Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 23

• 54 709
  • 720
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
http://www.dailymotion.com/video/xejvoi_beren-saat-yn-fotoyraf-c … people#from=embed
Веднага след приключване на филма Берен направи фотосесия
с най-добрия турски фотограф - снимал и Къванч.

# 106
  • Пловдив
http://www.youtube.com/watch?v=AiVHPEW7G0g
За по новите момичета от форума - една реклама и на Къванч.

# 107
  • Пловдив
http://www.youtube.com/watch?v=vgiudaBAogc&NR=1&feature=fvwp
И още една по музика на Таркан.

# 108
Добър вечер и от мен Magosniwa привет радвам се,че при теб всичко е наред Gospojata радвам се и за теб Аз отдавна спрях да правя коментари ,защото всеки си има мнение за сериала и всеки сигурно го гледа заради някой артист Гледам,че сме имали посещение от администратора но ми е интересно дали влиза и в други теми когато трябва Приятно гледане на филма

# 109
Ами благодарна съм на Тина за темичката, ама с риск да ми се обиди ще си кажа точно това което мисля! Анкетата не никак изчерпателна или по точно са избрани неподходящи персонажи. Смятам че особи като Фирдевс, Катя, Джамиле та дори и Бихтер задължително тр да са сред възможностите за отговор! Още веднъж моля създателката на темата да не се сърди и да не забравя че всички ние тук във форума се радваме че има къде да си споделяме за сериала!

# 110
Ами благодарна съм на Тина за темичката, ама с риск да ми се обиди ще си кажа точно това което мисля! Анкетата не никак изчерпателна или по точно са избрани неподходящи персонажи. Смятам че особи като Фирдевс, Катя, Джамиле та дори и Бихтер задължително тр да са сред възможностите за отговор! Още веднъж моля създателката на темата да не се сърди и да не забравя че всички ние тук във форума се радваме че има къде да си споделяме за сериала!
Анкетата е за героите, които ни дразнят. В предната тема беше за героините.  Hug

И аз се извинявам, ако съм обидила някого.   bouquet

# 111

Privet momicheta,zimna kartina za vas, a za men bez sniag.V edna gora sam i moje da sreshtna Kivo niakade,dano ne e lepnat za Bihter. Mr. Green

Niamam kirilica i zatova spiram da pisha ,no shte vi sledia kogato moga. smile3548

Tina.bravo za novata tema.  bouquet  bouquet
Аааа,Славенка,с тези гори будиш съмнения Mr. Green

# 112
# 113
Ей , много вожд - малко индианец и в тая къща !

# 114
  • Пловдив
И аз се хващам на бас за един парфюм - вече си имат парола.

# 115
  • Пловдив

All that's needed in a gym or travel bag. Leaves both body and hair thoroughly cleansed and reinvigorated. With nourishing Shea Butter for bonus moisturization, and Cade complex of authentic, Provence-derived juniper, sandalwood, Immortelle and rosemary essential oils create a purifying zing.

От хвойна, сандалово дърво, розмарин Immortelle и етерични масла
Тоз искам, нищо, че е мъжки.

# 116
Бихтер тази вечер беше направо отровна !

# 117
# 118
Добър вечер.  Hug Днес тук е било напрегнато.  Confused

Уф, загинаха да показват, че семейството е заможно. Дисниленд, Париж, хеликоптери....
Подкрепям Бихтер. Мен също ме дразни Елиф.  Peace
Хаха, Бехлюл като й каза на какво ще се обзалагат, тя се отказа от баса.  Grinning
Показателно днес беше месенето на  Бехлюл. Явно не му е съвсем приятно, че Нихал си има ухажори. С това "няма да излиза" ме уби.  Grinning Ами няма да е само той, я!
Мадмоазел разбра какво се е случило и кой е насърчавал Нихал. Много прозорлива жена, харесва ми как помага и разбира Нихал. Нещо, което Бихтер не прави. Отнася се добре с децата, но изобщо не полага грижи за тях (което една "втора майка" би трябвало да се опита да направи.)

# 119
Зад сцена

Общи условия

Активация на акаунт