Гордата Аси - Магията, която нас завладя, а актьорите изстреля на върха -Тема 86

• 25 969
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Рина, браво на теб Peace, ти наистина вярваш че, Мурат се е оженил за голямата си любов! Винаги намираш разумни причини да оправдаеш поведението им! Явно моите очи не виждат това, което виждаш ти, или трябва да си преопределя критериите за "голяма любов"  Joy Joy Joy, защото за мен Мурат се е оженил по всякаква друга причина - обещание, влечение, съвест, насила, и т.н, но не и заради голямата, изпепеляваща, единствена и караща те да забравяш кой си любов! Мое мнение  Hug, не го налагам никому и приемам твоето  Hug

Елма, ами аз от не знам вече колко време само това слушам от устата на Мурат! Hug  Където седне където стане все за това говори - как и предложил, как много се обичат, как обичат да си седят в къщи двамата или да са сами сред природата...  Hug Hug Hug  Какво да правя- реших да повярвам на Мурат!  Peace  Защо да ме лъже човека!  newsm78

# 31
Цитат
Защо да ме лъже човека!

Щото ще става политик! Загрява човекът. Laughing

# 32
Цитат
А са на разстояние Мурат и съпруга от благоприличие- има къде да са мноооого близо!
Аха, да не настъпи дългото рокле, че тогава ще я търси надолу по стълбите. Laughing
Ринка, това с благо-приличието - ясно. Ама и стойката, и физиономията му едниии... много отсъстващи. Wink
Е, Кате, ние пък все търсим как да го захапем!  Joy Joy Joy Човекът си е припомнял наум думичките от изказването на галата / да не сбърка и да забрави някой на когото трябва да  благодари/ !

# 33
Цитат
А са на разстояние Мурат и съпруга от благоприличие- има къде да са мноооого близо!
Аха, да не настъпи дългото рокле, че тогава ще я търси надолу по стълбите. Laughing
Ринка, това с благо-приличието - ясно. Ама и стойката, и физиономията му едниии... много отсъстващи. Wink

Катя, взе ми думата от устата  hahaha hahaha, само като му гледам погледа на Мурат и кривата физиономия  Shocked Shocked ooooh! ooooh! ooooh!, можеше поне една усмивка да докара от благоприличие

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 15:48 от elma

# 34
Хапем го, Ринка, за да лъже по-убедително! Актьор е все пак. Трябва да направи лъжата по-истинска. Не се старае достатъчно.  Laughing

# 35
Цитат
Е, Кате, ние пък все търсим как да го захапем!  Joy Joy Joy Човекът си е припомнял наум думичките от изказването на галата / да не сбърка и да забрави някой на когото трябва да  благодари/ !

Как няма да го хапем ooooh! Вместо да рецитира едни и същи оди за жена си и да говори глупости ,по-добре да си замълчи Crossing Arms

# 36
Цитат
Защо да ме лъже човека!

Живота ми е показал, че това което се афишира шумно и показно, обикновено е въздух под налягане, и обикновено се прави с цел привличане на вниманието, отколкото с цел показване на истината! За човек, който не обича да се говори за личният му живот / негови, собствени думи/, прекалено много ни " демонстрира" своята любов!

# 37
# 38
# 39
Както го е стиснала,можеше и да удуши момчето преди края на снимките Joy

В една дуга темичка пак ни бяха взели на прицел ooooh! и коментираха,че сме издигнали Туба на пиедестал и сме обиждали всички останали ooooh! и най-вече Бурка...Еми не ми харесва изобщо какво да направя,да се насилвам ли Shocked за това дали е талантлива - идея си нямам Rolling Eyes освен за "Буря" и "Езел"(който си е гледан сериал) не знам къде още участва,ама май не са и много хитови проектите Thinking А за външния ѝ вид - без коментар Sick Не претендирам да съм Мис Прелест,но за мен красотата е абстрактно понятие и всеки си има свое тълкувание...

# 40
Цитат
В една дуга темичка пак ни бяха взели на прицел  и коментираха,че сме издигнали Туба на пиедестал и сме обиждали всички останали  и най-вече Бурка...Еми не ми харесва изобщо какво да направя,да се насилвам ли  за това дали е талантлива - идея си нямам  освен за "Буря" и "Езел"(който си е гледан сериал) не знам къде още участва,ама май не са и много хитови проектите  А за външния ѝ вид - без коментар  Не претендирам да съм Мис Прелест,но за мен красотата е абстрактно понятие и всеки си има свое тълкувание...

Бонобо, права си за красотата  Peace, но неприязънта ми към Бурчин няма нищо общо с външният и вид или способностите и на актриса Hug, не съм капацитет за да я съдя, но е факт че, не получава главни роли и не попада в класации, просто не е хитова и популярна актриса за да е звезда! Самият Юсуф Курчени / режисьорът на Буря и Попитай сърцето си, казва след финала на сериала, че ако е снимал нямо момиче, а не БТ, е щяло да бъде по добре............няма да коментирам тези думи, човекът е достатъчно доказано име в тези среди/ Това съм го писала вече, но да повторя отново :

Не приемам поради болната ревност на една жена, да се омаловажава двугодишният труд на цял екип от режисьори, сценаристи, актьори, техн. екипи и т.н. ! АСИ е достатъчно добър филм, за да е едвали не в забрава и де не смее никой да го споменава в Турция, да не се говори за него, да не се рекламира и т.н. самият факт, че баща и се опитва, като изтегля акциите си от съвместната фирма с Томрис, да прекрати продължението на филма, натиска върху Мурат, да не снима втори сезон..............., НЕ Е НОРМАЛНО, и всичко това заради глупостите на една жена, е идва ми в повече!!!!!!!! Живеем в 21 век в крайна сметка!!!!!!!!!!!

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 16:26 от elma

# 41
Цитат
В една дуга темичка пак ни бяха взели на прицел  и коментираха,че сме издигнали Туба на пиедестал и сме обиждали всички останали  и най-вече Бурка...
Вместо да ни благодаряТ, че покрай Мурат се сещаме и за нея?!!  Joy
Какви хора! Grinning
Та без нашите иронични коментари (алооо, иронията е интелигентен прийом за отрицание на нещо! Laughing), кой ще се сети за Бурча? Някой въобще забелязва ли присъствието й в "Езел"?  Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 16:18 от Catya

# 42
Цитат
В една дуга темичка пак ни бяха взели на прицел  и коментираха,че сме издигнали Туба на пиедестал и сме обиждали всички останали  и най-вече Бурка...
Вместо да ни благодаря, че покрай Мурат се сещаме и за нея?!!  Joy
Какви хора! Grinning
Та без нашите иронични коментари (алооо, иронията е интелигентен прийом за отрицание на нещо! Laughing), кой ще се сети за Бурча? Някой въобще забелязва ли присъствието й в "Езел"?  Mr. Green

Ааааааа, ние съвсем забравихче, че момичето е било лудо влюбено с Мурат! То се е омъжило по любов!  Peace
Пък и две звезди в едно семейство са много!  Naughty  Нали като се върне Мурат в къщи след тежък снимачен ден трябва и да му е чисто  newsm28, и цветно   ura , и сготвено  cook, и изгладено  1ironing... Няма да ходи с ризи с ръбове както в Аси!  Joy Joy Joy

# 43

Бонобо, права си за красотата  Peace, но неприязънта ми към Бурчин няма нищо общо с външният и вид или способностите и на актриса Hug, не съм капацитет за да я съдя, но е факт че, не получава главни роли и не попада в класации, просто не е хитова и популярна актриса за да е звезда! Самият Юсуф Курчени / режисьорът на Буря и Попитай сърцето си, казва след финала на сериала, че ако е снимал нямо момиче, а не БТ, е щяло да бъде по добре............няма да коментирам тези думи, човекът е достатъчно доказано име в тези среди/ Това съм го писала вече, но за повторя отново :

Не приемам поради болната ревност на една жена, да се омаловажава двугодишният труд на цял екип от режисьори, сценаристи, актьори, техн. екипи и т.н. ! АСИ е достатъчно добър филм, за да е едвали не в забрава и де не смее никой да го споменава в Турция, да не се говори за него, да не се рекламира и т.н. самият факт, че баща и се опитва, като изтегля акциите си от съвместната филма с Томрис, да прекрати продължението на филма, натиска върху Мурат, да не снима втори сезон..............., НЕ Е НОРМАЛНО, и всичко това заради глупостите на една жена, е идва ми в повече!!!!!!!! Живеем в 21 век в крайна сметка!!!!!!!!!!!

Аз съм човек който или харесва някого или не и понякога нямам обяснение защо...просто е така Peace а Бурка от момента ,в който я видях не ми хареса,а тогава дори не знаех всичките подробности,с които съм наясно днес.....
Това за режисьора дори не знам дали има нужда от коментар Thinking
А колкото до последния ти пасаж отново напълно подкрепям написаното от теб...не приемам разглезени момичета,които чакат тати да им свърше работата и вечно да е зад тях...само вмятам,че не съм сигурна дали всичко от нещата,които се изписаха за сериала са верни,но мълчанието на екипа ме навежда на подобна мисъл,защото идва един момент ,в който търпението ти свършва и отговаряш на нападките по твой адрес,колкото и да се говори ,че с мълчание най-много се наказва....
Отплеснах се,съжалявам Peace

# 44
Майко мила  - Бурчин домакиня!!!!!!!!!!!!! На татко детето, от рода Терзиоглу ?????????? Да чисти, пере, глади и т.н. Ринка, днес си си сложила ангелските крила!  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт