последно (плуване). Надявам се и тази бременност така да протече. Дано да не пренося и този път, че с първото преносих 12 дни и накрая беше много теgаво Simple Smile.

# 565
Здравейте мами.
 KoTanche, marpen  успокойте се това е само първа реакция. Сигурна съм, че всичко ще си дойде на мястото като видят малките съкровища.
  Tedi_puh, stels - bels, pepita77 аз също силно ви стискам палци.
 А сега да споделя за гаденето и повръщането. От вчера вечерта ползвам Вомитусхил S и има ефект - днес пропуснах повръщането. Опитайте и вие. Успех на всички.

# 566
м да вомитосхила е супер.моята малката е голяма повръщачка  Sickи с него се спасяваме

# 567
да питам до коя седмица е опасният период

# 568
Котанче, това го копнах специално за теб:

3 годишните:"Мамо, обичам те".
10 годишните: "Мамо, говори си!."

16 годишните:"Моята майка е толкова досадна!"

18 годишните: "Искам да се махна от тази къща."
25 годишните: "Мамо, ти беше права."

30 годишните: " Искам да се върна в къщата на мама."

50 годишните: "Не искам да те загубя мамо."

70 годишните:" Аз ще се откажа от
всичко ...само майка ми да е тук, с мен."
Имаме само една майка !!!

Мисълта ми е, че дори щерка ти да ти се разсърди, ще дойде време когато сама ще си даде сметка, че се е държала детински. А аборта е окончателен и непоправим. И дали няма цял живот да съжаляваш за това решение? А как ще се почувства таткото? Той няма ли да страда от това решение? Как ще се отрази всичко това на връзката ви?
Сама пишеш, че дъщеря ти скоро няма да живее с теб. Сама ли ще останеш?
Извинявай ако звуча по-остро, но ми се иска добре да си помислиш. А дъщеря ти дори не подозира, че ще дойде момент, когато ще има страшно голяма нужда от брат или сестра. Аз съм единствено дете и знам за какво говоря Sad .

# 569
Здравейте сладурани.

Бях на преглед. Имам плодно сакче 7.9 мм.. док каза, че е мъничко.. аз мисля, че е ок за 5 г.с... дано да не греша...Другата седмица съм пак на преглед. Целувам ви и се пазете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт