Къде в Пловдив???-18

• 89 846
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Трапезица, само курсове по англ. ли предлагат? А друг език?
Не успях да видя в сайта...

# 586
  • Майничка
Не помня дали питах,но пак ще попитам.Знаете ли къде мога да намеря машинно масло?Трябва ми за смазване на ролетна щора.

В оръжейните магазини има един спрей, оръжейна смазка, към него има прикрепен накрайник като сламка за по-малки повърхности, също ще ти свърши работа.

# 587
  • Майничка
А, къде е това училище?
Иначе на една пресечка на Петко Д, Петков (първата след Капитан Райчо в посока Св, Петка) има една сладкарска работилница. Изработват си там нещата и чух, че били качествени. Май повече е за поръчки, но има и разни неща, които можеш да си вземеш веднага. Все се каня да влезна да видя какво предлагат Simple Smile

Жени, "Алеко Константинов" е като тръгнеш от гърба на "Сентрал парк" в парка, така че Турското посолство и Дома на техниката да ти останат отляво, пресичаш Гладстон и вървиш все напред по уличката, училището е накрая.

Сладкарската работилница в пресечката на П.Д.Петков е точно "Ванила Подс", за която писах по-горе.

# 588
...хм басейна на Гребната едва ли е подходящ за бебета.....водата винаги е студена.....а и в близките две години не съм съзряла бебета newsm78 newsm78 newsm78
Ами то бебетата не плували в голям басейн, това обясняваше тя, че при нас няма условия, защото е по-дълбок басейна....

# 589
А, къде е това училище?
Иначе на една пресечка на Петко Д, Петков (първата след Капитан Райчо в посока Св, Петка) има една сладкарска работилница. Изработват си там нещата и чух, че били качествени. Май повече е за поръчки, но има и разни неща, които можеш да си вземеш веднага. Все се каня да влезна да видя какво предлагат Simple Smile

Жени, "Алеко Константинов" е като тръгнеш от гърба на "Сентрал парк" в парка, така че Турското посолство и Дома на техниката да ти останат отляво, пресичаш Гладстон и вървиш все напред по уличката, училището е накрая.

Сладкарската работилница в пресечката на П.Д.Петков е точно "Ванила Подс", за която писах по-горе.
училището е точ1но до Пожарната Peace

# 590
Къде в Пловдив е магазина на TCM?

# 591
  • ПЛОВДИВ
Къде в Пловдив е магазина на TCM?
Има един на Кукленско шосе зад хотел "Родопи".

# 592
  • Пловдив
сподели къде по-точно до Алекото да очакваме тази сладкарничка и кога евентуално.Интересно ми е кой храбрец се е престрашил да отвори в тия времена.Определено градът има нужда от нещо такова.

Пада се на площадчето, от ляво  на Антим1, преди да започне изкачването, стъклата са налепени с червено фолио с една мадама, сега обаче не се сещам името,  беше нещо с Ла...утре ще погледна проекта и ще пиша, а относно кога ще отвори, нямам представа за това, ти честичко минаваш от там поглеждай и ни информирай   bouquet

Днес в Лерото много ме ядосаха, харесах си няколко неща от намалените и на касата не искаха да ми приемат ваучерите, попитах ги какво общо това, закупени са за същата стойност, девойката не можа да се аргументира, взех само половината неща, днес не приемали ваучери и точка, утре пак трябва да ходя до там ooooh!

# 593

Дайте идея къде продават конструктори, от тези с металните елементи за слобяване, обиколих Джъмбо, Метро, Хиполенда и няма!
[/quote]

Ако се сещам за правилното нещо, а именно метални части, които се сглобяват с болтчета-видях такива в Хиполенд-ама сигурно не е това щом си ходила.Нещо такова виддях аз там: http://urban-life.info/17/18/131.html
Намираше се до Леготата точно-даже ги загледах за моя голям малчуган:)
А ако търсиш друго-пусни някоя снимка да се ориентирам, че скоро обикалях всички магазини за играчки:)

# 594
  • Пловдив
Метални конструктори със сигурност има и в Метро, скоро купувах от там за подарък.

# 595
  • Пловдив
Търся ей такива конструктори търся :
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51vjP45eNKL.jpg
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTuxzGWvvSwA5xBt3kQQFjC7 … VJinhjGAvqQbYIZTe

bugaboo
  от кое Метро си купувала и кога, че аз миналата седмица проверявах и нямаше Rolling Eyes

# 596
  • София
Някой посети ли вече магазина с разпродажбата на дрешки БГ БЕБЕ? Имат ли долнища с размер 122, че да не се разхождам напразно до там? Иначе тяхната марка са супер, но само бебешка номерация предлагаха преди.

# 597
Трапезица, само курсове по англ. ли предлагат? А друг език?
Не успях да видя в сайта...
Бенджи,английския е различни нива.Казаха,че и немски организират,но по-трудно се събира група.Иначе имат и безплатни разговорни сбирки ( с англичани,германци) по различно време.За сега ми казаха,че вторник вечер имат безплатен разговорен английски.
А за курсовете 50 лв си е повече от добра цена за 40 часа.

На 20-ти ( неделя) от 11.00 до 16.00 Ще има курс по ТЕС в Пловдив,цена 50 лв ( справка форума на Иван)  Peace

# 598
Момичета моля Ви помагайте спешно,
търся телефона на фото Окото,което се намира в подлеза на Тримонциум. Също така , ако някой може да ми даде актуален телефон на фото студио Пинк, че спешно търся пъзели от снимка, а за там се сещам да правят!

Много ми е спешно, вярвам, че и този път ще ме спасите! Simple Smile

# 599
Violenza, на много места при такива промоции и големи намаления ваучерите на важат, друг въпрос е, че това би трябвало да е упоменато на самия ваучер Peace Иначе промоцията си беше супер, вчера пак наминах за още една покупка, определно си заслужаваше разкарването Grinning

Общи условия

Активация на акаунт