Отговори
# 600
Момичета, до довечера или поне до след час-два Mr. Green отивам да уча. Бебо ще се роди минимум доцент  Laughing Mr. Green

# 601
Уф, това със спането е направо ужасТно  Crossing Arms

На мен ми се доспива обикновено към 16:30 направо ставам гумена, а на всичкото отгоре съм и на работа, абе направо не е за разказване  Rolling Eyes

# 602
Аз се прибрах от двучасова разходка и пазаруване с детето, направо заспивам на фотьойла и хвърлям погледи с надежда да й се е доспало... но не. Сега има нови обувки и се упражнява да ги събува и да се мъчи да ми ги обуе на мен Laughing и така вече 20 пъти

# 603
  • София
Ето ни и нас Simple Smile Еййй, докато свърша всичко, което си бях запланувала за деня и приспя детенце, то станало 2 часа!

Всичко с бебенцето е добре, развива се нормално, има си носна костица и гънка на вратлето, които изглеждат съвсем нормално, макар че не сме ги мерили, докторката остави това удоволствие за д-р Марков  Laughing. Пораснало е, отговаря си на седмиците, главичката е даже малко напред. Мърдаше с ръчички много забавно. От главата до седалището е вече 44 мм.
Резултатите от цитонамазката и микробиологията са наред, нямам никакви гъби, въпреки, че имам течение. Много съм доволна и го отдавам изцяло на детоксикациите, които правих цяло лято и есен, чак като забременях се отказах, че много ми се разтреперва под лъжичката от глад. Ама като понавлезем по-напред в бременността пак ще ги подновявам, особено през късната пролет.

Ама мого пишете, бе мацки  Hug, не мога да ви изчета!

За покупките да кажа - аз ще купувам във всички случаи. Просто на сина ми купувах бодита с дълги ръкави и по-плътни гащеризончета със стъпалца, пък и той много хубаво си ги износваше. Не сме били претрупани с дрехи, а и той не растеше чак толкова бързо, така че си износваше повечето неща.

Обаче ще купувам дрехи с къс ръкав. Бебетата много бързо се претоплят, ние сме в южен апартамент, много топъл и слънчев, така че хич не мисля да изнежвам детенцето.

За количката вече казах. Ние купихме едно Джордани 3 в 1 за синчето. Много здрава и удобна количка се оказа, доволна съм, няма да я сменям. Има си и кош за новородено със система за проветряване  hahaha, едни дупки, които се отварят/затварят на дъното на коша, хубаво и удобно матраче, има кошница за кола, която може да се закачва на колелата на количката, има си и седяща версия за по-голямо дете, която пада до почти хоризонтална позиция. Единствения недостатък е, че е малко тясна в раменете и на по-едро детенце може да отеснее много бързо. Ние обаче сме дребни - всички в семейството.

За противогрипните средства - и аз съм постоянно под тревога, детнце е изложено на вируси, дано не му се закачат, че този грип е ужасен! И макар че органогенезата е вече свършила, пак си ме е страх от вдигане на висока температура. За това си правя ударни дози фреш от 1 грейпфруп, 1 портокал и 1 лимон. Слагам клеева тинктура по 1 капка за всяка година живот (за детето 2 капки, за мен 30 и...няма да казвам колко, че ме е срам  hahaha), плюс лъжичка мед с цветен прашец. Дано се предпазим, че е страшно!

За д-р Марков - аз се записах при него и за ранния скрининг и за втората ФМ. Даже днес звънях за втората морфология, за сега записват само до 25 март при него, ако седмиците ви 19-23 са по-нататък не сте закъснели. Първата бременност бях при него, много е сладкодумен, пита, подканва за въпроси, разказва, доволна съм! От доц. Вили Димитрова във Фемина също съм много доволна! Страхотен лекар е, но е малко директна, не заобикаля истината, не търси най-тактичния начин да съобщи фактите. Каквото вижда така си го съобщава. Това малко плаши повечето момичета и повечето негативни мнения за нея са тъкмо по този повод. Иначе съм чувала, че по отношение на техниката Марков е най-добре.

Браво на всички, които носят и днес добри новини от прегледи днес в темата! Много хубав и слънчев ден на всички, аз се просвам до детенце да подремна, че сутринта рано се засилихме към докторката, нали и кръв трябваше да давам.

# 604
Арианка, браво за хубавите новини, все така добре да се развива бебчо.
Ох, ако можеше и аз да се просна някъде.  smile3507

# 605
  • София
Арианка, браво за хубавите новини, все така добре да се развива бебчо.
Ох, ако можеше и аз да се просна някъде.  smile3507

Арианче, браво,мила   bouquet. За просването и аз подкрепям, ама освен на бюрото не виждам къде другаде newsm78.

# 606
ех аз пaк само работя от 17,00 съм при лекар

# 607
След като сготвихме и ние с бебешорката отиваме в страната на сънищата!

# 608
 Hug

Искам да се похваля и къде ако не тук! Simple Smile Днес вече не издържах и отидох на доктор да видим малкото мушмуроче. Което ме посрещна с отворена прегръдка на монитора  Simple Smile Биещо сърчице. Няма по-голямо чудо от това.
Като влязах в Тина Киркова днес ме налегнаха едни прекрасни спомени.
А татковците седнали в коридора на втория етаж бяха толкова сладки, горките. Simple Smile

Може ли и на мен фейса?

# 609
Maginty мнооооого хубаво, честито   Grinning

Момичета определено ви завиждам, щом ще си подремвате  Blush

# 610
SIMONA_S, благодаря за палчетата, мила  Hug
Поздравявам всички с добрите новини от прегледите.  bouquet

# 611
На мен също много ми се спи по това време на деня... и единствено кафенце с малко шоколадче ме оправя донякъде. Ако не бях на работа със сигурно щях да съм в хоризонтално положение (дятето е на ясла)...но уви.

Много се радвам на всички ви за добри новини днес  Hug .

# 612
Ариана,Maginty ,все такива новини до края да ни носите Hug
За дрямката,само на мен ли не ми се спи следобяда newsm78

# 613
  • До морето...
Симонка,незнам за теб ,ама и аз се присъединявам към групичката със спането...Такова нещо досега не ми се е случвало.  ooooh! Всеки следобед ,докато съм в почивка от 13-16 ч./на 4 часа работя/ и както си седя да разглеждам нещо на компютъра ,задрямвам и когато главата се люшне на една страна,се стряскам и ми става едно смотано и немога без да подремна дори и за половин час.И на мен сърцето ми в просъница понякога започва да бие по-ускорено,не е приятно,но ще търпя,не се оплаквам. Mr. Green Heart Eyes
А и м/у другото дайте и на мен този фейсбук..За какво става дума съм изпуснала нещо...
Прегръдки от мен Hug

# 614
При мен милички е трагично положението, направо ставам като гумена ако щете вярвайте, ужасно е направо ВСЕКИ ДЕН в 16:30  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт