ФЕВРУАРСКИ мами трепетно броят, колко дни до бебчо вече ги делят-тема 24

• 25 203
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Надникнах в януарската тема и видях, че вече е обнародвано в Държавен вестник, това за максимума за избор на екип. Официално вече не могат да ни искат повече от 350лв. Чудя се какво ли ще измислят, за да ни вземат парите newsm78

според мен ще е под формата на дарение

# 151
Здравейте мами! Лолитка честит рожден ден и от мен, пожелавам ти много леко раждане, здрав и красив бебок и много приятни моменти за теб и твоето семейство! Лек и усмихнат ден на всички!

# 152
Надникнах в януарската тема и видях, че вече е обнародвано в Държавен вестник, това за максимума за избор на екип. Официално вече не могат да ни искат повече от 350лв. Чудя се какво ли ще измислят, за да ни вземат парите newsm78

според мен ще е под формата на дарение

И тези с фондовете и възстановяването на разхдодите ще пийнем по една студена водица... Thinking

# 153
за сега, поне в сайта на Токуда, не виждам промяна

Цезарово сечение /покрива се от НЗОК само по медицински показания/

* Гинекологичен екип – 1500 лв.
    * Неонатологичен екип – 600 лв.

# 154
Здртавейте  Hug
Да се включа и аз по темата за ХиВ - на мен такова изследване не ми е правено. Питах веднъж доки защо, а той отговори че не е задължително и ако искам да отида в риокоз и да ми го направят там безплатно, а пък аз нямам време да се занимавам с такива неща и така и си останах без това изследване  Sunglasses

Gatofilia - пазаруваме в Пловдив - правилно си запомнила , но иначе живеем в Първомай, и за тук се жалвах че нищо няма. Днес ходих в една дрогерия и си поръчах такъв чай от малинови листа, ама да видим другата седмица дали ще са го докарали  ooooh!

Лолитка - честит рожден ден! НЕКА НАЙ-ХУБАВИЯТ ТИ ПОДАРЪК СЕ ПОЯВИ СКОРО И ДА ТИ НОСИ МНОГО МНОГО РАДОСТ  Hug   bouquet

# 155
И тези с фондовете и възстановяването на разхдодите ще пийнем по една студена водица... Thinking
Аз за това се отказах от избор на екип, че не ми се ще да дам парите и после да не ми ги върнат. Ще се уредя само с ВИП стая (ако има свободни).

# 156
Благодаря ви за подкрепата и разбирането! Притеснено ми е, че датата наближава, а пък моят мъж се размотава, а само той може да свърши някой от нещата. Днес трябваше да имаме парти с моите приятелки, но няма да ходя, защото както вчера ме натискаше бебуната, може да си родя в някой ресторант. Бяхме планирали за тази година две страхотни пътешествия, ама няма да станат... Поканиха ме на една примиера, на която с удоволствие щях да отида, ама вече не е за ходене по такива места... Абе в един момент си даваш сметка колко много неща жертваш, но пък определено децата са си Божи дар. И нашето стана от раз, въпреки, че мъжът ми отдавна си искаше....
Беба, така е - с малко детенце и бременна е доста тежко, знам го от личен опит. КЛолкото и да е добричко детенце, а моите и двете бяха такива /затова се реших и на трето/, все пак си иска усилията...

Поздравления за мамите с добри новини от прегледи!!!! Само така...

Хайде, обещавам това да ми е последното жалване, вече гледам розово напред!!! Sunglasses

# 157
Хепи мама, За бебетата и пътуванията специално се сетих и друго да споделя. Всъщност не е никакъв проблем, само че не е същото като преди, разбира се, защото си организираш времето и цялата програма, съобразявайки се първо с детето. Лично на мен Рая никога не ми е пречела да пътувам, още откак навърши три месеца, непрекъснато сме по пътищата и по летищата, тя се чувства чудесно на път  Simple Smile. И на почивка си ходихме с бебето, и на гости в Испания, дори на шопинг-тур я водих в Лондон  Wink - кратък беше, ама то не заради бебето, а заради таткото  Mr. Green. А в България какво обикаляне падна из страната, беше на три месеца и половина, като отидохме и стояхме там още четири. И все страхотно сме си изкарвали. Може би си е индивидуално и си зависи най-вече от детето - Рая беше страшно спокойно и лесно за гледане бебе, ако бебо е по-капризен и ревлив, може и да не ми е толкова лесно и приятно. Така или иначе по план и той ще лети за Бг на 3 месеца, пък да видим  Simple Smile.

Нашата кака и тя не е хич голяма, но, слава Богу, карам лека бременност и сили имам достатъчно. Често ми се налага да я вдигам и не ми е проблем, само дето мъжО не ми дава и все ми се кара  Simple Smile. Знам, че е прав, но детенце си иска неговото и то е неизбежно просто.

# 158
Лолитке, честит рожен ден! Пожелавам ти леко раждане и здраво бебче!

Лизи
, споко!
Софи, още се чудя за лампите.

Хепи мама
, май явно вече те е подгонила "сценичната треска". И моят мъж се помотва, ама сега какво да правя?! Иначе за лишенията - моят като поисках бебе почна да мрънка, ама сега чака с нетърпение. Беше трудно да приеме, че минаваме на 1 доход, няма пътувания, скъпи екстри, ама това е положението. Аз пък исках малко да се "кротна".
Аз лично не мисля по въпроса от какво ще се лишавам - даже вече се виждам с високите обувки и полите, както преди, само, че с бебан в ръце. Нещо напоследък гледам като в мъгла - само първите 200 м. и въобще не мисля в перспектива. Ще го мисля като ми дойде до главата.

Много се зарадвах, като прочетох какво е написала Елсе за храненето и кърменето.
Писна ми да ме психират - с това не яж, онова не пий.
Живот и здраве да родя, при първа възможност ще се наям с ония сирена, който шават под микроскопа и сушита.  Laughing

Като за капак негърката е надула някакви пачанги, и  моя да не остане по-назад пусна хеви-метъла. Е не мога и затова да се ядосвам.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 13:55 от Тодорка Боева

# 159
Светле Hug
Моето дете беше на 1 година и 9 месеца като родих братчето, т.е. - съвсем бебе и колкото и кротък да беше и колкото и лека да ми беше бременността, все пак е едно мнооого по-голямо усилие, отколкото сега, когато мъжете ми помагат и се оправят сами - няма какво да се заблуждаваме...

За пределните цени за избор на екип - отивам да видя наредбата и ще споделям Naughty

# 160
ЧРД за Лоли!    newsm53

# 161
Лолитке, честит рожен ден! Пожелавам ти леко раждане и здраво бебче!

Лизи
, споко!
Софи, още се чудя за лампите.

Хепи мама
, май явно вече те е подгонила "сценичната треска". И моят мъж се помотва, ама сега какво да правя?! Иначе за лишенията - моят като поисках бебе почна да мрънка, ама сега чака с нетърпение. Беше трудно да приеме, че минаваме на 1 доход, няма пътувания, скъпи екстри, ама това е положението. Аз пък исках малко да се "кротна".
Аз лично не мисля по въпроса от какво ще се лишавам - даже вече се виждам с високите обувки и полите, както преди, само, че с бебан в ръце. Нещо напоследък гледам като в мъгла - само първите 200 м. и въобще не мисля в перспектива. Ще го мисля като ми дойде до главата.

Много се зарадвах, като прочетох какво е написала Елсе за храненето и кърменето.
Писна ми да ме психират - с това не яж, онова не пий.
Живот и здраве да родя, при първа възможност ще се наям с ония сирена, който шават под микроскопа и сушита.  Laughing

Като за капак негърката е надула някакви пачанги, и  моя да не остане по-назад пусна хеви-метъла. Е не мога и затова да се ядосвам.

Тодорке, както винаги сме на една вълна - определено е сценична треска - в тези среди работя и знам какво е... А вчера май забравих да ти кажа, че си купила много сладки неща, особено повивалника с мече!!!!

# 162
happy-mamma, благодаря!  Hug

Ще се справиш, хайде сега 1,2 партита. Помисли си само на колко от тях си умирала от скука и дали си заслужава въобще да мислиш за това.

Мечето и аз го харесвам, имаше и жабче. МъжО пита за какво е - ама аз му казах, че е жизнено необходимо.  Laughing

# 163
Май всичи ще минем през сценичната треска...ама скоро пък ще сме свидетети на най-голямото и велико изпълнение  Heart Eyes

Ние илизаме на разходчица, че се позалежахме нещо днес...Simple Smile До скоро сладки Hug

# 164
Да си кажа и аз, Хепи   Hug напълно те разбирам. Аз дори на лешникотрошачката не отидох  Cry нямаше какво да облека. Колкото до екскурзията така я бях измислила за март в Египет, но нещата ни се стекоха по неприятен начин-по това време щяхме да си имаме вече бебон.
 Stop Нооооооо сега пък мога да се излежавам пред ТВ и да не бъда обезпокоявана от никой. Пък  екскурзия ще си направим из дълбините на "Св. Иван Рилски"  Crazy , корема ми е като пирамида никъв проблем нямам  hahaha
Накрая обаче ще си имаме бебон пък другото.......ще му дойде времето Целувам те Hug
Мен ме опхваща такава сценична треска и като ви слушам вече как си говорите за секцио. Ще видите вие, като ви изпреварим  Party
И моля всички мами да не се прехвърлят при януарки, че ще останем като гледам една осма  Crossing Arms

Момиченца къде ни е лютата зима? При нас е сигурно 15 градуса. Започвам да се къхаря, защо дадох 70 лв за космонафти. Пък и два да имаме за смяна  hahaha
Хайде ние отиваме за месеница с кокера, че ми се яде от сутринта      261uu

Общи условия

Активация на акаунт