Отговори
# 435
  • София
Благодаря за посрещането, момичета Simple Smile. В Младост 3 съм, green eyes Simple SmileДано сме си близо. Страхотна количка на страхотна цена видях преди малко Wink Със здраве да се ползва. Аз сега се боря да си сложа лентичка, но очевидно неуспешно.

# 436
И на мен по този метод ми се пада момиче  Laughing, но по китайския календар момче. Ще видим...

# 437
Стига бееее  #Crazy все момиче! Ще го връщам!  Joy

# 438
  • София
Като стана дума за таблици, календари и т.н, та да ви питам. Имате ли усещане за пола на детето, не предпочитанието, което предполагам всяка една от нас тайничко има, ами предчувствие един вид? Аз лично още веднага след процедурата започнах да мисля за бебето като за момче, а нямам никаква основателна причина за това Simple Smile

# 439
С първото бях сигурна, че е момче на 100%. Сега нямам никакво предчувствие.

# 440
с първата бременност бях сигурна че ще е момиче, на видео зона като ми казаха момче ми прилоша,не можех да повярвам. после на следващите 2 видео зона все питах, а отговора беше'' момче и още как".... сега си мисля за момче, но по календарите излиза момиче. бих била щастлива на ЗДРАВО бебче, без значение какво е. все си е моето гардже Grinning

# 441
angel5, съвсем сме съседки. И аз съм в Младост 3. Първият път нямах никакви предчувствия. Сега, обаче предчувствам, че ще е момче - ама то с тия календари май ми промиха мозъка.  Mr. Green

# 442
Не само, че всички таблици, календари и гледачки ми казват МОМИЧЕ, ами и ад така го чувствам. Вече почнах да гледам розови предмети, за да мога да свикна, да притръпна де се вика  Laughing

# 443
Аз и таткото имаме усещане за момиченце, а и повечето календари това показват! Най-важното е да е живо и здраво!!!

# 444
Аз имах невероятно вътрешно силно усещане от момента, в който разбрах че съм бременна, че детето е момиче. Бащата-също, и дори много бързо се разбрахме за име. И така до съвсем скоро си живях с това и дори при разговор за бебето се обръщаме към него по име  Laughing Обаче преди 2 седмици говорих с една позната, която роди преди 5 години и като и споделих това, тя ми каза как имала същото усещане, имала име, и не желаела да й кажат пола на детето, но дори пред доктора се обръщала към бебето с женското име и накрая човека й казал - "Абе мила, давай по-бързо с мъжкото име, щото по-сигурен отдавна не съм бил, че носиш момче". Приятелката ми каза, че след това е прекарала остатъка от бременността си в тиха депресия от разочарованието.....Така че аз спрях да отдавам значение на усещането си...но все още не коментираме с таткото нищо, което е мъжко  Naughty Тиха надежда му викам на това Praynig

# 445
Може ли да ми помогнете - как се добавя лентичка? Правя си я, но не мога да я добавя.

# 446
И аз с първата бременост имах усещането за момче, а излезе момиче!Сега според калкулаторите излиза момиче отново, но сега имам усещането пак за момче!Но на мъжо мн ще му дойде с 3 женички! Laughing

# 447
Дани, най-отгоре от Лентички си правиш лентичката и след това:
След като генерирате лентичка, трябва да копирате първия код (маркирате кода, кликвате с десен бутон и избирате Copy) и да го поставите в полето Подпис в профила Ви тук във форумите - т.е. да влезнете в , после от страницата с профила Ви да изберете линка Профил от колонката в ляво, да поставите (десен бутон и Paste) в полето Подпис кода и да потвърдите направената промяна чрез натискане на бутона Промени профила

# 448
Може ли да ми помогнете - как се добавя лентичка? Правя си я, но не мога да я добавя.

Иди в профил и я копирай в полето подпис.  Peace

# 449
Благодарение на Близу, кабелните оператори, почти нямам интернет  #Cussing out

Да се разпиша за днес преди да ми свърши нета:
 Hug Добре дошли на всикчи нови бъдещи мами  Hug

Честито за годежа   bouquet
 И да кажа, че утре съм на доктор, да стискате всички палци, защото ще разбера, ако някой не е стиксал!  Mr. Green

И да се оплача: Гърдите ме болят и вече ми писва  Crossing Arms
И да ви питам: Носите ли сутиен непрекъснато? Аз от както забременях първия път, не съм го сваляла моя. И трябва да се похваля, че гърдите ми изглеждат много по-добре от преди. И изобщо не са увиснали.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт