Къде в Пловдив???-18

• 89 795
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
...
Офертата не е ли само от 17?
Офертата е за 17, ама може да се ходи и в другите часове на студиото, ако си имаш карта за тях  Grinning
MiaMIa, какъв детокс на сокове, зима иде пак, режи сланината  Twisted Evil (сори, ама не се сдържах hahaha)

# 631
  • Пловдив

Laughing Joy Laughing Joy Laughing hahaha Joy Laughing
 Laughing hahaha hahaha hahaha

Ох, тръшнах се от смях, и аз съм така, а на мен ми предстои 3 дневен детокс само на сокове, та тия ми ти сладоледи, бонбони и т.н. ЛОЛ:)))))))))))

Violenza, благодаря:)

На вас ви е смешно, а на мен бавно, но сигурно почва да ми се плаче. Оправдавам се, че кърмя и не мога да пазя диети, но всъщност основно мисля какво сладко да похапна  Blush Благодарение на вас имам цели за разходки с количката - от сладкарница на сладкарница, от сладолед на бонбони, стимул за движение един вид  Flutter

# 632
Хайде момичета, бъдете така добри и пак помогнете! Hug
Спешно ми трябва ел.техник, но не такъв, който да се опита да ми "одреже главата", /както бе казала Каспър на предишно мое питане за майстори/ и се оказа абсолютно права .
Не мисля, че цената на труда трябва да зависи не от сложността, а от местоположението на обекта и от неговото предназначение.
Днес се сбогувах с няколко "баш ел. техници", които като ми казаха цената, аз им казах къде да вървят.
Това, че съм жена и не пипам жици, не значи, че си намирам парите по улицте. newsm78  /Трябва да се изведат само няколко контакта и да се свържат няколко лунички/.
Надявам се да ме разберете правилно.
Благодаря предварително!  bouquet

# 633
И аз се оплюнчих якоо, утре отивам в сладкарницата на Карловска, то било под носа ми... newsm78
И от мен една новина за интересни вкусотии, на нашата улица, Анри Барбюс до 2седмици се отваря Италианска пицария, собственика е италианец, който е завършил точно това, точим си лигите семейно... Mr. Green

# 634
аз познавам най-свестния ел.техник на света!
изкара късмет направо! имаш лс.
само дано е свободен.

# 635
  • Пловдив
И аз се оплюнчих якоо, утре отивам в сладкарницата на Карловска, то било под носа ми... newsm78
И от мен една новина за интересни вкусотии, на нашата улица, Анри Барбюс до 2седмици се отваря Италианска пицария, собственика е италианец, който е завършил точно това, точим си лигите семейно... Mr. Green

Ще чакам да споделиш впечатления от пицарията Simple Smile и да ни напомниш още веднъж като я открият. нямам търпение да хапна вкусна пица, че останала малко местата в ПЛД

# 636
  • Пловдив
Здравейте момичета  bouquet Бих искала да ви попитам дали някой знае от къде мога да си взема вътрешна задна гума на количка Пег Перего Скейт, или поне къде има голяма разнообразие на вътрешни гуми? Казаха ми да търся в магазините за детски велосипеди, но засега никъде не откривам с такъв диаметър Sad Звънях на восителите на марката, но от там казаха, че предлагат цялото колело за скромната сума от 75лв. Rolling Eyes Моля ако някой знае да сподели, че ми е спешно!

# 637
  • Пловдив
Айде сега, спряхте с тортите и сладоледите, почнахте пиците  hahaha
Та, кога викаш отваря (да планирам почивка в диетата) Mr. Green

# 638
Търся отзиви за "Изидент" до Новотела. Как са зъболекарите там?
Много съм страхлива и ми трябва много внимателен хирург.

# 639
Детската зъболекарка е ОК. Ортодонта не бих препоръчала.
За хирург /лицево-челюстна хирургия/ ти препоръчвам доц. д-р Христина Лалабонова - кабинетът е на ул. Опълченска - ръководител катедра във Стоматологичния факултет. Преди 3 години ми направи операция на зверска киста и просто нямам думи колко съм доволна от манипулацията и възстановяването   bouquet

# 640
Детската зъболекарка е ОК. Ортодонта не бих препоръчала.
За хирург /лицево-челюстна хирургия/ ти препоръчвам доц. д-р Христина Лалабонова - кабинетът е на ул. Опълченска - ръководител катедра във Стоматологичния факултет. Преди 3 години ми направи операция на зверска киста и просто нямам думи колко съм доволна от манипулацията и възстановяването   bouquet
Само да уточня, че Д-р Лалабонова не е ръководител катедра, Проф.Атанасов ръководи хирургията във Факултета, май не е и доцент, а дали е добър хирург, сигурно е! Аз съм била пациент на Д-р Николай Каназирски от същата катедра и съм доволна, кабинетът му е на ул."Велико Търново".
Относно "Изидент", знам че е клиника, ръководена от опитен дентален лекар, с амбиции, какъвто е Д-р Михайлова, но за лекарите там нямам мнение.

# 641
Емстерс - не съм се изразила точно може би - тя е ръководител катедра , но не зная точно на коя от катедрите /това е отскоро/. А доцент е поне от година-две, но това обикновено няма особено значение за уменията  Wink
ПП. Много ми се щеше да ползвам Изидент, че ми е под носа, но след няколко неудовлетворителни опита просто ги смених - с това се изчерпва опита ми с тях  Peace

# 642
Четох в нета, че за Коледа от Мтел е имало карти с подарък ферма за мравки.Има ли ги още и откъде мога да взема,някой виждал ли е?

# 643

Там водя сина ми от горе долу 2 годишен. Доволна съм много от центъра, но впечатленията са ми за детските!
А за добър хирург-винаги ми препоръчват Зара Кехайова, много известен хирург е-контакти има в гугъл, ако решиш.

# 644

[/quote]
Офертата е за 17, ама може да се ходи и в другите часове на студиото, ако си имаш карта за тях  Grinning
MiaMIa, какъв детокс на сокове, зима иде пак, режи сланината  Twisted Evil (сори, ама не се сдържах hahaha)
[/quote]

Ей сега ще метна едни пръжки с лук Joy

Аз да кажа за много добра пица /изненадващо!/, която си е точно като италианска. Пицарията се казва Originalle, намира се на ул. Митрополит Панарет 25
Ние си поръчахме пица за вкъщи и бях ама супер очарована, завдението нямам идея как е, ама пиците....Simple Smile
Не ме мразете много диетстващите, мен питате ли ме с тия сокчета хи хи хииии

Общи условия

Активация на акаунт