Къде в Пловдив???-18

• 89 919
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Здравейте момичета, от къде да си купя кошничка за варене на пара-на зеленчуци и други.
Имах една хубава, но малките я ползваха за летяща чиния и... Crazy

В Кауфланд в Тракия гледах около 16лв беше , инкоксова която се разтваря според големината на тенжерата.

# 376
Здравейте момичета, от къде да си купя кошничка за варене на пара-на зеленчуци и други.

В Кауфланд в Тракия гледах около 16лв беше , инкоксова която се разтваря според големината на тенжерата.

Ей, благодаря ти от сърце, на една крачка ми е!:)

# 377
Момичета, освен в Тотал спорт, къде другаде в Пловдив има часове по пилатес?
Впечатления, подробности?

Благодаря:)

# 378
Здравейте!
Имам малко нужда от помощ:
От къде мога да купя външни блиндирани врати. Цена: около 380-400 лв. ( с монтаж).
Досега съм проверила магазина до "Даяна" срещу Пощата, един магазин на Байкал.
Тръгвам днес на обиколка за оглед Simple Smile.

# 379
  • Пловдив
Здравейте!
Имам малко нужда от помощ:
От къде мога да купя външни блиндирани врати. Цена: около 380-400 лв. ( с монтаж).
Досега съм проверила магазина до "Даяна" срещу Пощата, един магазин на Байкал.
Тръгвам днес на обиколка за оглед Simple Smile.

на тази цена китайките от практикер,баумакс и т.н хипермаркети-не са лоши въпреки всичко

# 380

В "Аеробик студио М" на гърба на кино "Фламинго" има часове по Пилатес>
Аз ходя там на тае-бо при Дани и след като свършим веднага започва "Пилатес" при Мариана и според броя на участничките  всеки път ( около 20 ) предполагам, че е добра.
Ако те интересува повече мога да видя днес, кога има часове освен понеделник и сряда следобед.
Входът е 4 лв.Има и месечна карта.

# 381
  • Пловдив
мацки, от къде мога да си купя такова чудо. питала съм на няколко места , ама тц

http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … ;products_id=2195
От Карфур си взех преди няколко седмици, на Факелман, 2-3 лв струваше.

# 382

В "Аеробик студио М" на гърба на кино "Фламинго" има часове по Пилатес>
Аз ходя там на тае-бо при Дани и след като свършим веднага започва "Пилатес" при Мариана и според броя на участничките  всеки път ( около 20 ) предполагам, че е добра.
Ако те интересува повече мога да видя днес, кога има часове освен понеделник и сряда следобед.
Входът е 4 лв.Има и месечна карта.

Много ти благодаря:) Ако не намеря накъде по-близо /че съм от Тракия и ми идва малко далече/, ще пиша на лични, още веднъж благодаря:)

# 383
В магазина, който е в Мол Галерия точно до входа имаше за различни големини тенджери

# 384
  • Пловдив
Някой по назад в темата питаше за сок от червени боровинки.
Преди малко видях сушени червени боровинки в Пени в Тракия. Може би могат да се сварят и да се направи сок. Ще излъжа за цената, но не бяха повече от 2-3 лв.  Между другото щанда беше зареден много добре със сурови и печени ядки, както и сушени плодове.

Миналия ден разгледах и щанда на ДМ, имаше сок от червени боровинки, но цената беше над 7лв. за 1 литър.

# 385
  • Пловдив
Здравейте,
търся координати на магазина за дървени играчки срещу Мармалад или поне работно време!

# 386
какво ти трябва?
преди 2 дни видях целия асортимент и мога да ти кажа дали го има, поне ще се опитам

# 387
  • Пловдив
какво ти трябва?
преди 2 дни видях целия асортимент и мога да ти кажа дали го има, поне ще се опитам

Подарък за дете на 4 години.

# 388
  • Хасково
Здравейте,малко не на място,но някой има ли отзиви за този учебен център http://grabo.bg/plovdiv/nauchi-nov-ezik-s-50-otstapka-v-ucheben- … tar-terra-0b7b6m8    или за този http://linguamundi.org/grafik_plovdiv.html bouquet

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 22:11 от Ivayla_

# 389
  • Пловдив
За Lingua Mundi мога да кажа само хубави неща. Изкарах няколко нива при тях, включително за сертификат(с успешно положен изпит). Много съм доволна. Прекъснах поради липса на време, но смятам скоро да поправя грешката си и да изкарам курс за следващ сертификат отново при тях! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт