Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 37

• 43 561
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
привет, банда  Hug
Танче   bouquet  балдахините винаги са добре дошли  Flutter особено ако дръпнеш пердетата  Wink Grinning

за тази симка  

сякаш са се приготвили за някъде и тела на Саваш пак е звъннал  Confused в подходящия момент  Tired
може би да му съобщят за сакатлъка с Китка  Thinking, който, и аз като sheeri и KKATINNA  подозирам, че е инсцениран или предизвикан от аби  #Cussing out. Мисля, че той не би се спрял пред нищо, за да постигне своето.. каквото и да е то  newsm78

# 106
Охо нова анкетка имамеме.Гласувах с втората опция .Ще се прибере и ще преглътне Назан според мен ,защото Бора е голяма лисица  и сигурно ще я приласкае .На Назан май ще и трябват доста пъти да се опари,за да разбере,че за мъжа си е просто един банкомат от който той непрескъснато може да тегли в неограничени количества пари.Но хубавото е,че вече почна да се усеща за какво иде реч.И Бора ако продължи да се изцепва в което не се и съмнявам ще го нарита със сигурност.
Пък и мисля,че у Назан има една гордост която трудно ще й позволи да признае пред фемилито ,че те са били прави ,а тя е сгрешила.
Ако сега Саваш пак почне да иска от сестра си да се разведе  и ако пак почне с юмручното право Назан може би пак ще започне да защитава гадния си съпруг,щото видите ли само той я разбирасл ,а семейството й я подреитва като ненужна вещ.
Хм интересно ми е Явуз дали ще бъде способен да посегне и на сестра си,за да си осъществи плановете.До сега е доказал,че е безкомпромисен,уби бодигарда без окото му да мигне,а за смъртта на баща си инсцинира план който е абсолютно перфектен,та няма да се очудя ако направи нещо и на Чичек.Ако сестра му и Саваш се разведат това няма да е от никаква полза за Аби.

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 13:48 от Eny87

# 107
Ей, мацки, слагайте голямата червена точка на темата. Много рано се развихрихте - оргаз.., опс, пардон, организми, балдахини, бабките разчертани навън, Йомер заспал, и кекс, кекс. Сутринта рано ви поднесох шоколадов, но вие йок. Кекса на Яска и Саваш искате да видите как става. И пердета даже да няма.

smile3532 smile3521 luvbed

Таня, клипчето е супер, браво на теб. Много ми хареса. Пускай ги по нощите, бе джанъм, че глей кви страсти се развихриха в темата.  newsm48 newsm68 newsm62

# 108
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Я, иа да се включа в дискусията... Thinking

За анкетата: Отговор 3 "Ще си остане в дом "Балдар". Защо си мисля така?
Защото Назан започна да се усеща колко е прецакана всъщност. До сегашния момент...тя знае, че Саваш е мъртъв това от своя страна би трябвало да я мобилизира да раздвижи мозъчните клетки. Тя няма сериозна подкрепа от фемилито. Не останаха мъже. Завалийката се залъгваше по Бора докато не заведе Баран там. После видя какво е същинското отношение на ашкЪма към детето. Видя, че той не го иска и беше принудена да го върне в конака. Колкото и да е безмозъчна и елементарна Назан има майчински чувства и ясно би си дала сметка, че никой Бора не струва колкото Баран.
Видяхме вече как започна да реже севгилито у въздуха...роптае, че ходи в холдинга, разбра явно, че всико е само за пари. (това до сега...обаче Саваш си идва... Party)
На тази прословута тайна вечеря ще станат ясни много неща. Назан ще бъде разбрана от Саваш (той самия разбра, че с нападки спрямо нея нищо не става), той ще съумее да я убеди, че е збъркала и ще й подаде ръка. Така Назан няма нужда да се прибира в семейното гнездо.
Бора сигурно ще е бесен, че всичко му се изплъзна ей така...за норматив. Какво да се прави....слаб играч... щом чак Назан го разбра. Mr. Green

По отношение на Явката...защо си мислите, че той ще нарани Китка? Shocked
До сега е показал, че каквито и действия за бъдеща серия да му приписваме...никога не е така. Може този поглед от фотото да е за нещо друго...различно, самия яд може да не свързан нито с Китка, нито със Саваш...знае ли човек какво му мъти болния мозък.
По отношение на Китка...не мисля, че с лека ръка ще даде развод...сигурно пак ще излъже и в последствие ще се отметне. Нали се сещате, че ако всичко върви по мед и масло филма трябва да върви към финал. А, ние готови ли сме за финал...аз лично НЕ!!! Мисля, че още има какво да се покаже по първоначалната сюжетна линия. Peace

# 109

За компания на следобедното ми кафе си пуснах отново клипчето на Таня  bouquet  и ...кафето ми изстина Grinning направо и завиждам на Яса- не благородно ...и не за балдехина... Heart Eyes  Embarassed Embarassed Embarassed

Тази анкета ме затрудни- защото имам три отговора-ще го зареже;ще остане в Балдаровия дом;ще извика адвокат newsm78 и затова гласувах с друго  Praynig
Обаче за Китка съм много раздвоена- може би ще се договорят за развод- но да речем че е болна от...рак...няма да е морално да я изостави  Саваш...или ако я блъсне кола и остане инвалид...дано да е жива и здрава, жената,но...да посегне да си реже вените- едва ли... Thinking
Явуз вероятно ще побеснее когато разбере ,че Саваш е жив; или когато разбере чий е бащата на Омер- ако наистина се е влюбил в Яска Heart Eyes
Зизу, не мисля ,че филма ще свърши с развода- искам един по един да отпадат проблемите на Саваш- Ясемин и Саваш още на са живели под един покрив- нека се бракосъчетаят- а интриги мнооогооо,могат да спретнат отвличане,или някой да бере душа в реанимация,Бешир да търси отмъщение,Мустафа и Бора -също да забъркват кадаифи....но ми се ще вече да живеят заедно...ако им липсва сценарий на екипа- ние сме насреща - ще помагаме Joy Joy Joy

# 110
За анкетата – глас за друго, не защото имам решения извън предложените в горните опции, а защото ми се струва (или ми се иска заради по-голям драматизъм), че решението няма да дойде веднага след завръщането на Саваш. Ще премине почти през всички, предложени от Зизу опции. Смятам и, че реакциите на Назан ще зависят от тези на Бора, и на Саваш. Залагам на това, че по един или друг начин Бора ще се опита да изкопчи пари от Саваш. Не е изключено да се редуват част от предложените от Зизу опции. Първо като разбере, че Саваш се е върнал, може би ще напусне холдинга както при идването на сидия-изпълнителите, ако Саваш не изпревари вестта за завръщането си и даже не губи време  да си сваля часовника. Даже тогава, макар и насинен Бора ще изисква дяла на жена си. Ако го е натупал достатъчно, за да не му е до претенции в този момент, ще се прибере по живо по здраво и ще започне да прави обидени муцки за наранената гордост на Назан, за да предизвика у нея отново чувство за вина. У Назан обаче нещата започнаха да се променят – заради Баран, заради „смъртта” на брат й и ярко деменстрираното от Бора неуважение към скръбта й. Собствените й думи към Чичек бяха, че в любовта няма гордост. Но тя е възпитана с това. А започва вече да разбира, че любовта „не е това, което е”. Да предположим, че Бора (мисля доста логично за него) с нейните пари и бижута не е създал обещаваната фирма/агенция, а отново ги е рискувал. А Назан случайно разбере за това. След което ще дойде обаждането на Саваш и желанието тя да отиде в дом Балдар. И ще отиде сама. За финансовите дела на Съпруга си може да научи и там с документи (Балдарови обичат да имат доказателства). За изтеглените парични средства брат й вече знае. В къщи тя вероятно ще признае, че е дала на Бора и всичките си бижута. Ще видим разговор между брат и сестра като в първия епизод след сватбата във Ван, след като цяла вечер чинията пред Назан остана празна (Танче, използван един елемент от дисертацията). Тя и сега чинията й (банковата) е вече доста опразнена. Смятам, че ще се върне отново при Бора, защото ванската й гордост се събуди и ще иска като начало лично да му поиска сметка. Не изключвам Бора да се включи в списъка на налагащите юмручно право (макар досега да не сме го виждали – поне не си спомням). И тогава – отново в дом Балдар и адвокатите.

Развих цял сюжет, което бях обещала да не правя, но клавиатурата ми плачеше за раздвижване, за да свърши и други важни неща. Извинете ме!

# 111
Позволявам си да "лепна" част от по-раншен мой пост за историята около Чичек, тъй като все още мисля в тази посока:
А относно случката с Чичек съм съгласна с KKATINNA, че е нещо организирано от Бешир. Според мен, ако има връзка между Бешир и Явуз, сега след като Явуз не е могъл "да обезвреди" зет си, Бешир вероятно ще раздава правосъдие, та било то от ареста. А в момента единствената лична връзка, на която Явуз може би държи (макар на мен да не ми се вярва, но му е нужна като агент у Балдарови) е сестра му. Чичек е свързана и със Саваш, така че в случая покушение върху нея може да бъде искрата между двата аширета. За това загатва и анонса.
И така - отново дългата ръка на Бешир.  newsm78
В последния епизод се появи един екземпляр с каубойски стаилинг и лимузина. Дали той няма да поднесе също изненада и каква би могба да бъде тя.  newsm78

# 112
Позволявам си да "лепна" част от по-раншен мой пост за историята около Чичек, тъй като все още мисля в тази посока:
А относно случката с Чичек съм съгласна с KKATINNA, че е нещо организирано от Бешир. Според мен, ако има връзка между Бешир и Явуз, сега след като Явуз не е могъл "да обезвреди" зет си, Бешир вероятно ще раздава правосъдие, та било то от ареста. А в момента единствената лична връзка, на която Явуз може би държи (макар на мен да не ми се вярва, но му е нужна като агент у Балдарови) е сестра му. Чичек е свързана и със Саваш, така че в случая покушение върху нея може да бъде искрата между двата аширета. За това загатва и анонса.
И така - отново дългата ръка на Бешир.  newsm78
В последния епизод се появи един екземпляр с каубойски стаилинг и лимузина. Дали той няма да поднесе също изненада и каква би могба да бъде тя.  newsm78
Тоз Тексаски каубой мисля,че е онзи екземпляр дето прати 5-те милиона на Хакан. ЧовекО се интересува кво ще му стане с кинтите...нормални обаждания на инвеститор към фирма със "умрял" шеф. Peace
Ако си спомняте Хакан го намери тоз да инвестира след като се оттегли поляка. Той и преди го имаше за резервен вариант, ама го ползва в кризата около дрогата.

# 113
Да, Зизу, така беше за този Али бей. Но дали ще има някяква по-нататъшна роля или не. Дано да е добра, ако има такава.

# 114
Да, Зизу, така беше за този Али бей. Но дали ще има някяква по-нататъшна роля или не. Дано да е добра, ако има такава.
Ми за сега е добра...праща парекЯ на Саваш. Joy Joy Joy Joy
Дано така да си остане...само преводи към БалдарХолдинг да прави. Peace

# 115
Oще ли няма фрагмент  newsm09 newsm09
А вторник неусетно ще дойде. ooooh!
Само да не пропуснем седмица... както стана с  "Езел"  smile3555 smile3555

# 116
Да ,наистина, защо го бавят , а снимки има- нали от трейлъра ги вадят newsm78

# 117
Здравейте !

За анкетата 2 опция , защото е прекалено горделива да си признае толкова бързо , че е сгрешила и по принцип така е и възпитана да се подчинява и търпи . Мисля , че още доста неща ще понесе от Бора преди да се оттърве от него или преди Саваш да я спаси . Peace

Фрагмана ще го пуснат сигурно тази вечер в рекламита на сериала , който е от 20 ч по АтВ  Thinking

# 118
  За анкетата гласувах с опция 3. Аз мисля, че на нея и светна лампичката достатъчно, заболя я за Баран, че така се отнесе Бора с него и детето се върна в къщи. Ще надделее майчиното чувство. А и на снимките за следващия епизод много усмихнат разговор водят със Саваш в конака. Simple Smile

hiacint, верно, че това клипче е за късните часове, ама мен музата ме посещава нощно време или в ранни зори и не трае сърце да го държа в папката до вечерта. Бързам да споделя! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile а пък весело вихрене стана! Зизу малко притесних, че беше на работа, ама тя каза, че тази вечер, че ще навакса! Simple Smile

# 119
Нов рекламодател за ЛиНhttp://www.bizimkocaeli.com/Spor/guncel/32864-mobesko-ask-ve-cez … sponsor-oldu.html
в тази вразка, вчера в един наш жълт вестник, прочетох за една българка /бивша прост...ка/, сега бизнес дама с рибни ресторанти в Атина и Истанбул е била също спонсор на ЛиН, и в статията пишеше, че ЛиН е много популярен сериал в Турция, колкото "Листопад" и "Забранения плод", взети заедно. Joy

Общи условия

Активация на акаунт