ФЕВРУАРСКИ мами трепетно броят, колко дни до бебчо вече ги делят-тема 24

• 25 220
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Честит рожден ден Лили    newsm59
Честито и на останалите които имаха празници тези дни   bouquet

# 511
И на мен са ми поставили ултиматум.Най-накрая да оправя коша за бебето и да си приготвя чантата за болницата,че останаха дребните неща  Crazy.

# 512
  • София
Лили, ЧРД! Бъуди жива и здрава и много щастлива!   bouquet  bouquet  bouquet

kapmeh, аз бих те посъветвала да отидеш на доктор. Не е хубаво това подуване. Може да е проблем с кръвното, а това не е шега. За твое успокоение и за всеки  случай отиди. Твоя лекар няма ли телефон да му се обадиш? Или някой частен ако не е много скъпо, разбира се!

Ние днес ще оправяме нашата стая, за да наместиме креватчето за бебето. Я кажете според вас рано ли е да го сглобяваме още. Аз се колебая. Взехме от сглобяемите креватчета и си мислех да се отмирише, ама в магазина то беше едно и си е седяла достатъчно време разгънато, та не знам...

# 513
  • софия
И на мен са ми поставили ултиматум.Най-накрая да оправя коша за бебето и да си приготвя чантата за болницата,че останаха дребните неща  Crazy.

И аз така... все си казвам има време... ама то си минава ли , минава....

# 514
Честит рожден ден Лили и от мен. newsm59 nbirthday

# 515
  • Sofia
Лили, честит рожден ден и от мен!!!! Здраве, щастие, любов и естествено - най-хубавия подарък на света!!!!

Честито и на Мария и Валерия за рождениците от вчера! Изпуснала съм да ви поздравя! Нека ви радват много и да ви помагат при появата на малките бебчета!!!!

Мим, чудесна новина! Стискам палци скоро да си гушнеш Йоанка!!!!

Аз като ви чета и чак ми става неудобно, защото много се глезя, особено пред милото, а реално карам наистина лека бременност. Дано и в бъдеще да е така. Общо взето, до 8 месец нямах никакви оплаквания и за ужас на бъдещите баби, се държах все едно не съм бременна. Вече започна да ми натежава и ми е много трудно въртенето от една страна на друга в леглото, а любимия се налага да ми завързва обувките, но и това не са сериозни оплаквания... Стискам палци на всички ви да попреминат проблемите и болестите. Стискайте!!! Още мъничко остана  Hug

Иначе, ние тези дни се отдадохме на разходки и покупки.. Вече почти съжалявам, че купихме бебефон... От един час милото тества - а от кухнята, а от детската, хайде кажи как ме чуваш, ама звукът достатъчно силен ли е, пуска ми мелодийки, добре че е светло, та не ми демонстрира и светлинки.. Страшна работа  Shocked

Много дълъг стана този пост... спирам...

Хубав ден на всички!!!!

# 516
Честит рожден ден, Лили!  Hug   bouquet
Ей, че минорно и избухливо настроение ни е хванало. Ако ще ви успокои избухливостта идва от увеличен тестостерон, който пък много помага за лесно раждане. Така ми обясниха предния път в едно училище за бременни  Mr. Green Тогава тестостерона не ми спадна 3 месеца след раждането и само се драках и джафках с който ми падне  Crazy  Laughing Сега май е по-малко количество.
Стискам силно палчета за всикчи в нужда!
Аз обмислям да почна най-после да гладя дрешките на човечето. Само трябва да накарам преумореният си мъж да се дигне от леглото и да ми изрови дъската за гладене. Не му е лесно на човека с мене.  Rolling Eyes А пък как ми се ревеееееее и много ми се иска да се изселя на някой самотен спокоен остров! Все не ми е стигнала почивката, съня ...

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 13:53 от Булка Марулка

# 517
Здравейте  Simple Smile

И аз най накрая се наканих да врътна пералните за беба, незнам дали ще ги изгладя точно днес, че много ще се преуморя Rolling Eyes, но мисля вече да постегна багажа за болницата - ей така да е готов, че като ме хванаха контаркциите оня ден мъжо взе да пита къде са документите за болницата newsm78 и да пристъпва от крак на крак Joy
Честит рожден ден ЛИЛИ !!!

# 518
Гледам, че пак си имаме рожденичка - Лили, честито мила, много любов и щастливи мигове ти желая  Hug

Аз се радвам страшно много на времето и се надявам до края на януари поне да задържи така  Praynig

За следобеда съм си казала, че ще приготва багажа за болницата - да е готов  Wink Сега отивам да поизчистя , до скоро  Hug

# 519
  • Полски Тръмбеш
Дидишонче - след малко тръгвам да я видя..., по- добре е вече, от вчера е и без апарат за ком. дишане и след няколко дни трябва да я изпишат
Честит празник и на всички, които съм пропуснала   bouquet мн здраве, щастие и любов - защото те са най-важните неща от живота  Hug

# 520
Лили, честит рожден ден! Да получиш най-хубавия подарък скоро.

Софи, весело изкарване на партито!
Направо се учудвам каква е тая "приятелка" да ти ги говори такива. То ако си с нагласа за естествено раждане, и те резнат, напълно я разбирам защо ти ги е говорила такива.
А за немските доктори - е не искам да ги коментирам просто. Миналата година бях при един такъв и за добро или лошо, добре, че се махнах от него.

В петък си поговорих с моя док за нормалното раждане, за секциото, за страховете, за "скъпите бебета" и всички психологични аспекти около раждането, за страха на доктора - също. Тук никой не увеждава за едното или другото, оставят избора на пациентката.

mushmul4е , каква марка е бебефона, да знаем.

Хей-я, аз всичко съм приготвила, но разместване мъжО ще прави докато аз съм в болницата. Креватчето е в кашона, но ние трябва малко да преместим декорацийте от спалната и да изхвърля 2 стола, че съм им вдигнала мерника.

Растина, аз само от теб чувам за пълна упойка и доколкото знам е само за крайни случай, понеже "успива" и бебето.

Мамите минали едно секцио:
Какво изследване се прави няколко дни преди операцията? Чу ми се нещо като "си пи ар", ама не съм сигурна. Да не е поносимост към упойки? И какво представлява?
[/i]

# 521
  • софия
Мим, много се радвам!

Иначе моето секцио беше по спешност, незнам за такова изследване, не са ми правили, иначе това алергиите до колкото си спомням ми бяха надрали ръката... но какво точно е незнам... следяха за реакции

# 522
  • София
Лили честит рожден ден и от мен Hug Да си жива, здрава и много обичана мама  preggo  ylinfant

# 523
И аз съм била под пълна упойка (заради кюретаж), ама само едни форми попълних и нищо друго. Затова сега ми е интересно какво ли е пък това изследване?

# 524
Здравейте и от мен!
Честит рожден ден на Лили - пожелавам леко и безпроблемно раждане и едно сладко бебче  Hug

Аз да ви кажа смятам утре да разгледам дрехите за беба и да преценя кое ще пера и кое не, понеже имам много накупени от ибея, дето са за по големи деца. И понеже утре и вторник са празници, смятам от сряда да се захващам с пране и гладене, а след това и с приготвяне на багажа за болницата  Laughing
Аз съм казала че ще стискам до рожденния ми ден (27 януари) и след това започвам разходки и качването на стълбите за да раждам вече, че мног взе да ми тежи  ooooh! , да се надяваме че до към 10 февруари ще има резлултат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт