SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 467
  • 703
  •   1
Отговори
# 180
Леле!  Shocked  Heart Eyes
А, ето го и батко, бе! (Да не би да са колажи  newsm78)

Снимките са съвсем натуралише Laughing : към материал за сериала в брой на 'People Magazine' от 2006 г.

PS. Можеш да ме прекаляваш така когато пожелаеш Joy .

# 181
  • # супернатурална #
Искаш още и още?  Laughing
М-да, намерих още една от тази фотосесия:

А сега, полудяваям ли или да? Май Джаред си е правил зъбките?

Преди:

И след:

# 182
  • КиТ
Мирка ох че хубава тортичка,днес ми е тръгнало на сладко,ама няма да откажа eat

И аз гласувах за нащо сериалче,другия не съм го гледала и няма да го правя,много ща ми станат сериалите Crossing Arms

Кажи ми че е колаж Thinking,нИ си спомням Самито в кръвта Shocked,трябва да го преговарям Rolling Eyes

Ох чи сладурко тука Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Краули имай милост с тия снимки от де ги изкопа,разлопа ми се сърцето!

# 183
Плами, това е колаж, а гифът на Сам е от сезон 6, не знам дали си го гледала, та да разказвам точно откъде и как.
Аморе, тази снимка на Дийн имаш ли я в голям формат, за мен? Там дето искаш да си медалион Joy
Много харесвам фотосесията за "People Magazine", мисля, че са разкошни там  Heart Eyes

# 184
Незнам дали сте го виждали но ПОЗДРАВЧЕ Simple Smile И здравейте !

Не знам ама опуква всичко на ред Simple Smile Първо Едуард а сега... и

Още едно Simple Smile

Dean VS Damon - Revenge

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 21:24 от WomanitKa

# 185
Аморе, тази снимка на Дийн имаш ли я в голям формат, за мен? Там дето искаш да си медалион Joy

Ето: (цък, за да я свалиш голяма)

И още една от същия епизод, която много харесвам: (пак цък)
'Сами, Импала?! Какво правите, докато ме няма?!'
 Joy

# 186
Ау, възмутена съм от това интервю: http://tvovermind.zap2it.com/fox/fringe/fox-prez-reilly-supernatural-speak/44453 Ще ми сравняват "Fringe" със "Свръхестествено" и неговите най-лоялни фенове на света!  
И аз изгласувах за СПН. Това е много подло от страна на ФОКС! Защо нашия сериал има лошия късмет да е продукт на CW, дето е най-утепаната телевизия!?

Гледам, че сте обсъждали креватните изяви на Сам и Дийн  Wink. Гале, не мисля, че актьорите  привнасят нещо от себе си в тези сцени. На няколко пъти в разни интервюта Дженсън казваше, че всичко е хореография. А на мен лично повече ми харесва как се представя Дийн  Blush, но то си е ясно, че ще предпочета Тренера.  Heart Eyes

Дейна, добре, че си била ти да се погрижиш за болния Патрон, че на градинарките аз вяра им нямам  Crossing Arms. Вместо да го лекуват ще вземат съвсем да го изтощят и съсипят.  Wink

Фотосесията за People Magazine е страхотна. Там и двамата са излезли страхотно и са такива младички зеленички  Heart Eyes.

# 187
Сега Галче, идвай да оправяме Дийн, явно Маракана му е сърдита. Аз почвам от краката нагоре (имам предвид разтривки и лечение, не друго), ти си избери част за тебе Joy Не може да го оставим така неоправено момчето, болно...

Дейна, добре, че си била ти да се погрижиш за болния Патрон, че на градинарките аз вяра им нямам  Crossing Arms. Вместо да го лекуват ще вземат съвсем да го изтощят и съсипят.  Wink

Разказаха ми, даже ми показаха, че градинарките са се справили повече от добре Joy .

# 188
  • КиТ
Плами, това е колаж, а гифът на Сам е от сезон 6, не знам дали си го гледала, та да разказвам точно откъде и как.

Аз си се  осетих ,че е колаж,ама да питам за всеки случай Rolling Eyes много добре са го пастнали щях да проверявам да не би пък Сам да се мернал в кръвта Mr. Green Joy Joy Joy Joy Гледала съм го 6 сезон споко! Wink Peace

още едно клипче Сам,Дийн и братята Салватор Mr. Green Heart Eyes

# 189
на мен това клипче ми хареса с Дийн и Елена
http://www.youtube.com/watch?v=RtCLtMEVCgM&feature=related
песента е жестока!
Някой знае ли кой я изпълнява  Praynig

корекция - открих изпълнителят
поздрав за всички, които харесат песента
http://www.youtube.com/watch?v=Z-ChyVXzbjA&ob=av2em

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 22:28 от anbibian

# 190
  Тренера бил болен ????????? Идвам да го лекувам ... О, Дейна ти вече си се погрижила, браво   remybussi
Отивам да гледам клипчетата дето сте пуснали.

# 191
Аморе, ужасно ти благодаря за голямата снимка, обичам те Heart Eyes
anbibian, тенкс за поздрава, обожавам ги...

# 192
О, сега виждам клипчетата - страхотни са! Особено черно-бялото е напаснато невероятно! Simple Smile Аз, да си призная - срам-несрам поизгледах оттук оттам и Дневниците, но нищо интересно и запомнящо се. (Имаше един върколак, дето горе-долу ставаше за гледане - Мейсън, ама го утрепаха много бързо. Кефи ме и гаджето на лелята, а и Деймън, разбира се).

# 193
Аз да си призная, срам не срам  Joy, съм фен на брата на Елена. Гледам си го сериала, без да припадам особено.

Значи лекуваме днес Дженсън ли?  Как може да се съмнявате в лечителските способности и добронамереността на градинарки  Rolling Eyes  Ми билки, чайчета, налагане с това-онова, мед, пчелички и т.н.  Мисля, че е здрав вече героят  Laughing   Ма то не пречи да се продължава с оздравителните процедури  Joy 

# 194
  • # супернатурална #
Ха така, Люс, кажи им! Оставиха го сутринта на легло... болен, де.... а откак го попривдигнахме с това-онова, пак го накацаха. Импалко, благодаря, че и ти не губиш вяра в нас. Ей го на какъв е свежар след процедурите. цък

Микс клипчетата са много интересни, въпреки, че на мен от "Дневниците.." най-ми харесва мадамата Laughing
Уоми, ти къде се загуби Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт