Къде в Пловдив???-18

• 90 054
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря Ви,мили дами  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 106
Знаете ли къде по това време на годината мога да си дам килима за пране ?
Нашият го прахме в големите студове през ноември в тепавица Рай - http://tepavica-rai.com/ тук има техни координати.

# 107
Знаете ли къде по това време на годината мога да си дам килима за пране ?
Нашият го прахме в големите студове през ноември в тепавица Рай - http://tepavica-rai.com/ тук има техни координати.

Благодаря  Hug

# 108
  • Пловдив
Здравейте мами!Някой може ли да ми каже добра детска кухня в района около Братската могила и кога трябва да запиша децата?
Незнам дали тази е най-близката и колко е добра, но детска кухня има на Данаил Николаев, пада се някъде горе-долу на гърба на Штора поликлиника, след Ривиерата...

Другият вариант е Ясла 18 до ВИХВП. Не знам яслата до детска градина "Мирослава" дали има кухня, тя май ти е най-близо. Ясла 18 започват от 10 месеца, но поне 3-4 месеца по-рано трябва да подадеш молба.

# 109
от къде мога да намеря хавлиена кърпа и калъфки за възглавница  на Тинкърбел - Камбанката зън зън  Peace

# 110
от къде мога да намеря хавлиена кърпа и калъфки за възглавница  на Тинкърбел - Камбанката зън зън  Peace
За калъфка може да провериш в магазинчето за спално бельо срещу дома на младоженците. А също и в началото на Гластон, преди бившия Штъркел има магазин, който е зареден с неща на Дисни. Там има и хавлиени кърпи.

# 111
  • Пловдив
И аз с питанка - къде ремонтират сребро?

Пак питам  Grinning

violenza, микродермабразиото как се прави - по веднъж на седмица или?

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 10:34 от jul

# 112
  • Пловдив
И аз с питанка - къде ремонтират сребро?

Мисля, че всеки златар ремонтира и сребро.Например в кооперацията на ъгъла м-у Пере Тошев и Даме Груев /с-у бившия Син пазар/ на втория етаж има златарско ателие. Там продават и сребро. Предполагам, че няма да ти откажат ремонт.  Wink

# 113
  • Пловдив
За съжаление не е така. Навсякъде ремонтират злато, но почти никъде сребро.

# 114
Сребро ремонтират в Форум Тракия-Срещу главния вход се пада,ако не се лъжа и на пазара също ремонтират,поне там съм оставяла за ремонт!

# 115
  • Пловдив

violenza, микродермабразиото как се прави - по веднъж на седмица или?
От студиото ми казаха през  10дена, че е най-добрия вариант, но може за всяка кожа да е индивидуално Rolling Eyes
Сега пак имат промоция, която не е за испускане  Mr. Green
http://grabo.bg/plovdiv/beauty-derm-center-face-therapy-0v9b5

# 116
  • Пловдив
Аз съм оставяла сребро за ремонт на Отец Паисий, една малка будка е, някъде срещу арменското ресторантче, мисля че се падаше.

# 117
  • Пловдив
Ще пробвам на Отец Паисий, пък ако не става и в Тракия, благодаря  Peace

# 118
  • София / Пловдив
Аз съм оставяла сребро за ремонт на Отец Паисий, една малка будка е, някъде срещу арменското ресторантче, мисля че се падаше.

И аз съм давала сребро точно там, но преди няколко години беше, не знам дали работят още.

# 119
Момичета, къде в Тракия мога да си купя една флашка, че ми трябва спешно, а съм с малко дете и ми е трудно да търся по-далече?

Общи условия

Активация на акаунт