SUPERNATURAL - Our Fandom Can Salt And Burn Your Fandom

• 24 447
  • 703
  •   1
Отговори
# 195
Мис Краули аз съм най - засрамена от всички  Embarassed
Заради една приятелка от екипа с видното име Пуци гледам сериали от 22 епизода на сезон а са общо 12 сезона. Сега съм на предпоследния епизод на последния сезон.
Срам ме е ама ще кажа името
Бъфи убийцата на вампири - 7 сезона
Ейнджъл - 5 сезона

Първия преди години го гледах не ми хареса. Стори ми се смотан детски измислен, а вампирите са ужас във формата си. Ама сега го по4нах отначало поред. И след 2 сезон се зарибих  Embarassed Embarassed Embarassed
Ейнджъл е производствен сериал от Бъфито. Нещо както Джоуи от Приятели нещо такова Simple Smile И е добър забавен и се хиля сама на моменти.
Та Краули като зомбирана съм. Навсичкото отгоре излезна 3-тата книга от "Братството на Черния кинджал" 400 страници за 5 часа  #Crazy - ЛУДА СЪМ знам .
АМа ми харесва Simple Smile
Надявам се утре вече да съм себе си и да ви навестявам по често Simple Smile Сега обаче съм изцяло на Спайк и Ейнджъл. А който знае поредицата за Братството съм и на Зейдис Simple Smile
А ако не я знаете кратко резюме на първа книга - ТЪМНА ЛЮБОВ
Утре ще пусна и на 2-та книга, която за сега ми е фаворит.
Поне не скучая до 28  hahaha Изтрещявам яко и безотговорно.

# 196
  • # супернатурална #

Надявам се утре вече да съм себе си и да ви навестявам по често Simple Smile 

И аз се надявам  Hug И чакам да се включиш във верижното писане Wink Много поздрави на Пуци (Ир Пуц, нали, или бъркам?) Ще я посетя на нейна територия към 23-ти  Laughing

Айде, лека и ползотворна като при Сончето, и да пушите само тютюн, че иначе... Joy

# 197
Ма то не пречи да се продължава с оздравителните процедури  Joy 
Люс, тази серия снимки Дженсънови знаеш ли от къде са? о.О Ей-такъв поглед изпулих като ги видях! Засичам ги за пръв път, а уж съм гледала всьо и вся от творчеството му (без "Дните"), та ако знаеш да ни осветлиш, много ще съм благодарна. Wink

# 198
  • Разпиляна във въображението
Аз най-накрая загледах Дневниците. Разбира се Деймиън беше оприличен на п....ст, но на мен ми е все едно, така или иначе на мен ми е лигав. Но сериалът ми харесва, за разлика от книгите, които имах неблагоразумието да купя. Харесва ми действието, героите, визията, дрехите, музиката и историята.

# 199
 Искате ли да му направим компания на кафето, изглежда много самотен и тъжен  Grinning    Да ви е сладко  Hug

Танче, за съжаление, нищо не мога да кажа за тази подборка кадри на апетитен Дженсън  Sad    Намерих ги напосоки. Дано някой ги разпознае и да ни информира, дори и само четящ темата, моля  Praynig

Галче, къде намери тази снимка на Сам в стил ала Лудия музикален  гений  Joy   Поне на мен сега ми изглежда така  Mr. Green

Разбира се Деймиън беше оприличен на п....ст, но на мен ми е все едно

Joy

# 200
Сега обаче съм изцяло на Спайк и Ейнджъл.
Уоми, добра дошла при фенките на Бъфито! Добре, че Пуци те е зарибила.  Hug Мен пък не ме е срам.  Crossing Arms Даже в момента и аз преговарям седми сезон на Бъфи. Заради тоя пусти Спайк е цялата работа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

Лили, оказа се, че и мен най ме кефи братчето на Еленка  Embarassed. Как можах да се хвана за най-малолетния!  ooooh! Много ми харесва като гледа лошо  Heart Eyes. Иначе сериалчето ми е доста скучно, ама понеже го загледах сега се налага да го догледам.
Благодаря за закуската!  Hug

Дейна, снимките на Дженсън по организъм не са ли от Смолвил? Аз не съм го гледала, та не съм сигурна, ама на такива ми мязат.
Нови снимки от заснемането на епизод 16:

Източник 1  - http://www.flickr.com/photos/oltvimages/
Източник 2 - http://www.spoilertv.com/2011/01/supernatural-bts-set-photos-14th-jan.html

# 201
  • # супернатурална #
Добро утро, добър ден!  Laughing

Злате, благодаря за снимките! Това явно ще е серията "Сърдити старчета" Laughing

Как можах да се хвана за най-малолетния!  ooooh!  

Направо не е в стилът ти  Joy (На мен пък ми харесва носът му, ей такива носове трябва да имат мъжете, запомнящи. Имаме ли други снимки на момъка Rolling Eyes)

Люс, снимките са от тука Имам чувството, че ги пуска накакъв луд (не като мен Mr. Green) който го следва по петите и щрака. Ето за тези пише, че са от миналата нощ:

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 11:35 от Г. Краули

# 202
Сега обаче съм изцяло на Спайк и Ейнджъл.
Уоми, добра дошла при фенките на Бъфито! Добре, че Пуци те е зарибила.  Hug Мен пък не ме е срам.  Crossing Arms Даже в момента и аз преговарям седми сезон на Бъфи. Заради тоя пусти Спайк е цялата работа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

Buffy-то ОК Simple Smile Поне имаше финал. Ама Ейнджъл точно се жалвах, че по зле свърши от "Портите". Естествено Ейнджъл и Спайк бяха рамо до рамо накрая, демони отвсякъде и въпроса беше как да се прегрупират:
СПАЙК: Аз поемам първите 30000 от дясно Simple Smile
Ейнджъл : Не знам за вас ама искам да убия дракон.
И хукнаха в атака и така свърши  Crazy #Cussing out Оцеляха ли убиха ли ги? Направо супер отворен край . Но определено Спайк където и да е става весело хилила съм се сама на 5 сезон на Ейнджъл. Simple Smile Диалога между двата е невероятен. И Слава Богу, че свърши без очи останах.

Сега някой ще ми каже ли до къде е разказчето да не се ровя назад МОля ви Simple SmileИли ако някой го има цялото събрано до тук да го чета.

# 203
Галчето гледам ви е запознала с последните снимки, изскочили за Джаред и Джен - градинарки, къде го пускате Главния така да обикаля 'дет си ще? Вярно, че е бил придружаван, ама върху крехките плещи на жена му ли ще оставите охраната му от тълпи обезумели негови фенки? Очаквайх поне една - две от вас да вървят пред него с пожарникарски маркучи и да разпръскват множеството! Mr. Green

Аз освен да ви покажа и папарашко клипче от събитието: http://www.youtube.com/watch?v=s8W__q3owmQ&feature=player_embedded#!

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 12:18 от Dana_Scully

# 204
Злате, тенкю за промоснимките. Пак ли дядото, не го понасям ей. Добре, че ще има Боби.

Галче, не съм подозирала, че воайорството ще ми хареса    Embarassed  Като цяло се оказа, че се радвам на папарашкия материал и  сега им се израдвах на последните снимки на Джаред. Голям е сладур тук, какъв блясък в очите, червено каренце, шалче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Госпожата го пази  Grinning   Шегувам се, двамата изглеждат щастливи заедно. Оставам с надежда, че все пак не е много тормозен от въпросния луд или луда папарачка/ маниачка. Дишат им във врата на момчетата явно. Какво стана с лудите майка и дъщеря?

И да се върнем на братчето на Елена (Злате, малко ми олекна  Grinning)  - младежът прилича ли ви на някого  Grinning       Галке, нещо имаш да кажеш за нослето му ли?  Grinning  На мен нослето с устните в комбинация ми се вижда доста въздействащ елемент  Shocked  Grinning

ааа, Танче, дежурства даваме, но сме се покрили професионално  Joy

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 12:16 от lili0909

# 205
  • # супернатурална #
Уоми, първите две ги има събрани, на първа страница са, със звучните заглавия Епизод 1 и Епизод 2. Серия за серия си е  Laughing
Това, което пишем в момента:
1
2
3
4
5
6

Ох, то не било лесно, тази работа не е като онази, искам да кажа, че писането по-лесно от събирането Laughing Импалко, сега осъзнавам, какъв труд си положила!  bouquet

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 12:27 от Г. Краули

# 206
Аа, радвам се! Wink Вижте и видеото, което прикачих към предишния ми пост - то си личи колко дежурите. Simple Smile)

Колкото до лудите фенки, мисля че след ограничителната заповед за майката и дъщерята, последно не са се чували други новини в тази посока.

Галче, мерси за твоя труд, също и за този на Импалка, да се погрижите да останат Епизодите ни за поколенията.

# 207
  • # супернатурална #
Люс, нищо лошо не искам да кажа за нослето, напротив, точно то ми харесва. И да, и на мен ми прилича, ама ние не сме критерий, питай Дейна една друга на кои се оприличаваме  Laughing

градинарки, къде го пускате Главния така да обикаля 'дет си ще?

А, той главния имаше пълномощно-подписано и подпечатано-за нея вечер. Примоли се, някаква банда щял да промотира, някой лев да вземе...Като разбрахме, че и Джен ще ходи, пунахме му (ние и без това нищо не му отказваме Tired) Не я гледай, че е дребна, знаеш ли как скача на бой  Laughing

# 208
  • # супернатурална #

ааа, Танче, дежурства даваме, но сме се покрили професионално  Joy

М-да, аз например, съвсем професионално съм се дегизирала на шалче  Flutter

Ей ме на!

Илзлязло е още едно Ох, не мога да не призная, че ме бодна от ляво  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 12:49 от Г. Краули

# 209

- Трябва да има нещо общо предвид начина, по който го намери.
- Искаш да кажеш, че това, което насмалко не ме удави е било русалка? – Сам беше изненадан. – Струва ми се, че има и други начини, по които биха могли да привлекат вниманието ми....Все пак аз съм мъж, те са жени...
- Хей, хей – прекъсна го брат му, - не се размечтавай сега. Въпросът е какво общо могат да имат русалките със сатанизма. Това с липсващите сърца е извратено!
- Ще разберем. На миля и половина от тук обаче има мотел и докато не се изкъпя никъде не отивам, ясно?

Момичето на рецепцията навиваше кичур от косата си и зяпаше разсеяно през прозореца. Вратата се отвори и двамата мъже изпълниха тясната стаичка. По-едрия се приближи към нея и припряно каза:
-Добър ден, нуждаем се от баня! Опс...стая. - Страните му поруменяха, а спътника му отметна главата си назад и започна да се смее с цяло гърло.
-Дийн, стига, притесняваш момичето.
-Не само нея-смигна Дийн и взе ключовете. После бързо се отправи към стълбите, последван от Сам.
Рецепционистката включи вентилатора и се опита да не мисли за прохладната вода, която струеше от душа и  обливаше едрото, стегнато тяло на странника.
Стаята беше със стандартна мебилировка, съчетала евтини мебели и претенциозна украса. Върхът на кича беше препариран броненосец, който гордо се мъдреше върху олющена етажерка. Момчетата не обърнаха внимание на обстановката, свикнали бяха на чергарски живот и нищо вече не им правеше впечатление, дори съмнителната чистота. За щастие, поне банята беше в приличен вид. Сам бързо свали дрехите си и пусна душа. Водата плисна и започна да отмива песъчинките, солта и цялата му умора. Енергично насапуниса тялото си и отметна глава назад, оставяйки водата да го облива дълго, живително, дори когато Дийн започна да чука по вратата и да вика:
-Сами, нали знаеш, че от това се ослепява!
Излезе от банята заметнат с единстъвената по-голяма хавлия, която откри, но тя не го покриваше съвсем.
Беше приятно отмалял, леко зачервен и доволен, че нищо по тялото му вече не го сърбеше. Разтръска главата си, разроши мократа си коса с пръсти и се обърна към Дийн, който проверяваше колко е зареден мини бара;
-Ако от "това" наистина се ослепяваше, ти щеше да се движиш с бял бастун.
-Много си прав-отговори Дийн и развъртя капачката на едно от малките шишенца. Изтегна се на леглото и блаженно отпи няколко глътки.
Сам обикаляше стаята придържайки хавлията си, но дълбоко умислен. Нещо дращеше с нокът по спомените му, но не можеше да се сети какво. Този случай, този медальон и двете мъртви нимфи нещо беше познато, но не успяваше да се сети какво.
- Изглеждаш притеснен - подхвърли Дийн - Ако е заради здравния съвет нали знаеш, че е майтап?!
- Разбира се, че знам. Не е това. Нещо в този медальон ме притеснява. Не мога да се отърва от усещането, че нимфите са мъртви заради нас.
- Това пък откъде дойде ?
- Ами чакай да помисля - Сам саркастично облегна главата си в поза "статуята на мислителя" - Влизам във водата, докопвам медальон и почват да изникват тела.
Дийн изпи бутилката на екс и замълча. Знаеше, че брат му рядко греши.
- Дийн мисля, че трябва да се върнем.
- Ти полудя ли ?
- Трябва да е върнем и то с медальона!
- Няма да връщаме нищо докато Боби не каже с какво и имаме работа.
- Аз вече мисля, че знам! - Сам извади мобилния си натисна бутона за бързо избиране и зачака отсрещния отговор.
Не чака дълго:
- Боби, обади се и питай дали има промяна в телата на намерените нимфи?
Отсреща се чу бърз отговор и известно време от другата страна се говореше.
- Мамка му знаех си. - разпознати ли са.
Боби отново говореше, а лицето на Сам ставаше все по решително, скулите и мускулите на гърдите му леко потреперваха. Дийн вече знаеше новините не са добри.
Едва изчака брат му да затвори телефона:
- Какво става подяволите?
- Нимфите вече не са нимфи. След около час опашките са изчезнали. Обикновени момичета са на който освен люспи продължават да им липсват сърцата.
- Какво ?
Сам трескаво се обличаше:
- Ще ти обясня в колата. Трябва да тръгваме веднага. И Дийн нали не си слагал медальона на себе си?
Погледа на Дийн му беше достатъчен за да разбере, че брат му е загазил. МНОГО ЗАГАЗИЛ!

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 13:07 от WomanitKa

Общи условия

Активация на акаунт