Къде в Пловдив???-18

• 89 941
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Някой знае ли кога ще отварят Кауфланд и Лидл в Кичука?
за Лидлл знам на 03.02 в 8 часа http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index.htm Кауфланд предполагам и те скоро  Peace
благодаря:)

# 331
  Момичета ,моля препоръчайте ми добър УНГ специалист ,проблемът ми е неврит на слуховия нерв .Вече се лекувам 20 дни при др Марков безуспешно  Sad и съответно искам второ мнение .Чудя се между няколко имена ,за които прочетох в стари теми ,но ще се радвам да чуя и вашето мнение.  Heart Eyes

ПП Пуснах мнението си и в темата за белия списък за Пловдив ,но се надявам тук да го видят още хора.

# 332
доктор Христо Петров или доктор Крема...

# 333
  • Пловдив
запис  Peace

# 334
  • Пловдив
Д-р Николов Peace

# 335

Аз пък ще помоля да ме насочите къде да наравя пъзел от снимка, за колко време става и каква е цената. В сайтовете които изрових мин. срока за доставка е 4 раб. дни, а ми трябва за вторник. Благодаря предварително   bouquet

Фотото в Подлеза на Тримона.

Благодаря Hug, а в Кичука или Смирненски, или някакъв мейл/тел. на този в подлеза?

# 336
Има ли още намаления в МОЛ-а ... по-специално ме интересува Калиопе.

Има, има:) Намаленията са си с пълна сила все още.

# 337
# 338
  Момичета ,моля препоръчайте ми добър УНГ специалист ,проблемът ми е неврит на слуховия нерв .Вече се лекувам 20 дни при др Марков безуспешно  Sad и съответно искам второ мнение .Чудя се между няколко имена ,за които прочетох в стари теми ,но ще се радвам да чуя и вашето мнение.  Heart Eyes

ПП Пуснах мнението си и в темата за белия списък за Пловдив ,но се надявам тук да го видят още хора.
Д-р Лили МИлинич.
 МЦ" Хипократ" , срещу х.-л "С. Петербург" - регистратура и личен 0888585778. След като направиш консултация с нея, ще забравиш за проблема си. Успех!!!!  bouquet

# 339
  • Пловдив

Д-р Должиков - работи в Пълмед и ДКЦ V. Ако са ти необходими координати, ще ти пиша ЛС Simple Smile

# 340
Има ли още намаления в МОЛ-а ... по-специално ме интересува Калиопе.

Има, има:) Намаленията са си с пълна сила все още.

Супер, като се е пооправим тия дни от грипа ... отиваме.

# 341
Здравейте!Някой може ли да ми каже къде мога да намеря голяма чанта за количка за близнаци,че тези които съм видяла не стават за нашата количка.Всички са с къси дръжки и не ми вършат работа. newsm78И да питам още нещо някой има ли инфо кога ще има Деавит на пазара?

# 342
  • Майничка
Най-вероятно ще удължат грипната ваканция до края на седмицата.

# 343
  • Пловдив

Давам под наем апартамент до х-л Ленинград. Информация на лични  Peace

# 344
  • Пловдив
Най-вероятно ще удължат грипната ваканция до края на седмицата.

Официално: Пловдив с удължена грипна ваканция

http://news.plovdiv24.bg/226077.html

Общи условия

Активация на акаунт