Къде в Пловдив???-18

• 89 909
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Аз имам приятели, които са доволни от  Lingua Mundi  Wink

# 391
Здравейте,
търся координати на магазина за дървени играчки срещу Мармалад или поне работно време!
За кординати на магазина не мога да помогна , но утре при първа възможност ще ти изпратя кординати на производителя.

# 392
  • София / Пловдив

Къде в Тракия има млекомат?

# 393
Подарък за дете на 4 години.

ще трябва да отидеш на място
ако е момиче - има голяма къща за кукли, гардеробчета и легълца за бебета
за момчета - може би ще има някакво превозно средство, но сега не се сещам
може би няма вносители или не знам какъв е проблема, но ми се видя с много ограничен асортимент /може пък аз да очаквах твърде много, никога не съм била там преди/

# 394
  • ПЛОВДИВ

Млекомат в Тракия съм виждала до строителния магазин на хлебозавода където е стария зеленчуков пазар. Като тръгнеш по посока Детски свят от ляво. Дано да не се го махнали, че съм го виждала преди 1/2 месеца.

# 395
  • София / Пловдив
Мерси  Hug

# 396
Аз мисля, че магазинчето с дървени работи си е на конкретен български производител. Продават само тяхни неща.
Освен играчките, които са изброени, се сещам и за разни магазински неща- касов апарат, сергия, плодове и зеленчуци. Имаше и дървени инструменти.
Преди време бях мернала и едно магазинче с дървени работа на Железарска, но не знам дали още е там.

# 397
  • Пловдив
Някой има ли идея,къде свалят запис от тези малките касети/лентови/ от камерите/видео образ/ на компак диск ? newsm78

# 398
  • Пловдив

Млекомат в Тракия съм виждала до строителния магазин на хлебозавода където е стария зеленчуков пазар. Като тръгнеш по посока Детски свят от ляво. Дано да не се го махнали, че съм го виждала преди 1/2 месеца.

там е,но какво представлява Rolling Eyes пускаш монета и кравата ти дава мляко ли  Laughing

# 399
  • Пловдив
Някой има ли идея,къде свалят запис от тези малките касети/лентови/ от камерите/видео образ/ на компак диск ? newsm78

Преди време предлагаха такава услуга в Дома на техниката - като влезеш, се падаше веднага в дясно. Ходила съм там преди две години и не знам дали все още е там това момче. Офисът предлагаше и разни плакати. Иначе долу под Дома, на самата улица "Гладстон" има копирен център и съм виждала реклама, че прехвърлят неща от касети на диск

# 400
  • Пловдив

Преди време предлагаха такава услуга в Дома на техниката - като влезеш, се падаше веднага в дясно. Ходила съм там преди две години и не знам дали все още е там това момче. Офисът предлагаше и разни плакати. Иначе долу под Дома, на самата улица "Гладстон" има копирен център и съм виждала реклама, че прехвърлят неща от касети на диск

Също така в почти всяко фото вече предлагат тази услуга. Мисля, че цената е около 10лв/час запис. Въпроса е колко имаш да прехвърляш и дали не е по-евтино да си вземеш тв-тунер за компютъра (поне при нас тв-тунера печели Laughing)

# 401
  • София / Пловдив

Млекомат в Тракия съм виждала до строителния магазин ....

там е,но какво представлява Rolling Eyes пускаш монета и кравата ти дава мляко ли  Laughing

Нещо подобно  Laughing
Предимството е, че млякото е проверено, преди да се закачи цистерната за апарата се взимат проби и се изследва. Другият + е цената.

# 402
  • Пловдив
Аз понякога купувам от една цистерна-камион от някаква хисарска мандра. Човека го точи директно в нови пластмасови бутилки (които се заплащат допълнително) и ги запечатва. Понеделник, сряда и петък следобяд е на пазара на бившия ресторант Хоризонт в Кичука. Доколкото видях, ходи и на понеделник пазара и на събота пазара.

# 403
Здравейте момичета!Някой може ли да ми каже къде мога да намеря голяма чанта за количка за близнаци,че тези които съм видяла не стават за нашата количка.Всички са с къси дръжки и не ми вършат работа. И да питам още нещо някой има ли инфо кога ще има Деавит на пазара?

# 404
Момичета извинете ме ,но имам спешно питане: къде в Пловдив има обществена пералня?

Общи условия

Активация на акаунт