Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 23

• 54 675
  • 720
  •   1
Отговори
# 135
Мама на Деси, добре дошла.

Аз  се извинявам ! Всичко което казах е за да се опитам да запазя добрия тон  в темата Hug
  bouquet Hug

# 136
  • Пловдив
Тати затова е тати, да успокоява децата като нас.
Някой като се оплаче, и има строй се преброй се.

# 137
Аз  се извинявам ! Всичко което казах е за да се опитам да запазя добрия тон  в темата Hug
 Аз също, Hug  bouquet
  Желая ви лека вечер  Peace

# 138
Тати затова е тати, да успокоява децата като нас.
Някой като се оплаче, и има строй се преброй се.

Аз така и не разбрах за какво е бил спорът, но ми стана мъчно, когато влязох и видях. Темичката е много хубава, сериалът също, страшно ми е приятно да пиша тук и се надявам да не ми се случи да обидя някой.   bouquet

# 139
  • София
Не съм гледала целия сериал,но гледах финала и ББ ( там Бехлюл признава на гроба на Бихтер,че не е имал смелост да поеме отговорност за връзката им  и е избягал...Нарича я любов моя и че я обича. )И аз вече се обърках,защото някои казвате,че впоследствие заобичвал Нихал. ..Rolling Eyes И също да кажа,че не приемам Бехлюл с Нихал  Confused Изпитвам неприятно чувство като си помисля за тях като двойка. Докато двойката Б. Б. много ми харесва. Харесва ми и любовта им.Защо да не се обичат? Случват се такива неща,но трябва или да признаят нещата или да ги прекратят! Но може би на това се основава и крепи тази любов - забраненото,скришното,невъзможното. Ако останеха заедно може би магията щеше да изчезне скорострелно .Мои си разсъждения... Wink

Не вярвах,че сериал може да ме впечатли до степен да коментирам тук.  Flutter

Приятна вечер!  Simple Smile

# 140
Ох,и аз искам да потьркам краченце по този на Киво Mr. Green

# 141
  • Пловдив
Сериалът е много хубав. Гледала съм всички серии онлайн. Така в момента
гледам още един за Фатмагюл - с участието на Берен.
Забраненият плод особено във втори сезон е върха. Самите актьори са вече по-зрели, свикнали
са един с друг. Затова филма е спечелил почти всички възможни награди за 2009 и 2010 година.

# 142
Благодаря!И аз да споделя какво мисля:днешния епизод беше интересен хареса ми как Бех.издразни Бихтер.А тя така ревнува че чак огън хвърчи но тепърва ревноста и ще става все по силна!И мисля че любовта която изпитва към Бехлюл е направо обсебваща!Тя не го обичаше изобщо дори заради нея той напусна дома на Аднан,а в момента в който прочете бележката му за Пейкер нещо в нея се преобърна и започна да гледа на него с други очи!Много я дразни присъствието на Елиф направо с поглед я смразява,А днес разпъвал окуми на Аднан че не би още за женене дрън дрън...Елиф ценяла Бех.заради това че бил племеник на Аднан SadТя така взе да се самонавива че май си повярва иначе е страхотна актриса Берен Саат признавам я...Стана малко дълго,извинявам се Simple Smile

# 143
  • Пловдив
Да, точно така. В това е красотата на тяхната любов.
Толкова хубави моменти ни предстоят и по важното -
перфектна игра. Цяла Турция беше полудяла по сериала.

# 144

Embarassed Ами то кой не иска.... То не бе поглед, не бе чудооооооооооооо...........!!!!!!!
Чудим се къде да се наврем вече като го гледаме, да не ни гледат мъжете доволните физиономии.
Ама ги е подкарал точно по домова книга, както се изразява моята darling Gospogata!
Като ги гледам наред - Пейкер, Бихтер, Елиф, Нихал - и с баба си Ферди флиртува непрекъснато, а сърцето му - като птичка в клетка - и тая е моя и другата не си я давам / Няма да излизаш.../
Горкия има нужда от сериозна помощ - да се запрятаме, момичета!

# 145
И аз се присъединявам към опитомяването на Бехлюлчо! С  голямо удоволствие го гледа на екран, а по принцип не харесвам русокоси и синеоки мъже. Grinning
И аз като Бихтер щях да реагирам, ако някаква се появява в къщата ми и решава,че може да се държи като господарка!
ББ Обаче в крайна сметка Бехлюл не се жени за Елиф, нали?

# 146

Embarassed Ами то кой не иска.... То не бе поглед, не бе чудооооооооооооо...........!!!!!!!
Чудим се къде да се наврем вече като го гледаме, да не ни гледат мъжете доволните физиономии.
Ама ги е подкарал точно по домова книга, както се изразява моята darling Gospogata!
Като ги гледам наред - Пейкер, Бихтер, Елиф, Нихал - и с баба си Ферди флиртува непрекъснато, а сърцето му - като птичка в клетка - и тая е моя и другата не си я давам / Няма да излизаш.../
           Напълно съм съгласна нямам нищо против да се притека на помощ!Лека нощ!Утре пак ще дискутираме!!!

# 147
От към 4 следобяд откакто последно бях в темата и преди малко като влязох отново и се върнах да изчета какво сте писали......ами изумена съм ooooh! Тук сме все зрели хора, а в един момент се налага друг голям човек да ни озаптява Naughty

# 148

newsm62

# 149
И аз се присъединявам към опитомяването на Бехлюлчо! С  голямо удоволствие го гледа на екран, а по принцип не харесвам русокоси и синеоки мъже. Grinning
И аз като Бихтер щях да реагирам, ако някаква се появява в къщата ми и решава,че може да се държи като господарка!
ББ Обаче в крайна сметка Бехлюл не се жени за Елиф, нали?
ббда

Общи условия

Активация на акаунт