Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 37

• 43 463
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
aleynam,  
от къде е йозета постнат от alians13 ? Струва ми се, че там има многоточия, а какво е между тях   newsm78.  Дали е само извадка или това е целият текст ?
целият текст е преведен от Алианс
това със зеленото е редактирано от мен към първия текст,защото имаше малко разминаване

# 736
  И друго не ми дава мира, защо Саваш ще пише писмо на Ясемин, каквото и да се случва? newsm78
 Винаги е ходел при нея да и обясни, каквото и да се налага! newsm78

# 737
Танче,писа й.
 Моя любим откъс с розите пред вратата. Много се надявам и сега да е подобно обяснение и да се извинява за това, че й причини изживяването в неизвестността, със съобщението, че е убит, докато тя е състояние, при което трябва да бъде обгрижвана с много любов.

# 738
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 И друго не ми дава мира, защо Саваш ще пише писмо на Ясемин, каквото и да се случва? newsm78
Може да й прави изненада...защо все мислиме най - лошото? Нали знаете, че от йозети и фрагмани ФАЙДА ЙОК!!! Накрая почти нищо не е така както изглежда... Crazy

# 739
Танче,писа й.
 Моя любим откъс с розите пред вратата. Много се надявам и сега да е подобно обяснение и да се извинява за това, че й причини изживяването в неизвестността, със съобщението, че е убит, докато тя е състояние, при което трябва да бъде обгрижвана с много любов.

Оооооооооооо, ако е това -  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, ама защо вече не им вярвам на сценаристите?! newsm78
  Сега трябва да нареди рози до пътната врата! Joy Joy Joy

# 740
Момичета, има ли кой да пусне нова тема. На последната страница сме !  newsm78

# 741
Може да й прави изненада...защо все мислиме най - лошото? Нали знаете, че от йозети и фрагмани ФАЙДА ЙОК!!! Накрая почти нищо не е така както изглежда... Crazy

Зизке, ти що се бавиш ами не вземеш да внесеш малко мир в душите ни? Simple Smile

# 742
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Зизке, ти що се бавиш ами не вземеш да внесеш малко мир в душите ни? Simple Smile
Утре Танче, нека ми улегнат емоциите. Peace
Байдъуей...кво ми стана с поръчката? Thinking

# 743
           заповядайте в

Общи условия

Активация на акаунт