Китайски капсули - 7 /за отслабване и още нещо /

• 96 315
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!
Аз съм от тези, на които лида-та не помогна в отслабването.
И от тези, които опитват разни диети. Без очаквания ефект обаче.
Еееее, омръзна ми.
Да ме срещат хора и да споделят зад гърба ми, че съм "нещо надебеляла".
Ами и аз си го знам. И хич не ми е приятно.
Имам въпрос към вас и ще се радвам да ми помогнете.
Какво мислите за таблетките с черен пипер? Как ли се отразява термо ефекта? Имате ли преки наблюдения?

# 556
Привет, дами!
Много се радвам на положителните ви резултати. На мен днес ми е шести ден от началото на приема на Лидата. Вече почти нямам странични ефекти, като изключим повишената консумация на вода и това, че се събуждам в 5:30 - 6:00. Първите две нощи почти не мигнах, но сега е добре. Все още не съм се претеглила, но мисля, че съм свалила. Проблема ми е, че изобщо не ми се яде и насила хапвам по съвсем малко, но от този тип отслабване после може да кача сваленото много бързо, че и повече.  newsm78
Чакам с нетърпение да дойде вторник, за да видя какъв е резултата от първата седмица.

# 557
  • тук и там
Явно аз ще съм първата тук която ще пробва капсулите с пипера...Обещавам да докладвам!Дано да имат ефект -имам за сваляне 7-8 килограма ,Лида съм пила преди три години и имаше ефект но не свалих много килограми а по-скоро сантиметри-но  пък и не можех да спя от нея,та силно се надявам тези капсули да нямат толкова странични действия.

# 558
Здравейте момичета, аз още не съм мама, но искрено се надявам да ме приемете сред вас Simple Smile Записвам се по въпроса с капсулите с лют пипер La Jiao Shou Shen днес ги поръчах и утре трябва да пристигнат : ) Нареждам се редом до kaisia в поредния опит да стопим излишното и да споделим резултата .... ох само да не беше толкова много това дето е за стопяване  ooooh!

# 559
Здравейте мацки!Аз също тук съм нова,но гледам еч сте заформили яка темичка... Wink
Аз съм се съсредоточила след раждането върху себе си и съм се подложила на пълна промяна.....оправих косата,сега е ред и на дупето..и паласикте.Пия ЛиДа от около седмица и май наистина съм късметлийка /рискуавх и попаднах май на оригинална/-с два кг съм надору,това за мен си е постижение.Иначе от онези стр.ефекти за които чета тука при мен се случи само съхненето на устата и жаждата но точно след третия ден вече отминаха,глад не чувствам,но си хапвам помалко за да не ми е лошо и така.... ще ви следя и ще докладвам-успех на всички!

# 560
  • Варна
аз се нареждам да чакам инфо за пиперените хапчета Grinning

# 561
Аз бях започнала да пия нова версия на Мейзитанг, но от около седмица не съм пила, като цяло си стоя същите кг, но и тази няма да ги пия, ианче голям глад ме гонеше тука 2-3 дни, но е заради МЦ, който цъфна днес.... , така че надявам се след няколко дни хем да се чувствам по-добре, хем пак да съм си задържала кг-те. Peace

Иначе и аз бих пробвала хапчетата с пипер, за Лидата още се чудя ......

# 562
Пак аз.
Днес попаднах на реклама на Талия редукта. Тези хапчета също били със съдържание на черен пипер. Четох в този форум, но никой не се беше похвалил с отслабващ резултат.
И понеже съм решила, че явно на мен ми трябват хапчета, оставам с вас в очакване.

# 563
Добро утро, дами!
Време е да се похваля. За първата седмица откакто пия Лида съм свалила 3 кг.  newsm44 Остават ми още 4 кг., но с тях справянето ще е по-трудно.
Желая и на вас успех!

# 564
  • тук и там
Хайде,Galka-тъкмо ще сръвняваме резултати-дано да има такива де..Преди около 15 мин. изпих първото хапче!Поръчах си и термален гел Монида-пак с пипер,но още не е пристигнал-въобще пълна програма с пипер Laughing
Момичета-бъдете търпеливи и изчакайте да ви информирам за резултатите при мен-не бързайте да поръчвате,все пак и тези капсули  може да се окаже поредната глупост а не ми се ще да пълним гушите на хора възползващи се от желанието на други такива да отслабнат!Успех на всички китайки!  bouquet

# 565
kaisia ще се радвам да споределиш и за гела Монида, защото и него съм се чудила дали да си поръчвам  Peace айде успех! Дано да има ефект от всичките неща ! И успешна борба с излишните килограми на всички!

А нещо за това : http://lidapower.com/?page_id=61 , случайно попаднах на този сайт.

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 11:43 от Annett

# 566
 Simple Smile привет!
От пред 3часа съм във вашите редици. Вчера си поръчах Лида (старата формула) отwww.lidabg.net и днес в 11.00ч. бяха при мен.
Преди 5год. пих доста време Линдакса и бях постигнала страхотни резултати, но после я спряха от продажба. Не спирам да водя борба с гадните килограми. Опитвах какво ли не, но резултат никакъв. Миналата година си поръчах ЛИДА, пих около 2месеца, но тогава си мислех, че няма резултат, но явно, че е имало. Аз често прегрешавах вечер с алкохол, сладичко и т.н.. Имах доста странични ефекти - сухота в устата, безсъние, но най-гадно беше, че ми се възпалиха хемороидите.
И така от миналата есен ми костваха "неимоверни усилия" да достигна до 78кг. - чувствам се отвратително - нищо не ми става.
От пролетта се мъча на разделно хранене, япоснко чудо и т.н. Започнах да ходя на фитнес 2 пъти седмично, но ми е много трудно, защото моя апетит е огромен. Аз мога да ям постоянно  Sad
...Затова от днес съм Лида
Искам да попитам какви витамини точно пиете?....И толкова ли е грешно  вечер да се пие по 1 чаша бяло вино или бира?

bouquet БЛАГОДАРЯ предварително!

# 567
  • Велико Търново
Боже, боже!!!!plam4o , това твоето все едно аз съм го писала.
Ти колко си висока? Аз съм само 1.60.
Днес започнах ЛиДата от 78 кг-разбира се, че не мога да се понавям на тези килограми.От началото на годината се мъчих с детоксикация, зелева супа, да си подновя Дюкана и нищо трайно. Освен естетически мотиви вече имам и здравословни. И аз като теб мога да ям постоянно. Не мисля да прегрешавам с алкохол, но по-малко сладичко- защо не. Нали затова сме на хапчета, а не на диета.
Иначе изчетох почти всичко от старите теми. Нямам кой знае какви странични действия, само малко ми е отнесено и май апетита ми е понамалял.
Толкова ми се иска да се получи!!!

# 568
Боже, боже!!!!plam4o , това твоето все едно аз съм го писала.
Ти колко си висока? Аз съм само 1.60.
Днес започнах ЛиДата от 78 кг-разбира се, че не мога да се понавям на тези килограми.От началото на годината се мъчих с детоксикация, зелева супа, да си подновя Дюкана и нищо трайно. Освен естетически мотиви вече имам и здравословни. И аз като теб мога да ям постоянно. Не мисля да прегрешавам с алкохол, но по-малко сладичко- защо не. Нали затова сме на хапчета, а не на диета.
Иначе изчетох почти всичко от старите теми. Нямам кой знае какви странични действия, само малко ми е отнесено и май апетита ми е понамалял.
Толкова ми се иска да се получи!!!

Аз съм 167см., но съм се виждала 53кг. не съм хубава, но 61кг. изглеждам прекрасно

Много искам да успея този път!

# 569
kaisia ще се радвам да споределиш и за гела Монида, защото и него съм се чудила дали да си поръчвам  Peace айде успех! Дано да има ефект от всичките неща ! И успешна борба с излишните килограми на всички!

А нещо за това : http://lidapower.com/?page_id=61 , случайно попаднах на този сайт.

Това сигурно ще са нови хапчета за отслабване, ама аз от този сайт съм си вземала Лида и съм много доволна. Annett , ако ще си вземаш Super Slim плс да споделиш ефективно ли е

Общи условия

Активация на акаунт