Любители на кучета-18

• 44 993
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте! bouquetАз съм Теди а това е нашата Чара

# 271
Ехаааа, Ева и Чара са прекрасни. Heart Eyes
Каринозавъра май вече не е разгонена, днес няма кръв, но ще изчакам още няколко дни преди да започна да я пускам, за се уверя. Flutter
Дали е възможно разгонването й да трае 2 седмици? newsm78

# 272
  • Пловдив
Ех, страхогни красаваци сте показали Grinning
Коконата с палтенцето е просто невероятна, чакам следващата серия снимки с нетърпение Grinning
Нел, Ева ми е кучето мечта, аз всъщност такова исках да си взема и въпреки, че съм безкрайно щастлива с моята въшка, сърцето ми се разтапя като видя английски булдог и няма да се откажа от тази си мечта Mr. Green Да ме имаш впредвид задължително ако имате бебета, не се шегувам Mr. Greenаз докато не направя зоологическа градина вкъщи няма да мирясам Mr. Green На колко месеца е Ева?
Добре дошли и на новите попълнения в нашите ведри редици  bouquet

# 273
Ева е на 1г.и 5 месеца , но тези снимки са от по - рано . Догодина живот и здраве ще имаме бебета  Hug

# 274
  • Враца
Хахахахха, 3-тата снимка на Ева  Joy Joy Joy

# 275
Много са сладки всички Hug..Обожавам всички кучета Crazy

# 276
Тъй, заради собствената си тъпотия, сега съм с бинтован пръст. Crazy ooooh!
Сутринта извиках Карина докато тя ядеше, тя пристигна ръмжейки, аз се скарах да не ми ръмжи, явно беше бая уплашена, защото се беше снишила. И скочи и ми разкъса малкия пръст. Имам обяснение за случилото се, много е гладна, защото сега яде ориз по малко, защото е с разстройство.
Сега пак ще обмислям какво да я правя, факт е, че ако аз не я закачам не реагира. Доколкото си спомням, скочи защото си поместих ръката. ooooh! не че я оправдава де.
В Пирогов бая се посмяхме, на докторите им беше бая забавно, като им казах, че голдън м е е ухапал така. Mr. Green

# 277
  Оххх , тази Карина , голяма бандитка е  Hug

Жужа , Ева и Чара , много красиви снимки  Heart Eyes  bouquet

Аз последните дни забелязвам , че на Рошко леко му пада козинката , като го чеша по гръбчето , дали е сезонно  newsm78

# 278
Момичета,видяхте ли това?
http://hitarpetar.bg/nahrani-kuche/

Деси,как е Джеси?
Купих от храната на Пурина със сьомга и ориз за козината,малко са големи гранулите,но си ги хапна младежа.

Добре дошли на Теди и Чара!
Ева е разкошна  Hug

# 279
  • Враца
Snarky Chimpfanny доста нормално го приемаш, твоя си работа, но аз лично не бих  Naughty
Още повече, когато отгеждам и малко дете.

# 280
  • Пловдив
Здравейте момичета, да споделя че и аз купих от пурината със сьомга, първоначално я яде нашата въшка, но сега два дни подред отказва, но си го обяснявам с това, че и допада, но не всеки ден и се яде риба / храната доста силно ухае на риба/ Mr. Green
Деси, аз също ви мисля Simple Smileкак е Джеска  Hug

# 281
Snarky Chimpfanny доста нормално го приемаш, твоя си работа, но аз лично не бих  Naughty
Ами да, защото аз я провокирах, тя ме предупреди, аз не обърнах внимание и го отнесох.
Не ми е лесно, защото се притеснявам, наистина.
Но пак повтарям, агресията й беше защитна според мен, пък и само към мен я проявява.
На детето е обяснено, че не трябва да я закача, когато тя се храни, а и напоследък аз го правя, когато детето или спи, или не се е прибрала още. Peace
НО то е ясно, продължаваме да работим още по-усърдно по този проблем, взела съм мерки. Praynig

# 282
Ами да, защото аз я провокирах, тя ме предупреди, аз не обърнах внимание и го отнесох.
Не ми е лесно, защото се притеснявам, наистина.
Но пак повтарям, агресията й беше защитна според мен, пък и само към мен я проявява.
На детето е обяснено, че не трябва да я закача, когато тя се храни, а и напоследък аз го правя, когато детето или спи, или не се е прибрала още. Peace
НО то е ясно, продължаваме да работим още по-усърдно по този проблем, взела съм мерки. Praynig
Кучето не трябва да проявява агресия към стопаните дори и когато се храни, защото който държи храната той командва парада.

# 283
  • Варна
Snarky Chimpfanny, колко голяма беше Карина когато я взехте? Има теория за "отпечатъка" при  кучетата. През първите 50 дни те запомнят всички живи същества, с които са обградени - кучета, хора, други животни - и никога не са агресивни към тези същества в отпечатъка.
От сигурно място ли я взехте? Необичайна е такава реакция, колкото и да е била гладна или разгонена.

# 284
Snarky Chimpfanny, колко голяма беше Карина когато я взехте? Има теория за "отпечатъка" при  кучетата. През първите 50 дни те запомнят всички живи същества, с които са обградени - кучета, хора, други животни - и никога не са агресивни към тези същества в отпечатъка.
От сигурно място ли я взехте? Необичайна е такава реакция, колкото и да е била гладна или разгонена.
Взехме я на 2 месеца и малко, не от сигурно място.  Confused
Да, знам, че не трябва да ръмжи никой от нас, но тя го прави само на мен.
Като цяло треньора ни, ми казва че аз съм виновната в случая. Това като черта може да се корегира, просто трябва време и търпение. Tired

Общи условия

Активация на акаунт