Къде в Пловдив???-18

• 90 040
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Виж и тези промоци - аз много ги харесвам
http://www.zadrujno.bg/Home.aspx

Но това е за София, нали?

# 136
  • Пловдив

violenza, микродермабразиото как се прави - по веднъж на седмица или?
От студиото ми казаха през  10дена, че е най-добрия вариант, но може за всяка кожа да е индивидуално Rolling Eyes
Сега пак имат промоция, която не е за испускане  Mr. Green
http://grabo.bg/plovdiv/beauty-derm-center-face-therapy-0v9b5
Ти посещавала ли си този център? Лекар или козметик прави процедурата? Извинявай за многото питанки  Laughing

Да, посещавам това студио, др.Тина Здравкова извършва процедурата !

Дали някъде мога да намеря живачен термометър, купих два електронни, но такива разлики ми дават, че хич им нямам доверие ooooh!

mamasvetla, имат и за Пловдив, най-горе на страницита се избира града, който те интересува Peace

# 137
  • Пловдив
violenza, миналата седмица докато пазарувах в аптеката жената преди мен искаше да купи живачен термометър. Казаха и, че нямат отдавна, тъй като са спрени от производство. Може би ще е най-лесно да вземеш от някой познат.

# 138
  • Пловдив

Дали някъде мога да намеря живачен термометър, купих два електронни, но такива разлики ми дават, че хич им нямам доверие ooooh!

никъде няма може би от 1 г
забранени са

от турция ми носят т.е страни,които не са в ЕС

# 139
  • Пловдив
Сещам се за Руския пазар, няма начин там да няма на някоя сергия. Но е доста далеч, не знам дал имаш възможност да отидеш чак до там.

# 140
  • Пловдив
Момичета влизам с два много различни въпроса Simple Smile
1. Какво е работното време на КАТ Пловдив?
2. От къде, мога да си купя пресни телешки кокали, нещо от сорта на джолан?

# 141
  • София / Пловдив
.....

От Била взимаме джолани. Има и един добре зареден с прясно месо магазин срещу Гранда, на "П.Д.Петков се пада", до детския ъглов магазин.

# 142
  • Пловдив
.....

От Била взимаме джолани. Има и един добре зареден с прясно месо магазин срещу Гранда, на "П.Д.Петков се пада", до детския ъглов магазин.

А, да, зная го този магазин. Купувала съм от там месо преди време. Ще отида да погледна. Благодаря ти!

# 143
  • Пловдив
Линката - магазина е Стефани /ако не се лъжа/ имат същия и до Събота пазара. Там има един дядо, който разфасова на място  Peace

# 144
  • Пловдив
То на събота пазар има няколко магазина, та се чудя точно кой  newsm78 Да не е този срещу църквата дето се пада между две магазинчета за 1 лев? Аз съм в Кичука така че Събота пазар ми е много удобно.

# 145
  • Пловдив
То на събота пазар има няколко магазина, та се чудя точно кой  newsm78 Да не е този срещу църквата дето се пада между две магазинчета за 1 лев? Аз съм в Кичука така че Събота пазар ми е много удобно.
Да това е магазина, а и с-у него онзи малкия със стълбичките също е техен. Майстора е там и разфасова на место. Ако го няма в единия магазин питай магазинерките  Wink

# 146
аз не бих пазарувала от тези магазини на Събота пазара.....попадах няколко пъти на старо месо или говеждо ми пробутваха за телешко.....

# 147
  • Пловдив
аз не бих пазарувала от тези магазини на Събота пазара.....попадах няколко пъти на старо месо или говеждо ми пробутваха за телешко.....
За Стефани ли говориш? Защото аз лично до сега не съм попадала на старо месо  newsm78 /но пък и признавам телешко не купувам/

# 148
  • Пловдив
мдаа, от това точно са ми опасенията  Cry
А някой за КАТ Пловдив знае ли с какво работно време са?

# 149
  • Пловдив

Аз също не вярвам на електроните и от аптека ми дадоха подобен на живачния, но не живачен, гледам на опаковката, че е произведен в Германия, пише VEDoECО

Общи условия

Активация на акаунт