Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 23

• 54 643
  • 720
  •   1
Отговори
# 240
     Щастливата,мног хубав пост   bouquet Права си,че човекът не е ограничен да обича истински само веднъж,но има само един човек,който е най-близо до сърцето ти,независимо дали си с него или не.То още малко ще стане като филма "Доктор Живаго",който се разкъсва в любовта си към две жени,но вкрайна сметка една е тази,която е по-близо до сърцето му. И това няма как да го знаем,докато сме с даден човек/или много рядко се случва/-тази равносметка идва накрая. А несигурността,страхът не е оправдание да се заемеш нещо,което не можеш да доведеш до край и да понесеш. Но предполагам няма човек,който да знае това предварително.
      А и си мисля,че човек избира само един/една,за да бъде честен пред другите и себе си,но преди всичко показва,че си порастнал и можеш да носиш отговорност за себе си и другите и че уважаваш чувствата си-един е малко по-близо до сърцето от другия.

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 21:04 от charovnica

# 241
  • Пловдив
Нащето момиче влезе първо. Сега представят другите звезди.

# 242
# 243
Може ли някой да отговори, от написаните публикации до сега, не ми става ясно  Бихтре наистина ли се самоубива?

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 20:48 от vivonka

# 244
Може ли някой да отговори, от написаните публикации до сега, не ми става ясно ББ Бихтре наистина ли се самоубива?
  BB Да

# 245
Може ли някой да отговори, от написаните публикации до сега, не ми става ясно  Бихтре наистина ли се самоубива?
Можеш да го гледаш във Vbox7 със субтитри.

# 246

ето ти линк
http://vbox7.com/play:1b099439

# 247
  • Пловдив

Я да сложа една хубана снимка и повдигна темата.

# 248

Я да сложа една хубана снимка и повдигна темата.
 Тук Берен Саат се е показала наистина-в очите й има дълбочина и много тъга,която винаги ще я съпътства-както се пееше в една песен "щастие много и малко тъга"
  Eто една песен,която много подхожда на двойката Б-Б /тук е без превод/,но основната мисъл е, че любовта е болка и горчива радост,той е първият и единственият,но и неин враг-песен изповед на една влюбена жена /има и я с превод също,който иска може да я намери/ Тя е от един друг много хубав филм,макар и приказка-Фантагиро
   http://vbox7.com/play:36230b43
   Желая ви лека вечер и много,много любов! Hug

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 23:32 от charovnica

# 249

ето ти линк
http://vbox7.com/play:1b099439
Много тъжно Cry Cryмилата..просто се влюбила..по-силно е било от нея..той как би живял след това незнам Sick

# 250
  • Пловдив
Продължава шоуто по NTV - Туба, Кенан...

# 251
Благодаря Ви за топлото посрещане!   bouquet
Берен Саат е много, много красива. Елиф също, а Мадмоазел... Heart Eyes
С тези очи...много изисканост, стил и изтънченот има в нея.
За Джемиле забравих да спомена - прави ли Ви впечатление, че когато се зарадва за нещо и се усмихне - направо светва, толкова е лъчезарна и слънчева тогава. И очите й блестят, всичко в нея е положително в такъв момент.

За Нихал - според мене тя наистина се заинтересува от момчето. Още когато й помогна да се изправи - тя го загледа. После - нарочно отиде да поръча нещо за нея и Мадмоазел, за да може да се приближи до него, той да я види и да завържат разговор. Тогава Бехлюл го нямаше, така че не е възможно да го е направила, за да го дразни. И впоследствие й стана мило от всичките му опити да й се извини и понеже й е и симпатичен - затова искаше да му даде втори шанс. Така си мисля аз де.

Пък за Бешир, видях някъде мнение, че "Бешир е скучен, безперспективен, единствените му занимания са свързани с битовизма."
Според мене той е един млад човек с много добро бъдеще пред себе си, той учи и може да постигне много, но в същото време иска да е до Нихал.
Любовта на Бешир към Нихал е като тази на Мадмоазел към Аднан. Такава любов вече много рядко се среща - безусловна, те обичат без ако или обаче, без когато, просто обичат. Не поставят условия, не изискват. Бешир може да бъде много повече от това, което е, но иска да бъде до Нихал, да се опитва да я предпазва от нараняване. А това предполага да остане в къщата като такъв, какъвто е - той там няма друга роля или перспектива. А колкото до скучността - не мисля, че е скучен, той просто е премерен, дискретен и чувствителен, освен това си знае мястото, а самото му място не позволява много дивотии. Това, че не е плейбой, не се закача с всички, не излиза по заведения и т.н. (Бехлюл) не го прави скучен, според мене. Той просто е сдържан, тъй като все пак е на друга позиция в тази къща.
Така си мисля аз де.
Лека нощ на всички:)

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 14:29 от Щастливата

# 252
Здраейте, форумци. Следя ви от доста време, но не смогвам да ви изчета, но сега имам удобин случай.

Бехлюл - момче, което след загубата на родителите си, бива покровителстван от чичо си. Те са неговото семейство - Аднан, Нихал, Бюлент, Мадмоазел... Много им е благодарен за начина, по който са се отнесли към него. Не се задържа вкъщи - постоянно е навън и не вижда промените, които настъпвот в къщата. Не забелязва, че Нихал вече не е малко момиченце. Отнася се с нея като с Бюлент... Ревнува я, защото я обича като сестра. Към Бихтер обаче, ревността му е съвсем друга. В нея вижда това, което в друга не е видял досега - страст. А именно тази забранена страст кара любовта им да изглежда толкова силна. Засега успява да овладее чувствата си, защото все ощи може да се отдалечи от съпругата на чичо си.

Фирдевс - свикнала да властва, да подрежда нещата така, че на нея да й е добре. Въпреки това, тя е най-прозорливата и умна жена в сериала. Дали заради собствения си опит, или просто талант, но успява да надуши отдалеч, накъде отиват нещата. В стремежа си да предпази Бихтер, но отново за собствена изгода, тласна едно объркано момиче към неосъществимите й мечти. Въпреки това, напред в сериала, дума по дума се случва това, което предполага.

Бихтер - момиче, което след загубата на баща си търси спасителин пояс за който да се хване, за да се оттърве от майка си. Намира човек, когото може да обича, но не е влюбена в него. Още повече се убеждава в това, когато намира в Бехлюл това, което винаги е търсила - любов. Но тук се появяват лицемерието и егоизма - обича Бехлюл, но не иска да защитава любовта си, защото ако избере него, той не може да й осигури безгрижния живот, който Аднан и поднася на тепсия. Иска да е хем богата, хем обичана, но от два стола, ще падне на земята. А Бехлюл точно затова се отдалечава от нея - заради непрекъснатите й интриги и лъжи.

Аднан - благороден човек, който след смъртта на съпругата си, се отдава изцяло на двете си деца. След толкова много години, най-накрая намира щастие в лицето на Бихтер. Макар, че има подозрения относно Бихтер и Бехлюл, по всякакъв начин се мъчи да си избие тези мисли от главата.

Скъпи форумци, утре ще си продължа анализа, че много ми се доспа.  Laughing Laughing Хайде лека вечер на всички.  Hug

# 253
Къванч и Берен озвучават TOY STORY 3 .Зад кадър.Казва,четова е първото озвучаване за него и че много са се забавлявали.

http://www.youtube.com/watch?v=eKzqaeYzfQI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=r_5CUG_--9Y&feature=related

# 254

Общи условия

Активация на акаунт