Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 23

• 54 654
  • 720
  •   1
Отговори
# 165
  И на мен ми е любопитно дали биха се справили като двойка сами ,на светло? Все още не знам,ще гледам и ще разбера.Не мисля,че любовта им е хубава,защото е тайна-има тръпка в това,но само в началото,много скоро това ще дотежи,убедена съм. Други са нещата,които я правят красива,явно вторият сезон ще е по-интересен и като игра ,и като действие,защото засега нещата се развиват сравнително мудно.Иначе scienza е права,че предателството на Бехлюл спрямо Аднан е жестоко-все едно синът му тръгва с любимата му. То не е все едно,ами точно така.Бехлюл ако не може да живее с този товар,да не е започвал връзка,ама иначе филм нямаше да има. И освен загубата на семейството,ще загуби парите,а на този етап той е неспособен да ги печели сам и е изцяло зависим от Аднан.Още една причина,която утежнява действията му-хранят го,гледат го,а той забива нож в гърба.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 23:34 от charovnica

# 166
Ама аз имам чувството, че Нихал искаше Бехлюл да реагира по този начин. Затова, когато той й каза, че е мислил, че тя вече не се чува с момчето, Нихал му отвърна, че си е променила решението. По свой начин тя искаше да докаже, че също е харесвано, търсено и ухажвано момиче. Именно затова сцената ми хареса и то много. Нихал показа, че може да се справя, въпреки невинността си и липсата на опит.

Да , аз също мисля ,че тя го провокира и ми се стори , че поведението на Бехлюл беше по- скоро покровителствено , като към сестра , отколкото собственическо и продиктувано от ревност ! Вече мислите му са твърде обсебени от Бихтер , според мен !

# 167
Иначе scienza е права,че предателството на Бехлюл спрямо Аднан е жестоко-все едно синът му тръгва с любимата му.

Явно и сценаристите желаят да покажат това. Аднан се отнася добре с Бехлюл, най-пресни примери са ми това, че веднага го покани на ски с тях, прие годеницата му в дома си, заяви че щом ще е жена на Бехлюл, то тя става част от семейството. И най-запомнящото се - подари му кола, след като неговата беше съсипана.

# 168
Ама аз имам чувството, че Нихал искаше Бехлюл да реагира по този начин. Затова, когато той й каза, че е мислил, че тя вече не се чува с момчето, Нихал му отвърна, че си е променила решението. По свой начин тя искаше да докаже, че също е харесвано, търсено и ухажвано момиче. Именно затова сцената ми хареса и то много. Нихал показа, че може да се справя, въпреки невинността си и липсата на опит.

Да , аз също мисля ,че тя го провокира и ми се стори , че поведението на Бехлюл беше по- скоро покровителствено , като към сестра , отколкото собственическо и продиктувано от ревност ! Вече мислите му са твърде обсебени от Бихтер , според мен !

Да така беше, но все пак съм сигурна, че го е имало и собственическото чувство. Той е наясно, че Нихал го харесва. Все пак е мъж и малко или много... Не мисля, че му е приятно някой друг да се задява с нея.

# 169
# 170
Иначе scienza е права,че предателството на Бехлюл спрямо Аднан е жестоко-все едно синът му тръгва с любимата му.

Явно и сценаристите желаят да покажат това. Аднан се отнася добре с Бехлюл, най-пресни примери са ми това, че веднага го покани на ски с тях, прие годеницата му в дома си, заяви че щом ще е жена на Бехлюл, то тя става част от семейството. И най-запомнящото се - подари му кола, след като неговата беше съсипана.

И на мен това ми направи впечатление-пита го как е,тревожи се за него като за свое дете,покани го на ски да не се чувства изолиран и всичко гореизброено,това прави само един истински любящ баща. И Бихтер го предава,но болката от постъпките на двамата- Б и Б,са несравними.

# 171

Как се разбира кой кого обича , колко пъти в живота си мислим , че обичаме някого като брат или сестра , а после виж ги ти обичат се ама на друго място и на саме. Бехлюл обичаше Бихтер страстно и изпепеляващо , но тя с хилядите си интриги , спорове , караници и лъжи го отдалечи от себе си. Бехлюл е живял в семейство където любовта е искраенна и чиста и като вижда , че се е залъгвал , че бихтер може да му я даде се отдръпна от нея. Колко семейства в реалния живот са се разделили защото разбират , че не са се опознали напълно , че след като страстта си отиде , ти трябва някой , който да ти хване ръката и да ти помогне по пътя на неизвестното в живота , а всъщност разбираш че човека до теб не е такъв.
Бехлю се хвана за Нихал като удавник за сламка , но разбра , че това не е само  спасение , а и пристан за душата му . Разбра , че с Нихал ще изживее любовта такава каквато не е била с никоя друга.Разбра , че с Нихал може да бъде такъв какъвто е без излишни фасони и напудрени отношения. Разбра и осъзна , че любовта не търси нищо, и че е достатъчен само един жест за да направи Нихал щастлива, че не е нужно да се прави на никой друг освен да бъде себе си и разбра че в любовта има нежност и карсотта , а не само саморазрушителна страст
newsm10 newsm10 newsm10

# 172
# 173

Пръстена ме срази.  Laughing Представих си как Елиф, Бихтер и Нихал се разхождат в сериала с такъв.  Joy

# 174

С тази визия на Къванч му е най-хубаво. Peace

В анкетата гласувах за Хилми ~ отвратителен тип, а в очите е като настъпена жаба. Sick

# 175
Даа, с тази визия е най-секси.  Heart Eyes Heart Eyes

# 176
  • София
Здравейте, епизод 38

http://vbox7.com/groups/080f7e38f760/pool/

http://vbox7.com/collection:1304535?&page=1

Приятно гледане!!!

# 177
Алекс, благодаря ти  bouquet, аз не успях да гледам тази вечер сериите и ги чаках с нетърпение Hug Hug Hug

# 178
ArienCorel или Сайерин  - с кой от много ти никове да се обърна към теб ? Не ме провокирай  -жалка си !

# 179

Общи условия

Активация на акаунт