Къде в Пловдив???-18

• 89 808
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • гр.Пловдив
 Айде и аз да се включа с питанка за ам-ам. Вчера с милото решихме да идем в Маската, че правеха едно време една страшно огромна мелба. И вчера след работа тръгнахме - но .... Макста я нямаше.... пак ли са се преместели... Първо беше на Петко Д. Петков, на мястото на Верди, после до Ленинград, на Самара 13, а сегаа ....

а също така приемем и идеи за вкусни сладоледени изкушения

# 616
  • Майничка
Айде и аз да се включа с питанка за ам-ам. Вчера с милото решихме да идем в Маската, че правеха едно време една страшно огромна мелба. И вчера след работа тръгнахме - но .... Макста я нямаше.... пак ли са се преместели... Първо беше на Петко Д. Петков, на мястото на Верди, после до Ленинград, на Самара 13, а сегаа ....

а също така приемем и идеи за вкусни сладоледени изкушения

Няма я вече Маската, близо от 2 години. Собственичката се пренасочи към друг бизнес, сега има бутици за френски дрехи до арменското кафене на "Отец Паисий" и в София.

Най-вкусните сладоледи за мен са в турското кафе на Пешеходния мост и италианските в кафенето на "Лавеле" (горе-долу с/у писоарите в градината), само че последните сега не зареждат, сякаш. Преди същите имаше и до "Душо Хаджидеков", но вече затвориха.

# 617
  • Пловдив
Момичета, къде в града мога да намеря "Шведка горчивка" ?

# 618
  • Майничка
В аптеките. Последно купувах от бившата билкова, до кръстовището на Тримонциум.

# 619

Харесвам бонбоните им.
Няма да се разочароваш.

# 620
  • Пловдив
Момичета здравейте и поздравления за хубавата тема   bouquet
Записвам се да ви следя и да попитам нещо - къде мога да намеря евтини магнити за пердета.
И другото - трябва ми зелен килим /ябълково зелено или почти като това на скайпа/ от тези, които са дългокосмести- http://www.como.bg/carpet/carpets/r-chno-vr-zvan-kilim-toni-7695.html.
Ако сте виждали някъде помагайте  Tired

# 621
  • Пловдив
violenza, същия конструктор купих, но на друга фирма от Метро до Галерията. Обаче май не е толкова скоро, преди около месец май беше. На рафтовете, където е легото и разни други конструктори, но случайно го изчоплих.
Ох, моля ви, спрете с тия сладкарници, сладоледи и бонбони, че ще се удавя в лиги. Отделно, че от толкова изкушения, никога няма да отслабна, никога  Tired

# 622
  • Пловдив
Къде мога да питам за качеството на интернет-а предлаган от Булсатком?Ако си има подобна тема,моля... Peace

# 623
  • Пловдив
........

Най-вкусните сладоледи за мен са в турското кафе на Пешеходния мост и италианските в кафенето на "Лавеле" (горе-долу с/у писоарите в градината), само че последните сега не зареждат, сякаш. Преди същите имаше и до "Душо Хаджидеков", но вече затвориха.

Допълвам списъка с италианския домашен сладолед на гърба на Общината (продават и за вкъщи)  Grinning

Момичета, какво сте се отплеснали с торти и сладоледи, някои сме на диета  Crazy bugaboo, дай да си говорим за фитнеси и масажи  Laughing

# 624
  • гр.Пловдив
  Уфффф, ами и аз уж все искам да отслабвам, но мнооого, ама много ми се е прияло сладолед и тва си е.

Това на моста, ако е на самия мост предполагам, че няма да имам проблем с откриването му, но това зад общината, може ли малко по подробно инфо - име, точно място и тнт

# 625
  • Пловдив
Ох, добре спираме със сладките изкушения  Mr. Green, но аз утре ще прегреша Crazy

Който иска да се раздвижва:

http://bg.kolektiva.net/plovdiv/

# 626
  • Майничка
Jul, или говорим за едни и същи, или съм в грешка, че уличката зад Общината е "Лавеле". Laughing

# 627
  • Пловдив
............................

Там сме, ама не от 17ч.  Grinning

gargamela, баш Лавеле си е, аз нещо си мислех, че ти говориш за онова в края на Опълченска (което май вече го няма) Grinning

# 628
............................

Там сме, ама не от 17ч.  Grinning

gargamela, баш Лавеле си е, аз нещо си мислех, че ти говориш за онова в края на Опълченска (което май вече го няма) Grinning
Офертата не е ли само от 17?

# 629

Ох, моля ви, спрете с тия сладкарници, сладоледи и бонбони, че ще се удавя в лиги. Отделно, че от толкова изкушения, никога няма да отслабна, никога  Tired

Laughing Joy Laughing Joy Laughing hahaha Joy Laughing
 Laughing hahaha hahaha hahaha

Ох, тръшнах се от смях, и аз съм така, а на мен ми предстои 3 дневен детокс само на сокове, та тия ми ти сладоледи, бонбони и т.н. ЛОЛ:)))))))))))

Violenza, благодаря:)

Общи условия

Активация на акаунт