Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 23

• 54 645
  • 720
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • Пловдив

За Щастливата. Харесаха ми написаните редове.
Добре дошла и по-често да коментираме.

# 227
И аз гласувах в анкетата за Аднан и Бешир. И в двамата виждам едно общо нещо, което ме дразни. То е, че в любовта им има надмощие егоизма, искат жени, които не биха направили щастливи, но не се замислят за това. Аднан трябваше да има по-ясен поглед за себе си, възрастен /и си му личи възрастта/, болен, некрасив мъж, а Бешир скучен, безперспективен, единствените му занимания са свързани с битовизма. Стана ми смешно, когато Аднан пред  Бихтер, каза на Нихал, Бехлюл и Елиф "продължете със закуската деца", и тръгна да си почива в стаята при Бихтер, която е от тяхното поколение.

# 228
# 229
И аз гласувах в анкетата за Аднан и Бешир. И в двамата виждам едно общо нещо, което ме дразни. То е, че в любовта им има надмощие егоизма, искат жени, които не биха направили щастливи, но не се замислят за това. Аднан трябваше да има по-ясен поглед за себе си, възрастен /и си му личи възрастта/, болен, некрасив мъж, а Бешир скучен, безперспективен, единствените му занимания са свързани с битовизма. Стана ми смешно, когато Аднан пред  Бихтер, каза на Нихал, Бехлюл и Елиф "продължете със закуската деца", и тръгна да си почива в стаята при Бихтер, която е от тяхното поколение.
Joy Joy Joy Joy
Подкрепям с 2 ръце написаното. И аз гласувах за тях, но така и не написах доводите си.
Ти си ги написала .  Hug

# 230
  • в очите на дъщеря си
Щастливата   smile3501 smile3501 smile3501

браво много хубаво и много точно казано , но най вече безпристрастно  към която и да е двойка или личност

# 231
Все повече ме отвръщава поведението на Нихал...
Отдалеч си личи,че иска да дразни Бехлюл, като се занимава с онзи Денис  Joy Joy
Говореше пред Аднан и Бихтер да не казват на Бехлюл да дойде с тях, а когато се появи му се метна на врата. Не искам да коментирам припадъците й, но и лекарите казаха,че не е от здравето.
Нещо нервите й дойдоха в повече.
Бихтер поне се опитва да прикрие ревността си с някакви измислени доводи, докато при Нихал нещата толкова си личат. Имам чувството,че Нихал и Бихтер, ако се обединят,ще видят сметката на Елиф  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 232
  • в очите на дъщеря си
Все повече ме отвръщава поведението на Нихал...
Отдалеч си личи,че иска да дразни Бехлюл, като се занимава с онзи Денис  Joy Joy
Говореше пред Аднан и Бихтер да не казват на Бехлюл да дойде с тях, а когато се появи му се метна на врата. Не искам да коментирам припадъците й, но и лекарите казаха,че не е от здравето.
Нещо нервите й дойдоха в повече.
Бихтер поне се опитва да прикрие ревността си с някакви измислени доводи, докато при Нихал нещата толкова си личат. Имам чувството,че Нихал и Бихтер, ако се обединят,ще видят сметката на Елиф  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

те който и да им падне  в ръчичките ще му видят сметката

# 233
От 20,15 часа ще има  предаване май за набиране средства  за децата с аутизъм с участието на Берен Саат и други звезди по телевизия NTV

http://www.ntvmsnbc.com/id/25170486/

а това е линк за телевизията

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntv

# 234
Съгласна съм с коментара на Щастливата за Джемиле, напоследък и аз гледам на нея от същата гледна точка. Обаче пък не мога да я оправдая за случката с обеците Naughty
Напълно се поставих на нейно място, когато "прислугата" в последния момент получи отказ за концерта #2gunfire
Яд ме е на Бешир че не и обръща внимание, защото тя наистина го обича НО какво да се прави -ЛЮБОВ! (относно тоя въпрос имам теория че всъщност човек си избира в кого да се влюби....но това май не е предмет на темичката, може друг път да я споделя)

# 235
Догледах си пропуснатите епизоди ! Музиката към филма е изключително въздействаща , така подсилва ефекта от сцените - направо настръхвам ! Стана ми мъчно и за Бихтер и за Нихал - всяка страда по своя си начин и се опитва да се пребори с чувствата си !
dterziiska ,  Heart Eyes благодаря за линка ! Hug
Щастливата ,   bouquet!

# 236
  • Пловдив
dterziiska благодаря за напомнянето. Гледах и поствах снимки за случая.
И ти естествено. Ще го гледам.

# 237
Добър вечер!
Записвам се в темата и се връщам да чета назад.
Напоследък ме дразни много Джемиле.

# 238

Коя от дамите на снимката не е била с Бехлюл/или не го е пожелала/ smile3506

На мен само Фирдевс малко ми е тъмна,но все пак ако и падне крехко агнешко...

# 239
  • Пловдив
Момичета започна по NTV предаването за набирането на средства за деца болни от аутизъм.
Дават Берен

Общи условия

Активация на акаунт