Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 37

• 43 466
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
aleynam,

сърдечни благодарности за превода на анотацията за предстоящия епизод.
Отново големи изненади, пак ни "хвърлят в оркестъра".
Кой ли е изненадващият посетител при Ясемин - Явуз, Бора, Мехмед, Ешреф, човек на Бешир, Никой бей или пък Чичек - и какво ще е предложението? Аз даже не мога да си напъна въображението, а едва ли има и смисъл. Пак ще измислят нещо немислимо. Пак ли ще се разделят? Аман!
Съвсем ни ошашавиха.

newsm78   newsm78   newsm78   #Crazy   #Crazy    #Crazy    #Crazy    #Crazy    #Crazy

# 706
Али    Hug Hug злато си   love001 smile3525

значи все пак не е сигурно, че детенце не е болно   Sad Sad още повече пък и Шахнур притеснена  ooooh!

дано разрива между Саваш и Хакан не е сериозен  Praynig Praynig

Неочакваният гост на Ясемин може би е Шахнур  Thinking (дано не е Явуз  #Cussing out)

изненадата за Саваш, свързана с Ясемин може да е познанството и с Явуз  ooooh!

# 707
Закъснях докато пиша, но благодаря за превода. Като че ли не изглежда толкова страшно, но пак ще е много интересно и напрегнато, както винаги.

# 708
aleynam благодаря  newsm51

Диля има да казва на Саваш за Шефа си, който заместваше Саваш, а именно за Бора. Вероятно и за приятетелството на Чичек с Хакан. Това засега ние знаем, може да ни изненадат с друго.

# 709
Дажоанче  newsm51  благодаря и на теб,че намери подсказката Hug
Радвам се за Хакан и Пелин,харесват ми като двойка Hug

Саваш преследвайки подозренията си във връзка с Чичек,прави огромна крачка към една голяма истина. newsm78 newsm78 newsm78
това какво ли значи newsm78 newsm78 newsm78

Стеф Hug  наистина - забравих за Чичек и Хакан- Саваш може би е научил че тя изчезва ,след като е била на гости у тях newsm78

# 710
Мен лично (макар да е филм все пак) подсказката по-скоро ме разтревожи, отколкото да ми създаде оптимистично настроение. Имам неприятното усещане, че Саваш отново ще се окаже сам, не в смисъл на връзката му с Ясемин, а срещу всички стари и нови проблеми. Може би тревожността ми създаде не само анотацията, а реакцията на Ясемин (много очаквана и обичайна впрочем в такава ситуация) в последния кадър на 41 епизод.
Чиста хипотеза, но мисля, че в следващия епизод Ясемин и Чичек ще разговарят за проблемите, които стоят между тях.

# 711
Али    Hug Hug злато си   love001 smile3525

значи все пак не е сигурно, че детенце не е болно   Sad Sad още повече пък и Шахнур притеснена  ooooh!

дано разрива между Саваш и Хакан не е сериозен  Praynig Praynig

Неочакваният гост на Ясемин може би е Шахнур  Thinking (дано не е Явуз  #Cussing out)

изненадата за Саваш, свързана с Ясемин може да е познанството и с Явуз  ooooh!

Пенде,чакай малко не ме притеснявай отново Stop
значи Шахи все още не знае,че детенце не е болно и затова е притеснена,тя мисли,че тати не знае за болестта,нали направи опит предната серия да говори за това,но Саваш я спря

не знам защо,но мисля,че разрива между двамата приятели ще носи име на жена

само си разсъждавам  newsm78

# 712
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Айдееееее, отново сме в джаза...ЧЕСТИТО!!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Не мога даже и да предполагам къФ е случая. Дано само Яска изненада приятно Саваш.
Предполагам, че като пуснат фрагмана картинката ще е мааааааааалко по-ясна. Peace
Алинка,  newsm51 newsm51 newsm51     love001  love001  love001

# 713
Ако неочаквания посетител при Ясемин е мама Шахи (ама тя вече стана постоянно присъствие, какво неочаквано) може би ще поднови предложението си за заминаване в Америка   newsm78  newsm78  newsm78

# 714
Али   :bouquet  Hug  Heart Eyes

# 715
Ако неочаквания посетител при Ясемин е мама Шахи (ама тя вече стана постоянно присъствие, какво неочаквано) може би ще поднови предложението си за заминаване в Америка   newsm78  newsm78  newsm78
Тя, че ще ходи на гости е ясно, че май Яска нема да е супер доволна на моменти...също. Ама на мене ми е мнго интересно...какво ще разбере Саваш за Китка? Какво пък ще му каже Диля та чак да изпадне в шок(перифразирам)? Ейййй, нема почивка за нас. ooooh! ooooh! ooooh!

# 716
От друга страна,в неведение от случващото се в конака на Балдар,Назан след дълги настоявания успява да убеди Бора да отидат да видят агенцията.Но там Назан я очаква голяма изненада.Шахнур е притеснена,че Чичек все още не е открита,но и силно разтревожена за състоянието на внука си и страда.Накрая решава да говори със Саваш.
  Изчезването на Чичек,става повод отново  да се обтегнат отношенията между Явуз и Саваш.И двамата се обвиняват един друг.Саваш преследвайки подозренията си във връзка с Чичек,прави огромна крачка към една голяма истина.

Неочакваният гост и неговото изненадващо предложение,кара да вземе решение и да почне да го прилага.
   А Саваш го очаква една голяма изненада свързана с Ясемин.

Брат и сестра Балдар ги очакват големи изненади. Защо не ми звучи оптимистично  newsm78

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 00:04 от boule-neige

# 717
Али  Hug сори мила , аз съм си 'оптимист'  Crazy Blush  имах предвид, че тук не пише категорично какви са резултатите  Peace Praynig Praynig

с име на цвете  Crazy Grinning

интересно ми е Бора къде ще заведе Назан, какъвто е наглец, може и в агенцията на Ясемин  Mr. Green тогава всички ще са много изненадани  Joy Joy
знае пътя, нали беше там при Севги. Тя пък вае че пристана на арабина  Crazy и хабер си няма  Whistling

# 718
Али   Hug сори мила , аз съм си 'оптимист'  Crazy Blush  имах предвид, че тук не пише категорично какви са резултатите  Peace Praynig Praynig

с име на цвете  Crazy Grinning

интересно ми е Бора къде ще заведе Назан, какъвто е наглец, може и в агенцията на Ясемин  Mr. Green тогава всички ще са много изненадани  Joy Joy
знае пътя, нали беше там при Севги. Тя пък вае че пристана на арабина  Crazy и хабер си няма  Whistling

И на мен ми се струва, че Бора ще спретне някаква лъжа на Назан, а освен това от двете последни серии си мисля дали Джейда не е свързана с Бора и чрез нея той да се домогва да превземе агенцията на Ясемин.

# 719

интересно ми е Бора къде ще заведе Назан, какъвто е наглец, може и в агенцията на Ясемин  Mr. Green тогава всички ще са много изненадани  Joy Joy
знае пътя, нали беше там при Севги. Тя пък вае че пристана на арабина  Crazy и хабер си няма  Whistling
представям си картинката...ама случайно и Яска да е там, а Джейдата ще е в ШОК, ШОК,ШОК... Shocked Shocked Shocked Joy
Е, те тогава Бора ще го гърбат жени... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт