Къде в Пловдив???-18

• 89 957
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Мами,къде в Пловдив(ж.к. Тракия) мога да намеря магазин за пчелни продукти(натурални)?Трябва ми пчелно млечице.
Мерси!

В Тракия - не знам.
 Но има едно магазинче до айсберга в кичука - собственикът е от Смолян и е производител  Peace

# 301
  • Пловдив
Във високия блок с/у католическия храм има магазин за здравословни  храни и билки. Мисля ,че там има.Ако ти е удобно ,можеш да провериш.

# 302
Някой знае ли кога ще отварят Кауфланд и Лидл в Кичука?

# 303
  • Пловдив
Някой знае ли кога ще отварят Кауфланд и Лидл в Кичука?
Когато пигах охраната казаха Февруари. Не знам обаче може ли да е достоверна тази информация  Wink

# 304
Търся хубаво кашмирено мъжко палто. Някой знае ли къде?

# 305
  • Пловдив
Момичета, някой знае ли дали в Lc Waikiki в МОЛ Галерия има още намаление?
Децата са болни и не ми се ходи напразно.

# 306
   Момичета имате ли представа колко взима доктор Йончев за секцио ако се направи уговорка с него? Питах и в Белия списък , но не получих отговор. Някой има скорошни впечатления моля да сподели.

# 307

Има намаления , но има изчерпана номерация

# 308
  • София / Пловдив

Има.
Снощи купихме панталон, блуза и пуловер за общо 30-тина лева  Laughing

# 309
   Момичета имате ли представа колко взима доктор Йончев за секцио ако се направи уговорка с него? Питах и в Белия списък , но не получих отговор. Някой има скорошни впечатления моля да сподели.
На така зададен въпрос едва ли ще получиш отговор. Не е ли подобре да разговаряш със доктора лично? - Все пак това е форум  newsm78

# 310
  • Пловдив
На така зададен въпрос едва ли ще получиш отговор. Не е ли подобре да разговаряш със доктора лично? - Все пак това е форум  newsm78

е защо да не получи отговоро и то верен Wink
ако някой е бил наскоро опериран,ще пише

и да това е форум,но тя не пита за диагноза-става въпрос просто за финикийските знаци

# 311
Момичета, дайте ми координати на добър педиатър - не е задължително да работи със ЗК ... че нашто педи за пореден път ме ядоса и вече ще я .... #2gunfire

# 312
  • Пловдив
Аз съм много доволна от нашата докторка,казва се д-р Пеева и работи с касата,тел и е 0878924767  bouquet

# 313
  • Пловдив
С две ръце препоръчвам д-р Диана Милчева.Има кабинет на Сава Муткуров и работи със ЗК.Няма претупване при нея, ще ти обърне внимание при всички положения.Ако искаш тел., мога да ти го пратя на лични. Peace

# 314
  • София / Пловдив
Момичета, дайте ми координати на добър педиатър - не е задължително да работи със ЗК ... че нашто педи за пореден път ме ядоса и вече ще я .... #2gunfire

За кой район на града питаш?

По това време лични лекари много трудно се сменят, май варианта ти е само на частно, пък юни да търсиш и по Каса.

Общи условия

Активация на акаунт