Любители на кучета-18

• 44 471
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Виши ,Ники е превъзходен сладурчо.Абе какво да кажем ние дето гледаме не кучета а терористи в кучешки облик- под прикритие?
Та аз имам един въпрос към стопаните на мъжки екземпляри.Както бях ви писала и по нагоре моето куче не е като останалите.Или аз нещо не съм като себеподобните си. .
Джестъра, не пишка като мъжките кучета.Не вдига крак, а го прави като женско куче- приклекнал.Така ли ще остане или ще започне да припикава дърветата и дуварите.На разходка например винаги го мислят за женска.Оня ден една девойка се притича към мене да го разгледа по внимателно и той в тоя момент си вършеше малката работа и ха да ме попита" колко е голяма" се стресна щото като се изправи го видя ,че има чурка.По смътни спомени мисля че между 9 - 12 месец трябва вече да вдига крак.На 09.02 правим 1 год. и 3 месеца.

# 91
  • София
Каракачанецът ми ,който се спомина преди два месеца на 12.5 год. никога не вдигаше крак. И какво от това?!

# 92
  • София
Привет на всички, които пишат тук. Преди 9 дни (11.01.2011 г.) изгубих кучето си, мъжко, просто хукна след глутница с разгонена кучка и повече не го видях. Загубено е в района на читалището и парка на кв. Орландовци, като е възможно да се е придвижило в съседните квартали, че дори и по-надалеч. Кучето е на 11 години, има дълга светла козина, тежи 15-16 кг. Отговаря на името Мато. Ето и снимки на кучето:

Всеки ден обикалям квартала, обиколих и промишлената зона на Военна рампа, но от кучето няма и следа. Много съм тъжна, минават ми какви ли не мисли през главата...но се надявам някой да го види. Не знам дали е позволено да се оставят телефони за връзка тук, затова, ако някой го види нека ми пише на имейл duckata@gmail.com.

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 17:55 от dutci

# 93
Уникален красавец,дано скоро да се намери.  Sad Hug

# 94
Здравейте, темата е много хубава и интересна, аз много обичам кучетата и искам да си взема, за това се записвам, за да се "образовам" Simple Smile Много са ви хубави душичките  Hug  bouquet

# 95
  • Враца
Стискам палци да се намери по-скоро Мато  Praynig

# 96
  • Пловдив
dutci, пуснахте ли обяви в без дом и дог бг?
Стискам палци да откриете беглеца!

# 97
Дано се намери бързо кучето.Красавец е.
Чета ви,много сме заети покрай малките,вече прескачат колибата и излизат навън,но аз се притеснявам.Остъклена е терасата не е много студена,южна е.Бягат навсякъде,пързалят се,играят си заедно.Ето една снимка от тези дни:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs031.snc6/166115_19 … 408_7788325_n.jpg

# 98
  • Варна
dutci, трябва да се върне този красавец! Дръж ни в течение.

Пепито, чудни видрови опашки! Как върви осиновяването? Дано всички кученца си намерят хубави човеци. Laughing

# 99
Цитат на: кали 08

Пепито, чудни видрови опашки! Как върви осиновяването? Дано всички кученца си намерят хубави човеци. Laughing
[/quote

Ами не много добре,много се чудят,не ги разбирам или искаш куче да гледаш или не искаш.Звънят питат,чудят се,не мисля че е праблем заплащането,защото не е много.Ние не искаме да печелим пари,искаме да зарадваме хора,деца......Ние дадохме за нашата Зарка 400 лева преди 2 години,и продължаваме да се грижим за нея...
Някой искат без пари,ама те като нямат сега пари,утре с какво ще хранят кученцето ,с какво ще го зяведат на лекар,лекарства.....

# 100
 dutci,дано се намери,а може и сам да се върне.Да не са го прибрали в някой приют?Там проверявахте ли?

Пепи, уникални бонбончовци!

mariyka,нищо няма ,просто ми е интересно има ли и други като нас?Това не ме притеснява въобще,но си мислих че е от възрастта.

# 101
  • Варна
Пепито, права си. Ако сега вземат кученцето без пари няма да го ценят. Един вид - харизаха ни го. Преди време се занимавах с рейки и от там ми е тази мисъл.

Не е въпроса за печелене, а за оценяване.

# 102
  • sofia
Да покажа малко снимки на Дара -
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs773.ash1/166393_16 … 7247_783331_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs033.snc6/166393_16 … 248_8108345_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs773.ash1/166393_16 … 251_3181957_n.jpg
Расте диването с дни и въпреки че смени зъбите продължава да обожава да хапе  Mr. Green,
бигълска му работа.

# 103
КиФла,много е хубава Дара.Харесвам ги тези кучета.....

# 104
  • София
Момичета, благодаря на всички за милите думи - наистина е красавец Мато, много го харесват кучките:)
Пуснах обяви в Без дом, във форума на дог.бг и в един платен сайт за обяви. Обикалях Орландовци, Военна рампа, Бенковски, днес ходих и до гробищата...но нищо:( Обаждахме се в Екоравновесие - твърдят, че не са залавяли кучета скоро от квартала, но за всеки случай мисля утре да отида и до приюта в Сеславци. Вече не знам къде да го търся, сякаш се изпари това куче:( Минават ми все повече черни мисли из главата и имам чувството, че вече няма да се срещнем:(

Общи условия

Активация на акаунт