Любители на кучета-18

• 44 500
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Кифла ,Дара е голяма хубавица пък и най вече ми е и адашка! Hug

# 106
  Кифла , Дара е страхотна , много готина , ами те бигълите ак оне хапят и не играят кой кучета ще го павят  Crazy

dutci , Мато е много красив, дано , дано скоро пък да се срещнете  Praynig Praynig

# 107
  • Враца
darito_71, нашият булдог пишкаше като момиченце до година и половина някъде  Peace

Бигълката е много готина  Peace

dutci, искрено, искрено пожелавам да го откриете  Praynig Praynig Praynig

# 108
  • sofia
И аз много си я харесвам, нищо че ми изяде къщата и на детето всички панталони и блузи са с дупки като от гризач.
Хора как поддържате кучетата чисти в тая кал, мойта навън се търкаля по гръб и се върти на 360 градуса през глава и като се прибере уж има бяло ама няма, цялата е черна като коминочистач, трябва да я снимам да ви покажа в какъв вид се прибира. Принудих се да я къпя всеки ден с бебешки хипоалергенен шампоан. Иначе друг начин няма, завира се на децата по чаршафите в леглата и не мога да допусна да е неизкъпана. Тя излиза поне по 3 пъти на ден, даже в най големия студ обикаля парка по 2 часа. Не знам ако беше някоя дългокосместа порода дали бих се справила  ooooh!.

# 109
  • Варна
Оооох, иние имаме същия проблем с къпането. След всяка разходка къпя куче, мия цялостно баня, коридор (включително стените) и подсушавам килим...

# 110
# 111
Оооох, иние имаме същия проблем с къпането. След всяка разходка къпя куче, мия цялостно баня, коридор (включително стените) и подсушавам килим...
+ къпя и себе си!  Wink
И се дърпа като магаре, а иначе ако нямаме работа в банята, сама се насажда във ваната, като кучка в каручка.  Mr. Green
И не ми дава да й мия дупето, пази го. Twisted Evil
Вчера имаше кръв, днес пък няма, кажете, моля, какво да си мисля? newsm78
Хубавото поне е, че нямаме бездомни мъжкари много около нас, та разходките засега са спокойни. Praynig

Ох, уникални са. Heart Eyes
Няма да ги показвам на щерката, че и тя ще иска да си имаме бебета. ooooh!

# 112
  • Пловдив

Хах  Shocked аз съм пропуснала, че имате бебета, много са сладки, мама как е, има ли кърма, на колко са вече бебоците? Много съм любопитна  Blush Като гледам клипчетата, са като природно бедствие, щъкат на всякъде  Crazy

Snarky Chimpfanny , не разчитай въобще, че нямате наоколо мъжкари, най-лесно се губи разгонена женска, моят съвет е, да не я пуската изобщо без каишка докато е разгонена  Wink

Като ви чета, че ги къпете след всяка разходка, ми идва да богославям госпожица Бриджит, тя се прибира много рядко изцапана, само ако някое куче си е позволило да си метне лапите върху нея  Mr. Green Иначе мием само лапите след разходка!
Една жена с голдъни, им е купила  дъждобрани и казва, че много предпазвали от замърсяване!

# 113
  • Пловдив
Пепи, у вас е като във филма сто и един далматинци, много са сладурести бебоците Laughing
Кифла, вашата госпожица е голяма чаровница Simple Smile

# 114

Хах  Shocked аз съм пропуснала, че имате бебета, много са сладки, мама как е, има ли кърма, на колко са вече бебоците? Много съм любопитна  Blush Като гледам клипчетата, са като природно бедствие, щъкат на всякъде  Crazy

Snarky Chimpfanny , не разчитай въобще, че нямате наоколо мъжкари, най-лесно се губи разгонена женска, моят съвет е, да не я пуската изобщо без каишка докато е разгонена  Wink

Като ви чета, че ги къпете след всяка разходка, ми идва да богославям госпожица Бриджит, тя се прибира много рядко изцапана, само ако някое куче си е позволило да си метне лапите върху нея  Mr. Green Иначе мием само лапите след разходка!
Една жена с голдъни, им е купила  дъждобрани и казва, че много предпазвали от замърсяване!
Първо да споделя,че Зара винаги след разходка се прибира чиста,мием само лапите,сега и коремчето,че цицките й висят до земята........
Второ,радостта е голяма,но  грижите още по големи....
Имат къща голяма на терасата,Зара отдавна не спи при тях,спи си вкъщи както и през деня,кърми  ги само сутрин и вечер,отбиваме ги вече.Захранени бяха първо с кучешка-бебешка каша ,вече са на накиснати гранули,ядат като за световно,чувалите свършват.... бързо
Искат да дивеят,пуска ме ги и в къщи по малко.Имаме вече запазени другата седмица ще започнат да си ги вземат.Едно мъжко ще си оставим за нас,за мъжо служебно иска да го прави....Утре ще идват да гледат за още едно мъжко.....
Вече са на 35 дни,големи са бесове......Ако някой има въпроси ще отговарям.7 на брой са бандитите и 2 са бандитките....

# 115
Виоленза, аз я пуснах за последно онази вечер, като бяхме абсолютно сами на поляната и ме слушаше.
И то не да я пусна да си тича, ами й хвълях играчка, за да се застраховам, че вниманието й е отвлечено от мен. Laughing
Много й се тича, обаче мен много ме е страх. Tired И незнам как ще издържим близо месец така? ooooh! newsm78
Според вас дали да й купя спрей, с който да я пръскам или няма смисъл?
Гащи не обувам, цапа мноооого малко, но ако се засили ще я обзаведа с едни мои стари или ще купя. Mr. Green Иначе не й се яде много, пие си вода, иска си гушкане и е нещастна, това е.
А да, и пишка често-често. Tired

# 116
Ох,Пепи уникални са просто!Ние много искаме,но с две кучета и котки ще ми дойдемалко множко  Laughing
Кифла и твоята е голяма сладурана!
Много целувки  на всички кучовци и техните стопани!
Моля се Мато да се намери и скоро да се гушкате!

# 117
  • София
Здравейте момичета,
търся професинолен съвет относно кучешката агресия, проявявана към себеподобни.
Да ме насочите с координати към някой от София?
благодаря предварително

# 118
  • Враца
В какво се изразява агресията ?

Питам не защото ще ти препоръчам някой,
а защото и нашият булдог е доста агресивен към мъжки кучета  ooooh!

# 119
  • София
Ами то става въпрос за сетера, който осиновихме, много изстрадало куче, стреляно, слабо....
но същевременно много мило и възпитано в отношенията си с хора.
От седмица е с нас, първоначално ръмжеше на Виктор, но макар краткото време, вчера си играха в къщи и като че ли посвикват един с друг. Но навън положението не е такова. След първоначалното подушване следва ръмжене и нападане. Разбира се не го пускам без каишка и винаги съм нащрек, като кажа твърдо НЕ и се спира.
Искам да знам как адекватно да реагирам в подобни ситуации, дали времето ще му излекува лошотията или е нужна професионална помощ, е такива разни въпроси ми се въртят в главата. Искам да съм му полезна на милото момче, а не знам как.

Общи условия

Активация на акаунт